Anonym 21523

Hej

I mitt umgänge är det människor som jobbar inom krogen, restaurang, och samt musiker. De är mycket för att ha alkohol med i alla situationer man ses så därför måste jag välja bort många av dagar då jag träffar dem.jag har försökt fått med flera av dem på promenader, cykla någon mil till ett cafe mm men det slutar med att jag får göra det själv.
De är inte intresserade av att göra sånt som inte inkluderar alkohol.
Det är tragiskt men jag har vant mig vid det. Det finns en person i mitt liv som ibland kan ses på promenader men jag saknar fler sånna vänner och det är inte lätt att skaffa nya sånna.

De som känner mig vet att jag vill ha kontroll på drickandet och kan ibland kläcka ur sig att jaaaa jag skulle också behöva göra som du, men de tar inte tag i sina problem. Jag är omringad av flera som har grova problem med alkohol Allt från att de fixar jobbet men hälsan och relation krockar, till att en kan inte vara tillsammans med nån tjej för den dricker sig full och ljuger om allt. En går till kvarterspubben efter sitt jobb o dricker en 4~5 öl varje dag i veckan förutom att det blir riksfylla på de lediga dagarna. Det här umgänget är över 20 pers och flera umgängen i stan ser likadana ut. Det här jag skriver är livet här, det är normalt för dom o tar inte det seriöst.
Jag har tex vänner som dricker så mycket så en av dem fått diabetes och gikt!

Jag lever lite på två sätt, jag väljer noga när jag kan va med några av dem men jag har sen ensamma dagar då jag är med mig och det jag mår bra av.

Anonym 21523

Den här veckan har gått ungefär som jag velat. Var ute i tis och drack fyra enheter ( då är de lite mer fest) sen ett glas dan efter.

Ikväll ska jag ut, tänkte hålla mig till ca tre

Anonym 21523

Nej det vart fyra nästan fem

Nej jag kunde gjort det bättre.
Hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag alltid fram till att två glas är bättre än tre till fyra vid samma tillfälle! Idag har jag mått så illa, några minnesluckor igen , och tjatiga sms, nej jag vill bara åka och arbeta så det blir ordning igen

Anonym 21523

Var ett tag sedan jag skrev om alkoholen.

Allt har gått bättre och bättre.
Jag är gladeligen utan ibland och på en vecka så är det under normala enheter. Eftersom jag nu bestämt att inget alkohol här hemma om mitt ex kommer över så har det med automatik dragits ner ännu mer.

Tex denna vecka har jag druckit fyra enheter. Kanske jag tar någon öl till maten ikväll men det räcker så. Prio är måendet, träning, och jag tål inte att va bakis dagen efter och dagen efter det.

Ja jag blir bakis två dagar ibland på bara tre fyra öl. Så mycket som förstörs. Humör, sömn, träning, och känner mig sjuk efter att druckit bara så lite