InteMera

Hoppas det gått bra!
Att du tog dig dit framför allt! Styrkekram, berätta hur det känns oavsett om du gick eller ångrade dig!

Rosa ljus

Jag gjorde det!! Var där nyss, känner mig totalt matt och förvirrad, efter så många år gick jag äntligen på en visning. Jag tror att det är tack vare er på sidan. Känns som att det verkligen puchat mig när ni skrivit. Vet varken ut eller in nu... Men jag gick iallafall dit.

InteMera

Vad roligt att höra att du vågade! Stort kliv framåt för att återta ditt liv! Även om inte just den bostaden skulle kännas rätt när du sovit på saken tills imorgon, så kommer nästa visning att vara mycket enklare att gå till! Järngreppet är brutet, nu är det du som bestämmer! Stor kram till dig!

Nu har du tagit ditt första steg i en ny riktning! Nästa steg går lite lättare och nästa ännu lättare! Modigt av dig! Var lägenheten fin? Tyckte du om den? Kram❤️

Rosa ljus

Lägenheten var jättefin, hyran var inte allt för hög. Fick ett telefonsamtal i fredags från hyresförmedlaren, är du fortfarande intresserad av lägenheten, ja sa att jag är det. Har haft sån ångest i helgen, han var elak i lördags igen. Sen var han så snäll i söndags, bad om ursäkt och det ska aldrig hända igen osv. Fick så dåligt samvete efter det.. Vad har jag gjort! Tackat ja till en lägenhet som jag inte kommer våga att ta. Kändes helt rätt när hon ringde och frågade, kändes helt rätt i lördags. Sen på söndagen kände jag... Tänk om det verkligen blir som han säger, att det blir bra, att han slutar vara elak, det gnager och gnager i huvudet på mig. Jag sa till honom att vi kanske skulle behöva bo var för sig, då blev han så snäll helt plötsligt. Även om jag varit med om detta så många gånger under årens lopp, så är det detta som får mig att vackla varje gång! Jag känner mig så jäkla feg!

Spinoza

Väldigt manipulativt att bete sig illa när de tror att de kan komma undan med det och sen vara snälla när de kan tjäna något på det själva.
Vi är värda mer <3!

Rosa ljus

Han kommer nog inte orka vara glad och trevlig mer än ett par dagar till, det har ju inte hänt under dom senaste 10 åren. Så manipulativ.

Spinoza

att "härda ut" det och vänta på att det går över (det där lät ju helt sjukt :-)) !

Rosa ljus

Hittade en sida på nätet som heter Varningstecken.nu. Där står det väldigt bra saker om verbal misshandel. Läste ett stycke som heter uppmuntran där, har läst det flera gånger och känner mig stark efter varje gång jag läst det. Rekommenderar att ni läser det.

Rosa ljus

Det var kvinnojouren i den stad jag bor i som jag kontaktade, men som sagt dom ville att jag skulle polisanmäla innan, sen skulle dom hjälpa mig... Jag hade inte det modet tyvärr

Tess45

Snälla ring kvinnojouren igen, psyk, vårdcentralen what ever! Men ring.
Jag har också varit i din situation och det är intill omöjligt att rodda ihop allt själv.
Om du ser ditt liv om fem år, tio år med mannen du lever med? Hur känns det? En skiva som går på repeat.
Snälla ring och ta allt stöd du kan möjligtvis få.
Jag oroas och tänker på dig.

Skickar en kram i tanken. ?

Rosa ljus

Tess45, ja det är verkligen som en skiva på repeat, jag tänker mycket på hur mitt liv kommer att se ut i framtiden, därför har jag sökt en lägenhet. Jag tänker väldigt mycket på vår dotter som aldrig kommer kunna ha kompisar hemma på helgerna. Man sitter här instängd varje helg, man vet att framåt 20-20.30 börjar helvetet, vid 21.00 stupar han i säng, sen hör man allt jävla hostande av snus i halsen, låter som att han håller på och dö. Sen vid 23-24.00 är det dags att gå på toa smälla i dörrar och fylleäta och svina ned i köket..

Rosa ljus

Skärtorsdag och fint väder och ölen är inhandlade för heeela påskhelgen... Suck!
Har fortfarande inte sagt något om lägenheten.. Ångest deluxe..

Fy vad jobbigt. Här börjades det i går med några öl, och några i dag. Och en arg och trött man.
Förstår att du får ångest. Jobbigt när man ska säga något sådant. Hoppas allt löser sig och att du kan få ett bra tillfälle att prata med honom.
Styrkekramar

Spinoza

Det är inte enkelt att säga en sån sak, men jag tror att det är klokast att göra det när han är nykter (eller bakfull). Har du någonstans att åka om det blir för jobbigt under helgen?
Styrkekramar till dig!!!

Clara

När jag köpt lägenhet bakom min mans rygg gjorde jag så att jag berättade det via mejl, till hans jobbadress, en förmiddag när vi båda var på jobbet. Jag tänkte att han skulle kunna "smälta" det bättre om han var bland folk, än att det var vi två hemma ensamma med barnen. Jag blev inte direkt populär, men när jag väl berättat var det oerhört skönt. Och det var så klart att vansinnigt jobbigt att flytta (och att sälja ett hus!) men det gick. Det är snart fyra år sen och jag har aldrig ångrat mig. Han slutade inte supa heller.