Kroppen fått stryk

11 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Michael__
Kroppen fått stryk
Michael__
Nu är jag inne på dag 11. Är

Nu är jag inne på dag 11. Är fantastiskt glad för det och tycker abstinensen blöjat avta rejält. Men, kroppen värker fortfarande. Jag har fått ont på vänster sida och upptäckte att jag fått utslag. Det måste ha med alkoholen att göra eftersom det kom strax efteråt och jag har inte gjort något annorlunda. Tänkte ringa 1177 om jag inte får svar här men drar mig helst då jag inte vill dra upp det där med alkoholen.
Tack

DetGårBättre
Andas, ta det lugnt. Sluta

Andas, ta det lugnt. Sluta oroa dig. Du dricker inte mer just nu så huden slipper jobba för att hjälpa levern men du kanske är klarare i huvudet och uppmärksammar mer nu. Om det skulle vara ett problem har du haft det länge. Så ta det lugnt. 95-99.5% chans att allt är som det ska.

Michael__
Tack, ja man blir ju nojjig.

Tack, ja man blir ju nojjig. Tror det är bältros jag fått så inte hela världen.

Femina
Bältros?

Om du misstänker bältros är det jätteviktigt att du kommer under vård omedelbart. Ring 1177 och prata med dem. Besök någon närakut med kvällsöppet. Jag vill inte skrämma dig men det är vad jag hört. Chansa inte. Lycka till.

DetGårBättre
Krävs du haft vattkoppor för

Krävs du haft vattkoppor för att ens kunna få bältros men det är en virussjukdom så varför i hela världen ska du ha fått den nu när du slutat dricka? Oftast ör det aldrig några problem med våra smärtor.

Michael__
Jag har haft vattkoppor, och

Jag har haft vattkoppor, och symtomen låter som det jag har. Läste på 1177 men där står det att man inte behöver söka vård om man är under 50, vilket jag är. Det läker av sig själv.

DetGårBättre
Jag har tidigare sökt på

Jag har tidigare sökt på märken under ögonen, ont till höger vid midjan etc. Letar man det värsta är man typ död inom två månader. Letar man inte och riktar om fokus så är det som,att ha lite snuva, det går över. Så sluta noja. Kolla upp det annats, släpp det sen. Oftast ingen fara!

Michael__
Jag ringde 1177 och han

Jag ringde 1177 och han trodde det kunde vara bältros och rådde mig att åka in till jouren, vilket jag gjorde. Det var förtidigt att säga, men någon form av virus. Berättade om att jag slutat med alkohol och han trodde det kom pga någon form av stress. Herpesutslag sa han. Alltså serlöst, va fan håller man på med. Det här motiverar mig mera med att lägga ner alkoholen. Det förstör våra kroppar. Blir så arg på mig själv

Femina
Bra gjort

Jag tror att rekommendationen är att söka vård inom 72 timmar, sen är det för sent för behandling.

Michael__
Läkaren skrev ut ett recept

Läkaren skrev ut ett recept och såg att jag har Campral. Jag fick det utskrivet för ca 1år sen. Är det något att rekommendera? Har även antabus.