Jag är klar.

582 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Studenten
Han

Sa att han är kär i mig.

Jag litar inte på mina känslor riktigt eftersom jag är en känslomänniska. Men jag vet att detta kommer antagligen göra ont sen. Sådan romantiker är jag 🙋‍♀️

Nej men seriöst. Jag försöker ta det lite lugnt men jag tycker verkligen om honom. Och han är förbannat attraktiv. Alltså verkligen. Det sjuka är att han mentalt påminner om min exman( alltså sättet han tänker på). Tänk om jag hittat rätt nu? I Donno, det är läskigt. Jag är sårbar inför honom. Han är modig.

Igår tappade han fotfästet totalt. Han kom hem till mig och jag mötte honom i korsett och stayups. MrNiceguy var inte helt med på de noterna. Det är andra gången som jag fick honom att tappa kontrollen. Det måste vara fruktansvärt läskigt för honom också.

Nu är jag Påväg mot vännerna och möhippa. Det kommer bli fullt ös som vanligt. Behöver lära mig att vila.

Jag är kär i honom också. 🌸

Studenten
Måndag

Nu kör vi. Ny vecka nytt jobb och jag är så nervös 😅

Veckan som gått har varit som i en bubbla. Massa fest, mys och utmaningar i mig själv som jag tagit mig förbi. Mest imponerad är jag nog ändå av MrNiceguy. Igår kom han förbi med en pizza, bara till mig. Hur osjälviskt är inte det?
Han gör så mycket små saker som jag glömt bort att jag uppskattade.
Och det är väl därför jag faller för honom tror jag, många små rätt hela tiden. Och så är han snygg, det är ju ett pluss😅

Han får mig att känna mig vacker. Lixom på riktigt riktigt, även när jag har uppsvullet öga och bölar och snorar and shit så ser han på mig som att jag skulle vara nått magiskt väsen.

Det är lättare att tänka på honom än dagen som annalkas, Herregud vad nervös jag är... det kommer gå bra. I got this!

Fridens 🌸

Rosette
Hej Studenten! Tittar förbi..

Det rullar på i ditt liv och du mår bättre låter det som. Glädjande att höra!
Du stannar upp och reflekterar, gör medvetna val. Val åt ett håll som handlar om att ge dig själv det bästa. Du beskrev i ett tidigare inlägg om att ”försöka rädda hela tiden” efter att du sett serien – Störst av allt. Du kände igen dig i relationen du hade som tonåring och det låter som att du gått ifrån det och att du mindre och mindre försöker rädda utan kan tillåta dig att få och välja det bästa för dig.
Du har sedan en tid tillbaka både flyttat till en lägenhet du trivs bättre i än den förra och du har ett nytt jobb. Stor del av din tid låter som den ger dig möjlighet att trivas i. Du tar kontrollen i ditt liv inom både jobb, boende och relationer samt hälsa.
När det kommer till alkoholen, hur tänker du att allt detta hänger ihop? Finns det vinster du fått som hjälpt dig i andra områden i livet? Berätta gärna lite hur det går för dig med alkoholen och vad det är som gör att det kommer fortsätta gå som du vill framöver. Om du vill såklart!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Studenten
Ska sova på saken

Bra funderingar!
Skriver inte om alkohol för det är inte det som tar upp min tid alls. Men ska fundera närmre på det :)
Så mycket annat kul som händer, orkar inte vara full längre.

🌸

Studenten
Alkohol

Nu har jag sovit på saken. Det var en Bra sammanfattning.

Jag vet inte hur allt hänger ihop. Det kanske är lättare för en utomstående att lägga puzzlet. Men jag vet att när jag mår bra vill jag inte fly från mig själv. Tidigare har alkohol varit ett lätt sätt att domna. Ett enkelt sätt att ”slappna av”, en snabb lösning kortsiktigt. Trots medvetenheten kring att dagen efter är hjärnan påverkad och uttömd av glädjeämnen så man mår ännu sämre. Så fortsätter det som en ond spiral ner i mörkret.
Vi vet detta, nästan varenda en av oss här på forumet.
Jag tror att genom att ha kraschat så hårt som jag faktiskt gjorde förra året så var jag tvungen att välja mitt liv, eller dö. Rent krasst var det så. Jag valde att leva. Därför valde jag även bort att fly genom quiqfix. Istället konstant reflekterande, mycket med hjälp av detta forumet att faktiskt sitta ner och tänka och få ut mina tankar i allt mellan himmel och jord. Möta ångest, våga välja glädje, bryta rutiner och faktiskt sluta hata mig själv.

Jag är inte nykterist, så alkohol finns fortfarande i mitt liv. Men nu är det på ett helt annat vis än vad det tidigare varit. Jag kan fortfarande ha svårt att sluta dricka när jag tagit 2glas vin, men jag är inte perfekt och det är okej. Jag kan även nu tacka nej till alkohol om det bjuds, för jag tänker längre. Tex har jag något viktigt i morgon, är det värt det? Ser helheten. Det gjorde jag inte förr, då var det mer en besatthet ibland att smuggla i mig mer alkohol utan att folk ”såg”.

Jag är lugnare idag. Fasten det händer mycket runt mig konstant. Så känner jag mig (idag) trygg i mig själv. Jag vet hur det kan vara och hur det kan bli om jag slarvar och väljer bort mig igen. Och jag vill INTE landa i den situationen i livet igen. Min hälsa idag är det absolut dyrbaraste jag har, det övervinner alkohol och känner jag att besattheten är Påväg tillbaka då får jag ta mig en ordentlig tankefunderare då.
Det ligger i framtiden, men just nu är det bra och det tar jag vara på. Ni vet mindfullness och tacksamhet? Det är något jag känner varje dag nu förtiden. Ibland tittar jag upp i himmelen och säger tack högt, och menar det.
Jag tror att det är viktigt.

Hur jag kommer få det som jag vill i framtiden är en svår fråga, jag kan inte riktigt svara på det. Men det jag kan göra är att äta, reflektera, röra på mig och sova. Har jag grunden så klarar jag även små och stora stormar i livet, utan kemisk flykt.

Tack för ditt meddelande och att du fick mig att tänka till. Ni gör skillnad.

Fridens🌸

Studenten
Onsdag

Blev en stressig morgon, MrNiceguy sov över men drog tidigt i morse så jag somnade om och räknade lite fel med klockan. Blir inte försenad men jag ville vara inne tidigare.

Idag ska jag på mitt första skarpa möte med kund. Jag är lite nervös, men mest exalterad. Tiden går så jävla fort.

Känner mig lite tom i hjärnan så har inte så mycket mer att notera för dagen.
Idag ska jag fan vara on Top, behöver förbereda mig mer. Så det ska jag göra nu👌

Fridens 🌸

Studenten
Rätt

Idag hade jag ett sådant moment igen där allt bara kändes så himla rätt. Jag gick längst med affärsgatan med massa andra människor som sprang ärenden. Min nya MacBook i min nya väska och kavajen på väg mot skarpt kundmöte. Det känns äntligen som att jag betyder något, jag kan påverka, min kunskap har betydelse för stora företag.

Teamet skrattar och tjivas, jag märker att de känner varandra väl och de bjuder in mig till samtal. Jag vågar skämta och prata massor tillbaka. De tror på mig, jag tror på dem.

Vi sitter i en jättefin lokal med kristal till lamporna, där det är doftljus på toan och stämningen är kreativ. På morgonen finns det hotellfrukost.

De satsar på flexibilitet och jag fick åka hem vid 16 för att skippa den värsta rusningstrafiken. För att köra sista timmarna hemma, de förstår att livet är mer än 8-17 fast på ett kontor.

Det är som natt och dag.
Jag är kär i mitt nya jobb.
Det är bättre än vad jag trodde det skulle vara. Jag är fri.

Fridens🌸

Studenten
Fredag

Eftersom mitt nya jobb fattar detta Där med fritid vs arbetsliv och välmående så är jag ledig idag för att åka på födelsedagskalas. Ska iväg på en sådandär båtkryssning och bara dansa loss!
Tydligen ska det finnas en enorm middagsbuffé och spa and shit.
Vi blir ett 30tal som drar ut på havet. Blir så himla kul! Försöker vakna till liv tho, för helt ärligt är jag mega Superduper Tlött just nu.
Blir nog några celcius i denna kroppen under dagen.

Ser fram emot att åka på en minisemester 💃🕺

Fridens🌸

Studenten
Bubbla

Jag hinner inte med. Tiden flyger fram. Jätte jättefort går allt.

Idag var jag på ett till kundmöte, det gick bra. Men jag behöver slipa mig. Vissa saker har jag ju lixom aldrig gjort. Men det fixar jag säkert. Det är ganska läskigt att vara på provanställning. Tänk om jag inte klarar det lixom. Jag tror jag kommer fixa det men tanken finns där i bakhuvudet ändå.

MrNiceguy sa igår att han älskar mig. Stora ord. Viktiga. Jag älskar honom oxå. Det är så sjukt.
Jag är i en monogam relation(och vill det), det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända igen.
Jag är kär i honom och han älskar mig 🙈

Kan räkna på en hand hur många nätter vi varit ifrån varandra sedan denna där första dejten.
Livet är så himla lustigt ibland.
Tack ödet ❤️

Fridens 🌸

Studenten
Vilken jävla skillnad ett år

Vilken jävla skillnad ett år kan göra... kontrasterna. Det hårda arbetet bakom. Beslutsamheten. Självkärleken. Att ge upp men sen vända skiten som ur ett jävla mirakel. Råstyrkan. Vännerna och hoppet. Facebook påminde mig om idag för ett år sedan. Jag var så ledsen då. Idag väckte MrNiceguy mig med att ge mig hans ena hemmanyckel. Kontrasterna.

Jag har jobbat hemma på förmiddagen, min chef tyckte det var en bra idé. Jag är lycklig.

Försöker spara känslan. Memorera varje litet ögonblick. ❤️

Fridens 🌸

Studenten
Tooooo much

Jävlar vad utvecklande detta jobbet ääääääär! Helt galet.

Men nu något alkoholrelaterat. Igår var jag på en nätverksträffsAW för människor i branschen. Supertrevligt och lite nervöst, gratis bubbel. Tog två glas ganska snabbt och sen två till och sen två till. Vette fan vad som hände men ni vet detta där, ”dricka mycket snabbt” kom tillbaka. Och sen drack jag 2 öl och ytterligare mer efter det. Där någonstans blev det lixom för mycket. Vet inte om man kan kalla det ett återfall, och jag vet inte om det var det. Men jag har lite minnesluckor idag och hoppas verkligen inte att jag gjorde bort mig någonstans. Jag tror inte det, drog från träffen när jag kände att det började slå på riktigt. Men det skapade ändå någon typ av varning i mig.
Varför blev det så? Varför valde jag att dricka så mycket när jag vet att jag skulle upp tidigt idag? Försökte jag få utlopp för något? Eller var det ett gammalt mönster som kom tillbaka.

Jag mår ganska bra idag, men har inte presterat så bra som jag hade kunnat göra och det grämer mig. Har inte vilat ordentligt sedan april. Kan nog vara det som ligger som grunden för att det blev som det blev.

Jag tänker lyssna på min varningssignal och backa från alkohol ett tag igen. Lägga mer fokus på vila. Näst nästa vecka kommer jag kunna ha egentid. Denna veckan har och är varit galen. På riktigt alltså. Nästa vecka är det saker inplanerat varje dag igen. Och i helgen är jag toastmadam på bröllop. Sen ska jag vila.
Nu fokus på tillräckligt med sömn. Har missat den delen också. Och mat.

När jag tänker efter har jag vacklat på alla mina trygghetspunkter. Även självreflektionen här.
Så nu tar vi ett steg tillbaka igen.
Ingen större fara, men vet hur snabbt ett litet steg till vänster kan bli flera kilometer fel i längden.

Fridens 🌸

Sidor