Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Herreguuuuuud vilka bra dagar en haft! Shit vad bra denna ledigheten satt. Helt galet. Har seriöst bara solat, hängt med mina pojkar och bästis. Varit på kalas och lyssnat på Massa musik.
Är lite mer sleten än vad jag borde vara men alla andra glädjenivåer är höga. Nu är det sista veckan på skitjobbet. JAAAAA!! ❤️

Noterat att mitt mående sjunker drastiskt innan ägglossning. Det är himla bra att skriva här ändå. Lätt att hitta mönster. Ska se om det äe likadant nästa månad. Inför mens verkar droppet inte vara lika djupt, men ska inte jinxa något nu.

MrNiceguy hade ett långt samtal med mig om att han vill vara exklusiv. Jag förstår att det kanske är det vanligaste i vaniljvärlden. Men jag vet inte, det låter spännande att testa på. Fasten jag ändå vet om att det inte riktigt är jag. Våra världar är väldigt olika och jag känner inte riktigt att jag vet hur man ska föra sig i vaniljnormerna längre. Så det kan kanske vara en bra idé att ägna lite tid med honom?
Men gör jag avkast på mig själv då? Är det värt det? För mig känns det lite exotiskt ändå. Gå på riktiga dejter etc.

Vi märker folks. Jag tror inte det är en Perfect match men han får mig att skratta och han har fångat mitt intresse. Och han är tamefan vettig, och jag behöver inte be om hans uppmärksamhet överhuvudtaget.

Idag är det bara 3dagar kvar. Snart är det hejdå till allt som påminner om det dåliga. Ett helt nytt kapitel. Kanske till och med en ny bok i livet som studenten.

Fridens ?

Tvärförsovit mig idag. Hur.kan.man.glömma.att.ställa.sitt.larm?!
Fo i helvete.

Tog 10min att panika runt hemma tills jag var på tuben. Borde inte vara förödande men ändå. Jäkla tur att jag är obefintlig på jobbet och inte har några möten eller så.
Anyhow. Det löser sig. Det finns en första gång för allt.

Idag ska jag träffa MrNiceguy för att få provåka hans nya bil. Funstuff! Sen så hade han någon typ av överraskning inplanerad. Blir kul!

Ursh, ska aldrig mer försova mig. 0/5 toasters.
Fridens☀️

Upp med ögoninflammation. Kroppen din pålitliga jävel. Tack för att du påminner mig om att det är slutet på månaden.

Hurra! Sjukdom igen?

..... Vettefan hur jag ska göra för att inte få massa virus/inflammationer/bakterier som tar över immunförsvaret.
Nu kan jag inte öppna mitt öga.
Det är lixom inte roligt längre.
Ska försöka mig gå en lite längre promenix idag iallafall. Lugn promenad men ändå en promenad. Har gått upp i vikt på sistone, så behöver bromsa av det.
Fan jag som hade velat börja träna. Bajs immunförsvar.

Fridens ?

Kan varmt rekommendera havtornsboost som finns på hälsokostaffären om man är mottaglig för virus och bakterier.
Äter en kapsel om dagen ?

Ledig måndag.
Fick notiser på jobbmailen som poppade upp. Så jag raderade den ??

Ögat har av outgrundlig anledning gått tillbaka till normalläge. Like really? Igår vätskade och varade det och idag noll. Tackar för det men blir knäpp.

Nu ska jag på lägenhetsvisning med MrNiceguy. Jag gillar honom. Saker går fort fram, som alltid. Men han verkar gilla mig med. Det är ganska skönt att han är så vaniljig. Känns som att jag lär honom så mycket kring sexualitet. Och jag känner mig modig. Tro det eller ej men jag är ganska blyg, men nu får jag möjligheten att själv ta intiativ och det är läskigt men utvecklande.
Han skrattade högt när jag tog fram min kartong med kondomer. Alltså det är typ en mindre flyttkartong med massa olika former och färger ? varför jag har det i min ägo är en annan historia som jag ej ska ta nu.

Things are going Pretty Well :)
Fridens?

Ledig måndag.
Fick notiser på jobbmailen som poppade upp. Så jag raderade den ??

Ögat har av outgrundlig anledning gått tillbaka till normalläge. Like really? Igår vätskade och varade det och idag noll. Tackar för det men blir knäpp.

Nu ska jag på lägenhetsvisning med MrNiceguy. Jag gillar honom. Saker går fort fram, som alltid. Men han verkar gilla mig med. Det är ganska skönt att han är så vaniljig. Känns som att jag lär honom så mycket kring sexualitet. Och jag känner mig modig. Tro det eller ej men jag är ganska blyg, men nu får jag möjligheten att själv ta intiativ och det är läskigt men utvecklande.
Han skrattade högt när jag tog fram min kartong med kondomer. Alltså det är typ en mindre flyttkartong med massa olika former och färger ? varför jag har det i min ägo är en annan historia som jag ej ska ta nu.

Things are going Pretty Well :)
Fridens?

Tiden rusar och jag med den. Det är redan torsdag?

Idag har jag mys med min mamma. Igår hade jag tacomiddag hemma med vänner. Innan det var introducerade jag MrNiceguy till flickvän och kompisar. Vi var ut på kareoke och dansade tills stället stängde. Han är så rolig.

Detta med att försöka vila och få i ordning hemma har gått åt skogen. I natt sov jag hemma för första gången sedan helgen. Jag vet att jag kanske kommer få betala för detta rent psykiskt, men jag tror tamefan jag är lite hög på honom. Det vill säga, jag tror jag faktiskt tycker om om honom. Fasten han är snäll. Vi får se folket. Vi får se vart detta bär av. Det känns seriöst.
De andra har inte varit seriösa. Visst tyckte jag om Mrklick, förälskad var jag. Men han var inte bra. Har inte skrivit vad som hände där men alltså nej. Thank you, next.

Nu Påväg in mot huvudstaden för att äntligen fixa mina fransar och sen ska jag bjuda MrNiceguy på taco från igår. ?

Jag är glad, det är mycket bra som händer nu. Och jag är så jävla glad över att slippa jobba på detta där skitföretaget. Tacksam etc ?

Fridens ?

Sa att han är kär i mig.

Jag litar inte på mina känslor riktigt eftersom jag är en känslomänniska. Men jag vet att detta kommer antagligen göra ont sen. Sådan romantiker är jag ?‍♀️

Nej men seriöst. Jag försöker ta det lite lugnt men jag tycker verkligen om honom. Och han är förbannat attraktiv. Alltså verkligen. Det sjuka är att han mentalt påminner om min exman( alltså sättet han tänker på). Tänk om jag hittat rätt nu? I Donno, det är läskigt. Jag är sårbar inför honom. Han är modig.

Igår tappade han fotfästet totalt. Han kom hem till mig och jag mötte honom i korsett och stayups. MrNiceguy var inte helt med på de noterna. Det är andra gången som jag fick honom att tappa kontrollen. Det måste vara fruktansvärt läskigt för honom också.

Nu är jag Påväg mot vännerna och möhippa. Det kommer bli fullt ös som vanligt. Behöver lära mig att vila.

Jag är kär i honom också. ?

Nu kör vi. Ny vecka nytt jobb och jag är så nervös ?

Veckan som gått har varit som i en bubbla. Massa fest, mys och utmaningar i mig själv som jag tagit mig förbi. Mest imponerad är jag nog ändå av MrNiceguy. Igår kom han förbi med en pizza, bara till mig. Hur osjälviskt är inte det?
Han gör så mycket små saker som jag glömt bort att jag uppskattade.
Och det är väl därför jag faller för honom tror jag, många små rätt hela tiden. Och så är han snygg, det är ju ett pluss?

Han får mig att känna mig vacker. Lixom på riktigt riktigt, även när jag har uppsvullet öga och bölar och snorar and shit så ser han på mig som att jag skulle vara nått magiskt väsen.

Det är lättare att tänka på honom än dagen som annalkas, Herregud vad nervös jag är... det kommer gå bra. I got this!

Fridens ?

Det rullar på i ditt liv och du mår bättre låter det som. Glädjande att höra!
Du stannar upp och reflekterar, gör medvetna val. Val åt ett håll som handlar om att ge dig själv det bästa. Du beskrev i ett tidigare inlägg om att ”försöka rädda hela tiden” efter att du sett serien – Störst av allt. Du kände igen dig i relationen du hade som tonåring och det låter som att du gått ifrån det och att du mindre och mindre försöker rädda utan kan tillåta dig att få och välja det bästa för dig.
Du har sedan en tid tillbaka både flyttat till en lägenhet du trivs bättre i än den förra och du har ett nytt jobb. Stor del av din tid låter som den ger dig möjlighet att trivas i. Du tar kontrollen i ditt liv inom både jobb, boende och relationer samt hälsa.
När det kommer till alkoholen, hur tänker du att allt detta hänger ihop? Finns det vinster du fått som hjälpt dig i andra områden i livet? Berätta gärna lite hur det går för dig med alkoholen och vad det är som gör att det kommer fortsätta gå som du vill framöver. Om du vill såklart!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Bra funderingar!
Skriver inte om alkohol för det är inte det som tar upp min tid alls. Men ska fundera närmre på det :)
Så mycket annat kul som händer, orkar inte vara full längre.

?

Nu har jag sovit på saken. Det var en Bra sammanfattning.

Jag vet inte hur allt hänger ihop. Det kanske är lättare för en utomstående att lägga puzzlet. Men jag vet att när jag mår bra vill jag inte fly från mig själv. Tidigare har alkohol varit ett lätt sätt att domna. Ett enkelt sätt att ”slappna av”, en snabb lösning kortsiktigt. Trots medvetenheten kring att dagen efter är hjärnan påverkad och uttömd av glädjeämnen så man mår ännu sämre. Så fortsätter det som en ond spiral ner i mörkret.
Vi vet detta, nästan varenda en av oss här på forumet.
Jag tror att genom att ha kraschat så hårt som jag faktiskt gjorde förra året så var jag tvungen att välja mitt liv, eller dö. Rent krasst var det så. Jag valde att leva. Därför valde jag även bort att fly genom quiqfix. Istället konstant reflekterande, mycket med hjälp av detta forumet att faktiskt sitta ner och tänka och få ut mina tankar i allt mellan himmel och jord. Möta ångest, våga välja glädje, bryta rutiner och faktiskt sluta hata mig själv.

Jag är inte nykterist, så alkohol finns fortfarande i mitt liv. Men nu är det på ett helt annat vis än vad det tidigare varit. Jag kan fortfarande ha svårt att sluta dricka när jag tagit 2glas vin, men jag är inte perfekt och det är okej. Jag kan även nu tacka nej till alkohol om det bjuds, för jag tänker längre. Tex har jag något viktigt i morgon, är det värt det? Ser helheten. Det gjorde jag inte förr, då var det mer en besatthet ibland att smuggla i mig mer alkohol utan att folk ”såg”.

Jag är lugnare idag. Fasten det händer mycket runt mig konstant. Så känner jag mig (idag) trygg i mig själv. Jag vet hur det kan vara och hur det kan bli om jag slarvar och väljer bort mig igen. Och jag vill INTE landa i den situationen i livet igen. Min hälsa idag är det absolut dyrbaraste jag har, det övervinner alkohol och känner jag att besattheten är Påväg tillbaka då får jag ta mig en ordentlig tankefunderare då.
Det ligger i framtiden, men just nu är det bra och det tar jag vara på. Ni vet mindfullness och tacksamhet? Det är något jag känner varje dag nu förtiden. Ibland tittar jag upp i himmelen och säger tack högt, och menar det.
Jag tror att det är viktigt.

Hur jag kommer få det som jag vill i framtiden är en svår fråga, jag kan inte riktigt svara på det. Men det jag kan göra är att äta, reflektera, röra på mig och sova. Har jag grunden så klarar jag även små och stora stormar i livet, utan kemisk flykt.

Tack för ditt meddelande och att du fick mig att tänka till. Ni gör skillnad.

Fridens?

Blev en stressig morgon, MrNiceguy sov över men drog tidigt i morse så jag somnade om och räknade lite fel med klockan. Blir inte försenad men jag ville vara inne tidigare.

Idag ska jag på mitt första skarpa möte med kund. Jag är lite nervös, men mest exalterad. Tiden går så jävla fort.

Känner mig lite tom i hjärnan så har inte så mycket mer att notera för dagen.
Idag ska jag fan vara on Top, behöver förbereda mig mer. Så det ska jag göra nu?

Fridens ?

Idag hade jag ett sådant moment igen där allt bara kändes så himla rätt. Jag gick längst med affärsgatan med massa andra människor som sprang ärenden. Min nya MacBook i min nya väska och kavajen på väg mot skarpt kundmöte. Det känns äntligen som att jag betyder något, jag kan påverka, min kunskap har betydelse för stora företag.

Teamet skrattar och tjivas, jag märker att de känner varandra väl och de bjuder in mig till samtal. Jag vågar skämta och prata massor tillbaka. De tror på mig, jag tror på dem.

Vi sitter i en jättefin lokal med kristal till lamporna, där det är doftljus på toan och stämningen är kreativ. På morgonen finns det hotellfrukost.

De satsar på flexibilitet och jag fick åka hem vid 16 för att skippa den värsta rusningstrafiken. För att köra sista timmarna hemma, de förstår att livet är mer än 8-17 fast på ett kontor.

Det är som natt och dag.
Jag är kär i mitt nya jobb.
Det är bättre än vad jag trodde det skulle vara. Jag är fri.

Fridens?

Eftersom mitt nya jobb fattar detta Där med fritid vs arbetsliv och välmående så är jag ledig idag för att åka på födelsedagskalas. Ska iväg på en sådandär båtkryssning och bara dansa loss!
Tydligen ska det finnas en enorm middagsbuffé och spa and shit.
Vi blir ett 30tal som drar ut på havet. Blir så himla kul! Försöker vakna till liv tho, för helt ärligt är jag mega Superduper Tlött just nu.
Blir nog några celcius i denna kroppen under dagen.

Ser fram emot att åka på en minisemester ??

Fridens?

Jag hinner inte med. Tiden flyger fram. Jätte jättefort går allt.

Idag var jag på ett till kundmöte, det gick bra. Men jag behöver slipa mig. Vissa saker har jag ju lixom aldrig gjort. Men det fixar jag säkert. Det är ganska läskigt att vara på provanställning. Tänk om jag inte klarar det lixom. Jag tror jag kommer fixa det men tanken finns där i bakhuvudet ändå.

MrNiceguy sa igår att han älskar mig. Stora ord. Viktiga. Jag älskar honom oxå. Det är så sjukt.
Jag är i en monogam relation(och vill det), det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända igen.
Jag är kär i honom och han älskar mig ?

Kan räkna på en hand hur många nätter vi varit ifrån varandra sedan denna där första dejten.
Livet är så himla lustigt ibland.
Tack ödet ❤️

Fridens ?

Vilken jävla skillnad ett år kan göra... kontrasterna. Det hårda arbetet bakom. Beslutsamheten. Självkärleken. Att ge upp men sen vända skiten som ur ett jävla mirakel. Råstyrkan. Vännerna och hoppet. Facebook påminde mig om idag för ett år sedan. Jag var så ledsen då. Idag väckte MrNiceguy mig med att ge mig hans ena hemmanyckel. Kontrasterna.

Jag har jobbat hemma på förmiddagen, min chef tyckte det var en bra idé. Jag är lycklig.

Försöker spara känslan. Memorera varje litet ögonblick. ❤️

Fridens ?