Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Lugnet. Lugnet har nått min kropp. Och med det en ny förkylning på ingång. Håller bara tummarna nu att den inte blir lika jävla hardcore som de två senaste. En enkel förkylning som jag hört andra kan få på 3dagar och sen är den borta igen. Kan man få önska en sådan istället? ?

Idag ska jag stöta mitt team halva dagen och det nya halva dagen. Ska bli ganska kul. Eller kul är fel ord, men lixom ”helt okej” sätt att spendera dagen på.
Har ju sett ljuset i tunneln nu. Mina dagar är räknade!! Och i och med att jag faktiskt kan skriva det sitter jag och ler stort på tuben. Äntligen!

Förstår ni?! Jag är på väg bort där i från! Borta från ångesthålan till tidigare lägenhet och bort från fängelsehålan till arbete. Det är tamefan ett jävla mirakel. Köpte en triaslott i går, men det var att puscha på lyckan ?

Kan man börja önska sig en storvinst på lotto nu? Då hade mitt liv änna varit komplett. ?

Fridens ?

Friheten, val och tröttheten.

Efter anställningsbesked och jagandet på rätt arbetsgivare för mig så infaller ett litet ”men nu då?”. Inser att jag inte har något att se fram emot under arbetsdagarna igen. Iallafall den återstående månaden som komma skall. Lite av ett vaccum. Med mållinjen då kom oxå tröttheten och förkylningen.
Poff sa det och kroppen säger nehehehehheduuuuuuuuuu dags att vila lite nu serru studenten.

Jag måste lära mig att ha tråkigt också. Måste man verkligen ha tråkigt? Jag vet inte.

Idag blir en ganska intressant dag tho. Påväg mot ett externt frukostseminarium nu med en exkollega. Ser fram emot det. Efter det ska jag sitta med mitt nya team.
Men i mig känner jag bara ”Fuck it” jag vill inte vara där, snart ska jag ändå gå. Vill bara vara hemma och försöka komma i ordning med lägenheten.

Är nervös för måndag, då säger jag upp mig. Skräckblandad förtjusning onekligen. Har pratat med min kollektivförening angående hur jah ska göra etc. så jag är förberedd.

Snart är jag fri. Jag har medvetet valt detta. För mig till mig. Det är en jävla bedrift i sig, jag är trött men jag är lycklig. Kom ihåg att vi lever nu nu nu.

Fridens ?

Is a biiiitch.
Förklarar varför jag var låg igår. Vaknade av massa ont i magen och annorlunda trötthet. Hej mens! Kul att lära känna dig igen...
Livet som kvinna alltså. Fan vad starka vi är egentligen.

Tänkte jobba hemma men insåg att Nah, vill inte. Så idag blir vilodag.
Ska komma igång med lite mer upppack av flyttlådor och i kväll ska jag träffa ett litet gäng kompisar för spelkväll. Blir bra tror jag.
Vila och vänner ❤️

Fredag du är mer än välkommen.
Fridens ?

Tlöööött tjej är Tlött.
Noterat ångestpåslag i kroppen mer frekvent än tidigare. Försöker göra kedjeanalys på varför men det enda jag kommer på är att jag är nervös inför måndag och antagligen gått på högvarv för länge, samt att mitt nuvarande arbete triggar igång mer ångest.

Men det är bara att acceptera det lixom, visst är det jobbigt i kroppen men så länge den bara hänger med obesvarad så ger den med sig efter ett tag igen. Ångest är inte farligt, ångest är ett symptom på något.

Jag är inte färskillt förtjust i det men får acceptera att ångesten är en del av mig lixom. Behöver inte agera på känslan eller obehaget. Notera och acceptera. Ta kontroll över mina egna känslor, inte låta dem kontrollera mig?

Jag fick en hel del gjort här hemma igår. Tänkte köra en till dag med bara pack och uppflytt. Riktigt bra vardagsmotion om inge annat, svettades och kämpade som en gnu igår ?

I kväll kommer en polare över, Funtar på att laga lasange, eller en god pastarätt. Lagade godaste köttgrytan igår?
Mat är lajf!

Hoppas ni får en fin lördag!
Fridens ?

Vaknade upp brevid militären. Blev sent igår. Massor av grejer har gjorts idag. Lägenheten börjar bli klar. Mitt ena ögonlock har svällt upp, haft massa ångestpåslag idag igen. I morgon säger jag upp mig.

I natt var första gången som jag fick flashbacks från våldtäkten när jag lekte med en annan. Så jag avbröt, vi pratade igenom det. Militären är genomgod. Rolig är han oxå. Är så glad att jag kan vara trygg med män trots det som hänt.
Det är skönt.
(Nu har jag blåmärken runt halsen dock ? inte jättebra inför morgondagen, får ha polotröja.) Kom ihåg att samtycke är A&O. Alltid.

Nu ska jag och min härliga ångest äntligen lägga oss för natten.
Måndag, jag är redo för dig!

Fridens ?

Måndag, jag är nog inte helt redo. Hej frossa och svett. Mitt ena ögonlock har svällt upp som fan, ser lite ut som en pirat. Men Hey, man kan jobba med ett öga bara. Idag ska jag säga upp mig.
Det är ju ändå något att vara glad för änna!

Fridens ?

Totalt Tvärdeckade i måndags. Sa upp mig och drog hem direkt efter. Sen sov jag. Vaknade nu. Influensan kallas det tydligen. Herrejävla Gud alltså.

Ögonlock är fortfarande uppsvullet och jag nyser stup i kvarten, men febern börjar gå ner.

Influensan får 0 av 5 toasters.
Idag ska jag fortsätta vila, har till och med fått i mig en kaffe nu på morgonen.

Håller alla tummar och tår att de återkommande sjukdomarna försvinner med att jag byter tjänst, tror verkligen att det är min arbetssituation som fuckar upp med immunförsvaret. Jag menar jag gör ju allt rätt typ för att inte bli sjuk. Vi märker vi märker.

Fridens ?

Tacksamheten efter att ha överlevt ytterligare en immunförsvarkollaps. Idag ska jag våga mig utanför dörren. Hade velat åka till närmsta köpcentrum meeeen det kan vara att puscha mig på gränsen. Så lokala Ica blir bra.

Idag har jag utnyttjat min balkong, både ätit lunch och fika ute i solskenet. Så länge det inte blåser värmer solen på bra ändå.
Tror jag tog beslutet att inte röka igen. Vågar inte jinxa något. Men det var att sluta röka igår när paketet tog slut, eller tvinga ut mig.

Jag gick inte ut.

Insåg att om jag bara slutar upp med den där jävla skiten någon gång så kan jag lägga undan de där pengarna som ändå går upp i rök.

Mitt nästa mål i livet nu är att aldrig, aldrigaldrigaldriiiiiiig hamna i den ekonomiska situationen som sjuksrivningen på ett sätt försatt mig i, och som jag satt mig i. Dålig val helt enkelt. Lata val.

Så nu har jag lägenheten, jobbet Soon to come fucking ekonomisk trygghet.
Hälsan ska in någonstans där också, men antar att immunförsvaret blir starkare utan massa gifter i kroppen.

Älskar min balkong❤️
Älskar min kaffe och jag älskar min chokladboll. Tack igen ödet ?

Fridens ?

Solen tar tametusan. Sakta men sälert börjar lite färg komma tillbaka från vinterblek hy. Ååååååh det ska bli så jävla najs med sommar! ?
Jag är ett sommarbarn ut i fingerspetsarna. Det är då jag mår som bäst. Alltid gjort. Hösten vintern och våren brukar vara svåra XD.
Men denna vintern har ändå gått riktigt bra. Skönt ^^

Var ut på upptäcksfärd i förmiddags. Hittade ett spår. Tydligen ligger det ett naturreservat här, inte alls lång i från min lägenhet. Vilket är helt jäva FANTASTISKT?! Kan se mig och vovven gå massa promenader där. Kanske till och med kan ta upp löpningen igen. Om jag håller mig frisk tillräckligt länge.

Kom hem, käkade Lurre, satte mig på balkongen drack kaffe, åt en chokladboll. Vilade. Lyssnat lite på tedtalks, njutit av livet.
(Fortfarande tvärförkyld. Men inte döende. Alvedon/nässpray/halstablett/vatten/vila= fungerande jag).

Chefen påminde att jag behöver sjukintyg om jag inte kommer tillbaka på måndag. Så jag får la maka mig dit igen. Fyfan vad jag inte vill det. Inte haft ångestpåslag på hela veckan hemma. Men får det så fort jag tänker på arbetet. Korrelationen är hög. Snart slipper jag den skiten ?

Anyhow! Nu blir det tvätt och disk. Sen bad och bok och tidig säng ❤️
Tror jag brännt mig lite i ansiktet ??

Fridens?

Nytvättade fluffiga sängkläder och en nyvaken jag. Försöker skjuta bort tankarna på att jsg ska jobba på måndag. Acceptera att det är vad det är.

Idag ska jsg iväg och fixa mina fransar och sen fira flickvännen som fyllt 32! Herregud jag fyller 30 i år. Helt galet. Vet inte hur kvällen blir eller vad vi ska göra. Lär dricka någon typ av alkohol. Kanske tar jag de där ölen som legat i kylen i en smärre evighet. Vi märker. Men der kommer bli lugnt från min sida iaf. Fortfarande inte frisk. Fortfarande inte pengar ?

Nu kaffe ❤️
Fridens ?

Nytvättade fluffiga sängkläder och en nyvaken jag. Försöker skjuta bort tankarna på att jsg ska jobba på måndag. Acceptera att det är vad det är.

Idag ska jsg iväg och fixa mina fransar och sen fira flickvännen som fyllt 32! Herregud jag fyller 30 i år. Helt galet. Vet inte hur kvällen blir eller vad vi ska göra. Lär dricka någon typ av alkohol. Kanske tar jag de där ölen som legat i kylen i en smärre evighet. Vi märker. Men der kommer bli lugnt från min sida iaf. Fortfarande inte frisk. Fortfarande inte pengar ?

Nu kaffe ❤️
Fridens ?

Kalaset var kul!
Jag började bråka med rasister ute på krogen. Förstår Veekligen inte hur man kan vara så jävla dum i huvudet så att man inte kan tänka och blir rasist. Det gick bra.
Men någon måste säga nej. Det räcker men en människa att göra skillnad, så är det.

Sen åkte jag hem till ”grey” låg och myste hela natten och halva dagen. Jag tycker verkligen om honom. När jag får till min ekonomi ska jag ut och resa med honom, han vet inte om det själv ännu.

Sen hörde musikproducenten av sig när jag var på G hem, så drog dit och myste med honom också. Äntligen fått ligga, det var ett tag sedan. Ligga nykter, det är fina grejer det alltså ?

Nu känner jag mig ganska sleten. Påväg hem. Ska göra mig i ordning för morgondagen och outa för mitt team att jag sagt upp mig.
Sen är det snart helg igen.

Så glad att jag har mina pojkar ❤️
Glad för Mina vänner och att livet är precis exakt så som det är.

Fridens ?

Höhö måste hitta motivationen att gå till arbetet. Var en trött tjej i morse, ni vet nät man inte riktigt vaknar Fasten man typ är vaken. Låg en hel timme i sängen och övervägde hur jag lättast skulle slippa att gå dit. Meeeeen nu sitter jag på tuben in iaf. Blir lite sen, men Vafan ?‍♀️ Har fortfarande komptimmar att ta ut (som jag inte får ta ut, som jag ändå tar ut ?).

Fokus denna veckan blir sömn som alltid. Hade velat komma igång med träningen som alltid. Kanske ska försöka komma ut på promenader efter jobbet. Fick seriöst träningsvärk i röven från igår. Det är orimligt ?

Annars känner jag mig fin idag. Håret låg fint redan när jag vaknade och jag vågar ha en tröja jag inte brukar ha på mig. Men den är fin och det är jag med. Så idag rockar vi den looken.

Nu påfågeltime!
Fridens ?

Sträcksåg störst av allt på Netflix igår. Herre jävla Gud, se den.
Lämnade en bismak i munnen som jag kände igen allt för väl.

Detta med att försöka rädda andra hela tiden. Att vuxna lämnar en eller inte vill se. När man är ensam med honom mot världen. Manipulativt och hjälplöshet.

Pratade med mamma idag, hon har oxå sett serien. Jag sa att den påminde om robin och att jag är så glad att jag inte är tonåring längre. Hon mindes honom ”han var elak mot dig”. Det var han, riktigt elak och jag skulle rädda honom.
Ganska mycket att bära på en 16årings axlar för att göra historian kort. Jag träffade honom andra veckan i gymnasiet, han ”räddade” mig ur en buss, jag var alldeles för full. Det var inspark i skolan och efter den sommarnatten var jag fast. Han hade mig i 3 år. Minns en natt specifikt när han kom hem mitt i natten med blod över hela honom. Han hade varit ute på en gängskjutning i Täby. Han var skakig och rädd. Jag funderade lite varför tidningarna inte skrev om detta då. Men han sa att tidningarna var korrupta, att hans liv inte fick plats i media. Så jag köpte det. Han slogs mot många. Jag blev ombedd att kolla mig över axeln ute. Vara försiktig.
Jag var allt han hade...

Tjena.
Minns fortfarande när hans hjärntvätt sprack. Jag vet vart jag satt. Jag vet hur tom jag kände mig och jag minns hur isolerad jag var när luftslottet sprack. Inga vänner kvar, bara han. Allt jag visste då var ju inte sant. Hans lögner var min verklighet och den var inte riktigt.
Efter honom ser jag sociopatiska drag ganska snabbt i andra. (Men Hey bara för att jag ser dem betyder inte att jag inte vill leka med dem) (pga uppenbarligen korkad och tycker om att leka med elden). Jag lite dras mot dem, de karismatiska världsvana elaka manipulativa jävlarna. På något sätt dras dem till mig med, kanske för att jag varit naiv? Eller för att jag anses vara vacker? Kanske kombinationen?
Jag hoppas att exet var min sista psykopat.

Vilket som! Se serien, den finns på Netflix. 6 avsnitt. Fruktansvärt bra.

Påfågeltime,
Fridens?

Sakta sakta rör sig tiden framåt. Gårdagen var speciell, jag var så jävla uttråkad. Så så att jag nästan började gråta, den nivån. Tillslut drog jag faktiskt hem från jobbet och körde de sista 3h hemma.
Skrev till en vän att om jag hamnar i helvetet sen så kommer det vara såhär. Överdriver inte ens. Jag blir nästintill handlingsförlamad på det där kontoret ibland.

Väl hemma så kunde jag jobba mer effektivt, ökade inflödet med säkert 100% på de 3 timmarna.

Efter det tog jag ett bad och fortsatte chatta med en ny kontakt. Förra veckan när jag låg i flunsan så tindrade jag lite samtidigt. Varför inte lixom? Nu har jag pratat med denna där ett tag och han bjöd ut mig på dejt på lördag.
Så jag sa ja, varför inte? Det var länge sedan jag var på en dejtdejt.
Kanske ska gå all in och faktiskt ta på mig klänning och fixa till mig inför dejten? Kan bli kul! LIte romance i livet hade varit trevligt ?

Idag ska jag sitta med mitt andra team, äntligen. Tror inte denna dagen kommer vara Hell on earth, så det är ju ett plus. Och i kväll ska jag träffa några brudar inför en möhippa. Ena tjejen verkar helt dum i huvudet, men jag ska vara snäll. Lovar. Är inte aspepp på att träffa henne tbh.

Påfågeltime,
Fridens?

God morgon!
Vaknat ganska tankspridd, morgonen har mest gått på rutin.

Vaknade upp med tanken att om man dör i sömnen så märker man ju inte att man aldrig vaknar igen.
Lite spontan tanke så. Inga värderingar, bara ett Jahopp.

Tänkte försöka ta mig ut under arbetstid och titta på en klänning till min kompis bröllop. Har sett en på HM men den är ganska dyr. Så den behöver sitta jävligt bra om jag ska köpa den. Svårt med dresscode att klänningen ska sluta nedanför knäna när man är lång som en giraff i övrigt. Men vi märker.

Idag händer inget speciellt alls, bara en till transportsträcka till helg.
Insåg att de tankar jag tänker blir min verklighet, så ska försöka tänka mer positivt igen under arbetstid. Blir bara en ond spiral om jag blir mega negativ igen. Snart är jag inte kvar där. Glada tankar, neutrala tankar ? jag vill inte bo eller hänga med en negativ potatis. Inget blir bättre av det.

Torsdag here i am!
Fridens ?

Älskar hur mycket kraft det krävs att bråka med min hjärna att jag visst måste gå till jobbet. Som att bråka med ett litet trotsig ungjävel á5år.

Nu sitter jag på tuben mot jobbet iaf. Hittade inte klänningen igår, får försöka lösa det i helgen ist.
Idag ska jag till en riktig frissa! Hör och häpna, studenten ska bli normal i sitt hår igen.
Tänkte försöka dra från jobbet vid 15. Hoppas det går.

Kom ut på en powerwalk igår efter jobbet, det var så himla najs. Men hostan sitter fortfarande i, och lite allmänt förkyld fortfarande.
Mindre najs. Blir ju aldrig frisk. Kanske får lära mig att leva med förkylning, lite som med ångest. Var ett tag sedan jag hade ångest nu. Iaf en vecka. Sjukt skönt. Hade det ganska mycket veckan innan jag fick mens igen. Min ångest kanske har en koppling till pms?
Ska notera det när det är på ingång igen. Livet som kvinna alltså...
Jag har sagt det förr, men vilka jävla övermänniskor kvinnor är egentligen. Fyfan vad starka vi är!
Görlpower Gudrun!!!!

Annars inte mycket nytt på taket. Gjorde en svingod pasta carbonara igår. Pratar med den nya duden ganska mycket. Sover mycket. Läget är stabilt. Jag mår bra ?

Påååååfågeljävlatime.
Fridens ?

Helgen som kom och gick.
Jag är nu askblond, Vettefan om jag diggar det egentligen. Men det får mina ögon att poppa igen. Bort med alla röda toner och rosa och orange och ingen utväxt och bort med det som var så befriande ett tag. Vet inte varför så mycket frihet sitter i sitt hår? Kanske för att det symboliserar ens person? Är ju ganska standard att kvinnor ändrat håret efter någon typ av kris.

Hon tog nästan absolut inget på längderna, hittade flera klyvna hårtoppar efter besöket. Men det är väl okej. Finns nog någon anledning för det med. (Dvs tiden tog slut eftersom färgningen tog över 2h?)

Var på dejt i lördags. Det var najs! Klädde upp mig lite, på med klänning och strumpbyxor, sylvassa röda läppar och nytt hår. Han hade ingen chans? vi satt seriöst och pratade tills natten blev morgon.
Det var länge sedan jag pratade så mycket med en annan människa.
Dejten höll i nästan 24h.
Det som gjorde mig glad var när han sa att han inte förväntat sig ett sådant djupt intellektuellt möte.
Ibland träffar man bara någon som pratar på samma våglängd.
Jag tror jag sopade mattan under honom ett tag. Han var nog inte beredd på... mig?

Jag vill träffa honom igen, Fasten han är för mjuk för mig. Kunde inte urskilja något sadistiskt drag i honom, men man vet ju aldrig? Kanske dags för mig att ha en MrNiceguy?

Jag upplevde honom som vuxen iaf, trygg och reflekterandes.

Nu påfågeltime!
Bara 2veckor kvar av Hell on earth ? fridens!

Idag är en jobbig dag.
Har tvingat mig varje vakna minut att gå mot jobbet. Ni vet när hela kroppen skriker nej. Lite den.
Började redan igårkväll. Jag vet att det är nära slutet nu.
Men det är på riktigt väldigt jobbigt att behöva gå dit. Haft ångestpåslag under morgonen.
Ringde exmannen och bad honom berätta för mig varför jag behöver gå dit. Pengar. Thats about it. Pengar styr.

Överkompenserar genom att ha en riktigt discoboll till tröja idag. Aldrig haft den på mig bland folk. För den är så gnistrig. Köpte den till att ha på dansgolvet. Men Fuck it, den är fin och jag ska på exitsamtal idag. Ser ut som att jag ska på kalas ?
Hur ärlig ska man vara på ett sådant möte egentligen?

I kväll ska jag träffa MrNiceguy igen.

Kämpa nu förfan studenten.
Slutet är nära. Påfågelpåfågelpåfågeltime.
I got this.
Fridens ?

Spårade ur, fick ångestpåslag delux. Ingen sömn och skrev till chefen mitt i natten att jag vill jobba hemma de sista dagarna.
Det gick jag inte. Men höll mig hemma igår ändå. Vette fan om jag får en varning för det eller inte, men det är iallafall första gången som jag rent och skärt skolkade från arbete. Isf pga ångest, men vet ibte om det är beviljat som orsak att stanna hemma.

Nu sitter jag på kontoret igen med det andra teamet där alla verkar vara borta, för jag är helt ensam här. På riktigt alltså, ingen här. Borde kunnat jobba hemma idag...
Fattr inte varför det ska vara så svårt att möta sin anställdas behov eftersom det verkligen gör varken till eller från om jag är på plats.
Skit samma.
Var på tiden att en ångestattack skulle komma, så nu har jag checkat av den med.

I kväll ska jag hänga med tjejen, det blir mega mys ❤️
Vaknade med torr hals och igenklockad näsa, börjar nog bli förkyld igen woopyfuckingdoodle.

Snart långledigt ❤️
Fridens ?