Viilja

Som jag tog beslutet att ta ut skilsmässa från all alkohol. Det känns som en evighet sen men beslutet har känts helt rätt. Under veckan har jag tränat på gym, påtat i trädgården och jobbat. Tiden har gått otroligt fort!
Jag har haft mina stunder där suget efter ett glas vin varit starkt, som när vi grillade i lördags och vårsolen värmde så skönt. Just den stunden blev jag sugen på ett glas rosé. Men det var bara en kort stund. Suget gick fort över.
Jag försöker-i just de studerna när suget pockar på - visualisera vad som hade hänt om jag beslutat mig för att dricka. Jag hade definitivt köttat slut på boxen som jag vanligtvis gör. Utgången den kvällen hade troligtvis slutat med att maken och jag blivit osams ,som det oftast blir när jag dricker för mycket. Jag hade definitivt vaknat morgonen dagen efter med ett suddigt minne av gårdagskvällen och ångest över något jag inte direkt kan sätta fingret på men något jag alla fall skrikit ut i raseri. Barnens oroliga trötta blickar på en ångestfylld, bakfull och gråblekt mamma sittandes i köket med en kopp kaffe i handen som försöker pussla ihop gårdagskvällen.
Nej fy fan.
Aldrig mer.
Jag hoppas innerligt att jag kan hålla detta löfte.
Aldrig mer alkohol.

Grattis till dina dagar ? Här finns stöd och många kloka människor att ta stöd av när man vacklar, skönt att veta att man inte är ensam. Jag använder det som en dagbok för mig själv och läser många trådar, för att hitta styrkan.
Så styrka till dig// Strulan

Grattis till din insikt, dina nyktra dagar och ditt beslut!
Forumet är skönt att använda som dagbok, skriva av sig, reflektera och få diskutera med människor som inte dömer, som förstår en!
?

Till dina nyktra både dagar och insikter. Det är så skönt när man bestämt sig. Här finns hur mycket stöd och omtanke som helst.

Välkommen!