Anonym 21523

Det kommer bli förändringar och redan blivit, och det ger bara fördelar...

Det är väl mitt medberoende som är där o skaver

Anonym 21523

Något som hände idag var att jag kände mig ledsen och arg, jag förstod inte varför men sen insåg jag....

Det var för att han skrev kärleksfulla förklaringar på fyllan för det första. Jag tycker att det inte är att respektera mig. Jag kommer aldrig mer lyssna eller svara när han ringer på fyllan. Jag kommer säga att har du nåt du vill berätta så gör det när du är nykter.

Att fråga mig på fyllan om vad det skulle betyda om han var nykter från april o på obestämd tid? Det rimmar illa....

Sen kommer det ändå inte bli oss igen varesig han är nykter eller ej

Anonym 21523

Nu har han igen skrivit att han saknar mig.. de här va kvart i tre i morse.

Jag frågade är du nykter, fick svar hyffsat

Jag tror han är full igen. Jag fick nog och skrev att der här kan han ta med mig när han är nykter och att det passar inte att slänga ur sig kl tre på morgonen med alkohol i kroppen. Skrev seriöst.... sånt här slänger man inte bara ur sig hursomhelst. Hur tror du jag tar det här?

Hans svarade på hälften av det jag fick ur mig ......ok! Sen slutade han att titta vad jag skrev. Han vart säkert förvånad, ledsen, kanske tom arg men vem som helst förstår nog att sånt där passar inte som sagt att säga på fyllan, och att det sårar mig mer än det gör gott.

Jag tycker det var helt rätt att säga åt han

Anonym 21523

Skriver av mig

Jag är där.... jag är där då jag lämnade mitt förra ex, han skickade också saknar mm på fyllan och jag fick nog....

Jag blockade han då, och jag har faktiskt lite samma tankar på denna man. Det går fort fram nu, jag är glad över det, men hoppas att nåt gått in i huvudet på honom, för jag vill kunna höras utan sånna här sms

Li-Lo

Vill bara titta in och säga att din växande styrka märks i din text. Att vilja ha upprättelse är mänskligt och kan samtidigt bli en livslång längtan som förtär en. Att du nu allt mer fokuserar på vad som blir bra för dig och inte har med ditt ex att göra är upplyftande att se. Du ger dig själv upprättelse oavsett vad som sker i framtiden eller huruvida ditt ex kommer att sluta göra som han gör eller inte. Det låter som att du inte tänker utsätta dig för situationer som kan göra dig illa. Snyggt!

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Anonym 21523

Tack Li-Lo

Ja jag blir mer och mer arg, nästan som ett störande moment mitt i läkningen så fort han säger jag älskar dig, saknar mm.

Han får känna så men vill helst slippa höra det framöver o speciellt på fyllan.
Vill han ses på en fika bara för att säga hur han känner så visst, det är mer på vuxen nivå, än det han gjorde inatt och även nån natt tidigare. MEN även om han lättar på sitt hjärta så förändrar det inte nåt.

Jag är starkare, och visste att det så småningom skulle bli så, det var bara en tidsfråga.

Att jag vart arg inatt,och fick nog har nog satt sina spår i honom, nåt gick nog fram. Han läste inte allt igår, men idag har han gjort det och inte kommentera det alls.

Jag tänker att ska han kunna fortsätta ha en vänskaplig relation med mig så funkar det inte med att göra som han gör och inte ens be om ursäkt heller.

Anonym 21523

Jag var klantig och ville ha en ursäkt

Jag ville ha det igår då jag var på en liten fest med vänner. Det va inge bra läge att skicka ett medelande till han om sånt. Jag var upprörd över att han inte bett om ursäkt eller sagt att de va inte bra o skicka sånt på fyllan och på natten. Men åter igen så slog det bara tillbaka på mig.

Han kastade tillbaka och tyckte jag ska be om ursäkt!!!för vad vet jag inte, det verkar bara vara som han är arg nu för han ligger i underläge, jag blir starkare och han beter sig exakt som en person som förlorar greppet.

Dock ångrar jag mig lite att det vart medelanden som ja skicka igår, för jag vart bara mer arg och upprörd, det där måste jag försöka ändra på! Att är det så att jag är på nån fest med lite vin i kroppen så är det så lätt att skicka sånt. Och det vart ju inte nå bra av det.

Vi har skrivit lite idag och det är för att vi ska ses om några dagar och prata. Det kanske låter onödigt men då har det ändå gått nästan två veckor sedan vi sågs, och vi kommer ändå ses bland vänner mm så bättre ses bara han och jag och checka av läget.

Jag tror att han kommer vilja försöka få mig tillbaka men det kommer inte ske, däremot vill jag kunna ha en vuxen vänskaplig relation, men tror det kommer va lite svårt just nu. Jag har ju kommit längre i detta, han vill fortsätta ses som tex ett par. Det i sig kan medföra att vi får vänta med vänskapen tills han kommit längre fram, men vi får se, det beror på om han klarar av att ses som vänner framöver.

Hur mår jag då?
Ja jag känner att det här är bra, att jag absolut inte vill tillbaka ÄVEN om han blir nykter ( vilket inte kommer ske)

Det har hänt för mycket, och han är inte nå bra att kommunicera med när det kommer till konflikthantering. Han skyller över, tar inte sitt ansvar, eller ser sina brister. Sen dricker han som han gör.

Jag tycker det här va de ända rätta

Anonym 21523

Just ikväll känns det tungt. Jag vet att det kommer och går, att jag måste genom faser.

Det är sorg, frustrerande, och nån saknad för det känns tomt. Just närheten till nån...

Jag kan inte för mitt liv se mig med nån ny på väldigt länge, saknaden av att Jag vill bara just nu bli omhållen.

Inte detsamma, men en styrkekram härifrån. Tror du är på rätt väg nu.

Anonym 21523

Skriver av mig

Nåt jag kanske inte delat med mig är just sömnbrist. Jag vakar över telen, om han är aktiv eller skrivit nåt ( har på ljudlöst)
Så har jag vart under hela vår relation lite då och då pga oro eller ja... just medberoende beteende.

Men nu har det vart ännu mer, och tydligare, så mycket att jag förstår mer och mer att det här är ohållbart!!!! Jag måste kunna släppa det, inget blir bättre av dålig sömn. Ja menar även om han är aktiv eller skrivit så syns det ändå sen. Men va spelar det för roll då tänker jag?!

Ja jag har kvar nåt beroende och det märks mest på kontroll över telen.

Mycket har blivit bättre, jag går frammåt men det finns mycket att ändra på tills det släppt helt. Nu ska jag åka och jobba så då blir det lättare med allt och jag mår bättre när jag är på arbetsplatsen

Anonym 21523

Skriver av mig en kort

Det har sagts att jag inte klappa till han i bråket. Det skulle för mig vara bättre om det va att jag inte gjorde det

Anonym 21523

Skriver av mig

Jag har kunnat skingra mig från mobilen lite, igår satte jag han på ljudlös, han va inte prion utan han sattes i känsla till alla andra vilket va nåt nytt.

Jag börjar misstänka att det är inte är riktigt att jag älskar han på ett sunt sätt längre, utan har med att jag inte kan släppa kontrollen jag haft som medberoende, visst har jag känslor men inte på ett sunt sätt. Hur kan man älska nån som gör en illa ?! Det går inte ihop

Anonym 21523

Skriver av mig

Oj oj kom hem och vi sågs, har inte träffat han på nästan två veckor. Det va känsligt, men skönt att prata...
Dock förstörde jag för mig själv, min läkning, fick ett bakslag och vi hamnade hemma hos mig... jag känner mig lugn, men ändå avstängd. Som att fått en dos av dåligt som känns bra för stunden.

Hade vart bättre vi sågs och gick på varsitt håll sen.. . Lätt hänt det vart som det vart.

Vart står jag nu? Ett eller några fler steg tillbaka!!! Får göra mera försök till framgång att må bättre

Fy vad svårt Troja. Jag vet ju hur det är. Men vi får hoppas att vi blir starkare och starkare.
Som du skrev till mig, döm dig inte för hårt. Det tröstade mig, när jag inte kunde följa vad jag bestämt mig för.

Anonym 21523

Allt står still och allt är mitt fel. De låter hårt men jag har vart svag. Vi har setts i smyg. Ja sagt de här är galet, och han tycker också det.
Vi har svårt att hålla oss från det intima. Vi pratade lite om det. Och han har också svårt att släppa allt. Kanske vi kommer gemensamt fram till det om ett tag. De här håller inte i längden.

Ingen vet att vi sets. Tom gått vägar där vi vet att vi inte träffar på nån vi känner.
Vi har gjort så två g nu och det är för att våra vänner, de andra runtomkring inte ska se oss tillsammans och bli oroliga och misstänka flera gräl.

Jag skäms över det här. Jag skäms över att jag framfört styrka, styrka i att sagt ja ska lämna, vi ska inte ses mm, och ändå fall jag ner.

Vi vet båda två att det här inte är så bra. Vi kommer ju aldrig kunna ses ihop, och nån relation i framtiden går inte, för bråken kommer komma i allafall. Hans attityd, alkoholkonsumtion kommer va kvar, och det där tillsammans och med mig är likamed bråk!!!!

Känner med dig Troja. Ta en dag i taget. Just nu funkar det inte. Men snart är du stark igen.
Styrkekramar

Anonym 21523

Ja man känner sig bara vek och skäms.
Känner mer o mer att självkänslan åkte ner och det känns i hela kroppen...
Känner mig trött, blek och inge liv i huden
Kram till dig med

utbränd

Usch Troja, jag önskar att jag kunde säga något som kunde underlätta för dig. Jag har gått i den där cykeln som du är i förut och det är så tufft. Man behöver närheten, även om man vet innerst inne att det inte kommer vara mer, men för stunden känns det bra, för stunden känner man sig älskad och sen vaknar man upp nästa dag...antingen så fortsätter man som vanligt och låtsas om att bråken inte har hänt, att de sårande orden inte existerat till nästa gång (oftast bara några dagar timmar senare). Man blir så arg på sig själv med ...över det faktum att man är mänsklig och har behov av att bli sedd, hörd respekterad älskad.

Jag önskar att de som har gått ifrån en alkoholist kunde berätta om hur man gör för att läka såren, för att bygga upp sig själv igen för att hitta glädjen igen. När man sakta tappat sig själv, och tappat tilliten till sin egen intuition om att något är fel. I mitt fall försökte han övertyga mig om att han är normal men jag är den som har en snedvriden bild på alkohol pga min uppväxt. Att han enda intresse är alkohol och att det är normalt.

Nu har jag varit fri från honom i 1 vecka. Jag kämpar på, jag har blockat honom från sociala medier och jag kämpar på med att inte ta telefonen och kolla upp honom. Han har blockat mig från jobb nätverk och inte försökt att ta kontakt heller. Jag misslyckades 1 gång den här veckan och såg att han hade lagt upp en bild på sig själv med texten -äntligen singel och redo att ragga-. Troja det gjorde sååå ont. Jag inser att jag inte kan utsätta mig själv för det igen. Han kommer säkert träffa någon på en dejting site, för han kan inte sitta med själv, se problemet i vitögat, han har ingen själv reflektion- därför tar han till alkoholen och därför kommer han dejta och få ett nytt rus med en ny tjej. En som kanske också har dålig själv känsla och tror att han är dröm prinsen in en fin kostym ....

Men jag och du måste inse att VI båda förtjänar mer...en partner som påstår att han älskar dig kommer aldrig få dig att tvivla på det, för hans gärningar och val kommer att ha ditt och ert bästa som mål, inte bara hans för stunden.

Jag har också små post it lappar för att påminna mig om att jag har överlevt ännu en dag med sorg och saknad. Annars så försöker jag fylla mina dagar med så många aktiviteter jag bara kan, dubbel pass på spinning, bara för att slippa vara ensam med tankarna.

Jag förstår att det är jobbigt. Håller om dig. En dag i taget vännen, en dag i taget..