Merlinkek

Då var man här igen, det där underbara ruset avtar och man mår ”som man förtjänar” Jag är så trött på mig själv.. varenda jävla gång. Tänker att jag ska köpa 2.8or(öl) för att minska suget, men lik förbannat blir suget för stort och man hittar en anledning att sticka till systemet ifall man skulle få panik.. jag är så trött..
jag sviker mig själv och andra gång på gång. Och jag tänker väl att ”helgen funkar väl” men det slutar aldrig där, utan ångesten dagen efter väger så tung att återställaren känns som livets elixir. Men bara en återställare? Eller.. jag vill ju bara slippa vara bakfull..? Okej en till öl, vill ju inte att den första ska hinna gå ur så jag mår dåligt och får ångest igen! Attans.. dags igen.

Dessa lediga dagar från jobbet, mer av en tortyr av frestelser man svårt motstår..

Jag förnekar såklart.. För min familj, alltid gjort. Men såklart dom vet och förstår hur det ligger till

Längtar efter jobbet igen. Då man kan återgå till det vanliga livet igen, och känna sig stolt som en nykter person likt alla andra normala människor.
För det klarar jag, så länge jag har något att göra, jobba/aktiviteter. Det är ju det när man kommer hem sen, och ångesten kommer.

Men nu sitter man här, som man lovade sig själv.. jag vill inte mer, det räcker nu! För 99e gången.. Hur fan gör man?

Jag vet, sök hjälp, men det är inte lätt..

DetGårBättre

Bevisa för dig själv att du klarar det på ren vilja. För dig och din skull! Men känslan som kommer aty "vara duktig" inför familjen kan vara jobbignog för att få en på fall igen. Att visa upp "en annan sida" av sig själv är jobbig. Därför mobbare etc har svårt att sluta. Vår identitet är så stark - även om den enbart är fabricerad mentalt i våra egna huvuden...