Zcartor

Har av å till haft problem med alkoholen. Men efter ha varit nykter i nästan 3 månader trillade jag dit igen ungefär 1 vecka sen, efter en dunk vin fredag-söndag+ några öl. Sedan 1 flaska whiskey måndag å en rom flaska tisdag insåg jag ju vad som hände igen. Avbröt och köpte mig 2 6pack 3.5or onsdag och 1 torsdag. Blåste 0 igår vid 13 å har inte druckit sen dess. Alltså ungefär 30h sedan. Har lite svettningar och pulsen är något högre, dock inte som i onsdags, nu ligger den på 78slag istället för 112. Har ätit ordentligt och köpt på mig kosttillskott samt har några benzo ifall de skenar iväg. Det jag undrar är om denna vecka var nog för att ge mig abstinenssymptom som skulle kunna ge mig kramper å delirium? Jag måste erkänna att i tisdags/onsdags kändes det inget vidare. Tacksam för hjälp å svar!

Tror inte det men finns säkert de som är bättre på att ge svar på det här. Du kan ju ringa 1177 om du är orolig och få råd.
Bra att du lyckades bromsa och komma igen, ibland får man snubbla huvudsaken att man reser sig och fortsätter// Strulan65

... är att slkoholism är progressiv. Dvs har man åkt dit, hållt upp, börjar igen. Så är man tillbaka på den riuta man startade på. Vet ej hur det påverkar abstinens. Men jag upplevde samma sak som du beskriver. Jag hade en period på cirka 1-2 veckor och fick hemsk abstinens. Vetskapen om att sjukdomen är progressi.v skrämmer mig samtidigt som den håller mig ifrån det första glaset.

Hur har det gått för dig?