Tror du inte att det tar så mycket energi för att du egentligen inte vill sova hos honom, men du gör det ändå. Det kanske därför det tar så mycket kraft. Ja försök hålla dig borta från han så kanske allt lättar igen. Svårt men nödvändigt?

Anonym 21523

Åhh skrållan jag vet inte riktigt, det jag känt är att jag tyckt om att bara sets, att sitta o prata!
Jag vet inte men det kanske bara är en vana fast det innerligt är som du säger, att jag kanske inte vill egentligen, och är det så att kroppen säger ifrån det jag inte klarar säga ifrån då förstår jag den tröttheten. Kan vara så att det är psykosomatiskt av känslor.

Anonym 21523

Skriver av mig

Nu är detta bara uppdatering.
Straffet är borta och han får dricka och jag får komma in på stället. Han har börjat hänga där som tidigare, sena kvällar och antagligen full lite då och då. Det är hans problem inte mitt.

Han frågade igår om vi hade bestämt setts och jag skrev nej. Han va sugen på öl. Jaha skrev ja kör på ?

Sen skrev han att han va ledig en dag och frågade om vi skulle ses, ja sa ja...
Sen klämde jag fram att det är inte säkert vi sover ihop, och jag frågade om det var ok ändå att ses ( tänkte att nej nu vill han inte ?) jo det ville han.

Så jag får försöka att låta bli att sova kvar med han.

Du gör såklart som du vill,när du vill och med vem du vill.
Nu har du fått "chansen" att upprepa gamla mönster då straffet är borta för både dig och honom.
Ni ska träffas,du kanske ska dricka något glas,men ni ska inte sova ihop.

Varför?
Vem ska du tillfredsställa?
Dig själv eller honom?
Och vad blir bättre av att ni träffs och kanske blir onyktra tillsammans?
Var är en nykter fika någonstans?

Om det är vänskap det ska handla om.
Från hon som gjort exakt likadant just för att det är så infernaliskt svårt att släppa taget..

Anonym 21523

Jag vill gå tillbaka till då vi sågs innan vi va intima, endast bara vänner.

Och att sitta på hans arbete och ta ett glas ihop kan vi inte göra.

Det finns tiotal krogar, restauranger här hemma och där har vi sets nån gång då o då. Jag tycker om att gå ut ibland, inte festa loss utan att ta nåt eller två, ser inget fel i det och kommer alltid göra så.... men om det i sig skulle vara en risk med just honom, kommer det sluta med att jag inte går ut med han, eller möter upp honom ute. Jag vill ha kvar det som funkar, och bort med det som inte funkar.

Anonym 21523

Skriver av mig

Han va ute igår, han vart full och han ska kanske ut ikväll igen. Nu börjar allt igen...
Det här gör att jag har lättare att sätta stopp för att vi ska ligga, sova ihop...
Tycker det är så oattraherande att vara i huvudtaget med nån som väljer att springa ute på krogar till natten o bli full var o varannan dag.

Det tar tid för mig att gå ifrån, det har gått från att vart ett par med bråk, tårar, svek mm till det vi är nu.

Jag har tom kommit så långt att jag inte ens kommit med förslag om att ses som tex ikväll!!!! Att inte ens skickat sms kom till mig ikväll. Jag är stolt över det.

Det finns en liten besvikelse av att han ändå väljer det där supa livet. Jag bryr mig inte som förut, men.eftersom vi nyss sets på så att säga fel sätt. Fel sätt menar jag med att ligga, sova över, gos mm så känns det mer att han väljer att gå ut hela tiden nu igen.

Samtidigt så blir det mer o mer bekräftelse för mig själv att jag inte vill leva med honom eller någon annan med alkoholism.

Clara

Finns det nånting du får av honom som är kul, bra, fint, roligt och som du inte får av nån annan? Går ni på bio, idrott, i affärer, tar en biltur, lagar mat ihop? Är han din bästa vän, eller är du bara "fast i" att man måste vara vän med nån man gjort slut med? jämför din vänskap med honom med andra vänner du har. Oroar du dig för att de ska bli utkastade? Räknar du hur mycket de dricker? Håller du reda på vem som ringde senast, vem som sa vad, hur det du sa kunde tolkas? Jag tror att vi är många härinne som är lite oroliga för att den här relationen inte är bra för dig - i all välmening.

Anonym 21523

Hej clara

Jo vi har roligt när vi ses på restaurang,som jag har med de andra jag känner. Vi har känt varandra i över tio år och umgåts ytligt förut, och aldrig haft nå bråk då utan bara trevligt....så som jag vill ha det nu och är snart där. En sak i taget ska bort

Nej jag kollar inte andra mer än va alla andra gör med sina vänner... vet att flera i umgänget dricker mycket o det behövs inte kollas utan det märks klart o tydligt.

Ja det finns en gemensam vän till oss som hänger på en tunn tråd va gällande utkastad. Han gör bort sig lite då och då, men njae inte så jag känner nåt av det så att jag mår dåligt.

Jag är tacksam för att det finns folk som vill väl.

?

Anonym 21523

Skriver av mig

Nu har jag släppt fram det till han. Att jag inte tycker det är nåt bra att sova ihop. Han tycker det är jätte bra att sova ihop ?Det får han tycka.

Han tycker vi ses för lite, det sa han nyss i telen på väg att fyllna till. Är hos sin mamma o dricker nu på morgonen efter han jobbat natt. Han lät dryg i telen, så där som han blir ibland, o speciellt på vin. Usch!!!

Jag mår inte så dåligt av att sagt det. Jag va rädd för att tycka synd om han eller få dåligt samvete men de känner jag inte

Anonym 21523

Skriver av mig

Han hade köpt hem vin igår och drack vin på dagen. Började med det när han gått upp. Sen drukit på kvällen. Jag åkte hem, tyckte inte om vin lukten!
Jag tycker det är skönt att inte lägga sig i som jag gjorde förr. Jag tänkte känna på dunken hur mycket han drukit men hejdade mig. Frågade mig själv varför? Släpp det också! Det var ännu en lättnad att inte kolla det.

Jag stängde tom av ljudet så jag inte kunde höra hans sms på natten ?

Clara

Det här blev jag glad att läsa! Särskilt att du stängde av ljudet.

Anonym 21523

Igår skulle vi umgås
Han hade ledig dag och det betyder alkohol. Jag ville inte dricka för jag börjar bli sjuk.

Vi skulle gå och äta någonstans och då sa han att vi skulle gå till bolaget. Jag vart rädd för vi skulle gå till mig sen. J
Ja frågade varför då såg han på mig som ja va dum. Ja vin !! Ja ska handla vin!!!

O nej tänkte jag, inte hem till mig o dricka vin. Vi ska ut o äta o då kommer det bli två tre öl o sen vin på det nej nej tänkte jag. Jag sa att nja då får du gå hem o dricka, ame vem har sagt att jag behöver öppna den sa han surt. Jag tänkte på alla de gånger vi kommit överens om att låta bli men sen har han ändå.tjatat o surat så va väl inte konstigt att jag dömde honom! Men som vanligt tar han inte sin del o förstår oron. Nej sa ja men de är frestande!?

Vi gick o åt på ett ställe vi brukar va på. Jag tog vatten o han öl. En till öl o sen en tredje. Överens återigen om att de va den sista. Sen försökte han få en till och få mig att ta halva. Nej sa ja!!!!jag börjar bli sjuk o äter tabletter ähhh sa han. Han vart sur för vi skulle gå. Jag sa att vill du dricka vin så gå hem, han sa sen att han hade inte bestämt sig. Vi hade bestämt att umgås, o helt plötsligt hänger det löst pga alkoholen. Han började sura o nästan sätta igång bråk. Han tyckte jag ställde krav. Ja sa att du får välja antingen följer du med eller så får du gå hem o dricka där. Då sa han att då följer jag med men vill köpa hem sexpack öl till dig.

Jag tyckte inte om kvällen. Han hade vart väldigt full lördag sedan dracka han säkert fyra enheter dagen efter o nu denna kväll så flera öl plus ett sexpack öl..

Jag vart äcklad o han surade. Då han inte har någon anledning att va sur.

Jag tänker hålla han kort denna vecka.
Jag känner att jag inte fick ut ett SKIT av att hänga med han igår. Jag mådde bara dåligt plus att han straffade mig psykiskt med sin aura. Han surar och ger inget pga att han inte fick dricka hemma hos mig. Istället för att ta sitt vin o gå hem själv som han innerst inne ville då skulle han promt följa med och bete sig som att straffa mig för jag ställt krav som han ändå kunde skitit i.

Jag tyckte det var obehagligt att vara vid honom igår

Jag tänker direkt när jag läser ditt inlägg, lägg inte mer energi på den mannen. Han ger dig ingenting, han bara tar. Du mår bara dåligt. Men av erfarenhet vet jag ju hur svårt det är. Att klippa alla band. Men det känns som att han kommer fortsätta dricka. Han har ingen tanke på att sluta. Och han tar ingen hänsyn till dig, för han är så beroende. Som en del skrivit till mig, vill du vara på samma plats om 1,2 eller 5 år? Att ta hänsyn till honom medans han kör på som vanligt?
Styrkekramar till dig?

Anonym 21523

Hej skrållan ?

Jag får sålla när det gäller han. För jag gör det med andra med. Skulle tex aldrig gå tillbaka till ett av mina äldre ex då jag vet att han är likadan och ännu värre. Han och jag har en vänskaplig relation idag och jag tar aldrig hem honom hit o jag går aldrig hem med honom och är intim. Jag får helt enkelt se det här exet som så framöver.

Det går inte att ha en intim relation med den här mannen pga hans sätt att vilja umgås.han vill dricka efter jobbet, dagar han är ledig osv osv. Så gör andra jag känner men de träffar jag inte på det här sättet jag gör med den här mannen. Det här blir fel och vart fel läääänge. Får bli som med alla andra av mina vänner. Råka ses vid ett bord ute och prata om vädret mm sen leva själv utan att va med honom allt för nära.

Nej han tar ingen hänsyn till mig alls, allt handlar om hans lediga dagar och kvällen han går av sitt pass och vill ta en aw som slutar i fylla

Låter som en bra plan Troja. Hoppas du kan träffa någon fin kille som inte sätter alkoholen i främsta rummet. Någon som sätter dig först.

Anonym 21523

Skriver av mig

Jag skriver det här för att få just göra det. Att han drack igår och nu sitter han o dricker öl efter jobbet plus en ny box vin han köpt som han kommer öppna ikväll. Jag tycker det är äckligt att han dricker så pass mycket. Att en person inte ens kan va utan två tre dagar det är onormalt.

Jag förstår verkligen att det inte är sunt att vara tillsammans med en man eller kvinna som dricker det som läsk.

Äckligt!!!!! Sliten ser han ut, trött o lätt irriterad när hans mönster vart stört tex igår. Klart han ville dricka vin igår. Låt han dricka, det är exakt så jag tänker, hoppas han går tillbaka till sämre o sämre vanor och inser vilket skitliv han valt!!!

Jag är stolt över att gått tillbaka till mina sunda vanor när det gäller alkohol. Jag villl inte vara utan men att ha en sund konsumtion. Jag dricker under normen som bolaget rekommenderar till kvinnor. Under 9 glas i veckan.

Skulle aldrig kunna dricka alkohol varje dag o förstöra min hälsa som han gör med sin. Och det sjuka är att han tycker han tar det lugnt !

Han dricker ff 20~25 öl i veckan
Va är det normala i det?

Anonym 21523

Skriver av mig

Jag blev äcklad imorse. Han hade skrivit att han kommit hem nästan halv två på natten, då satt han ute från kl tio till då och drack och sen vin hemma. Nyss va han aktiv ( ja de va inte svårt att se pga att jag såg det när jag titta va han hade skrivit) och han ska jobba på dagen idag, äckligt, komma till jobbet o stinka alkohol fy fan

Jag skrev inget tillbaka, jag blir faktiskt äcklad av allt. Klart jag blir det då vi haft intima möten. Jag har god lust att skriva att det är dags att ta en paus med allt men gjorde inte det. Låt de va tänker jag, frågan kommer ställas varför sover vi inte ihop? men samtidigt!!! Varför vänta på att han ska fråga? Säg de bara... jag vill inte vi sover ihop nu framöver.... jag vill bara ses ute som jag gör med mitt andra ex funkar det??? Så vill jag säga.

Hade också god lust att skriva blir äcklad av ditt sätt att leva o dricka ute på jobbet mm. Men det kommer bara skapa att vi blir ovänner.