Aine

M klipper gräs Det är bra. MEN för att ta en paus, det är ju svettigt och han behöver vätska så kl.10.30 knäpper han sin första starköl. Varför inte dricka vatten, folköl? ( Känner igen.Belöningen, "nu är jag värd en öl när jag är så duktig slitit så hårt") jag blir så j-a irriterad. Jag orkar inte. Vill inte mer. Varför ska jag? Vill kasta mig i bilen och köra till närmsta systembolag fylla kassar med vin, åka hem och försvinna in i dimman där jag inte längre hör ser och känner det som är Rastlöst vankar jag fram och tillbaka. Stannar upp i känslan. Vill jag verkligen? Nej, jom jag känner efter så växer sig motståndet mot detta gamla invanda beteende starkare och starkare. Några timmars falsk lycka och välmående , sen tillbaka till verkligheten med växande självförakt och ångest. Inte värt det. Han gör sina val, jag mina. Och jag väljer att vara nykter.

"Han gör sina val, jag mina".

Huvudet på spiken. Förstår att det många gånger måste vara tufft när någon nära tar beslut man inte gillar. Jag tycker du är oerhört stark som när du inser att det är så ändå själv klarar att stå emot.

Kram

PS! Vi har varsin M, jag hajar till varje gång jag ser att du skrivit om din, eftersom jag själv ofta nämner min. ?

Aine

Bra beslut som jag inte kunde hålla mig till när kvällen kom. Bröt mot min regel att inte dricka för att döva. Blev dock ngen större mängd, ölen var inte ens god. Kände avsmak och slutade långt innan dimman närmade sig. Onödigt. Meningslöst. Som om jag inte visste det.
Tack för att ni trodde på mig, Vinäger och Denlillamänniskan, jag tar med mig de orden på min fortsatta kamp, även fast jag inte var så stark i mitt beslut som ni trodde. Känner mig lite som en svikare.

Kom ihåg att det är din väg du går, oavsett om du tappar riktningen någon gång. Det gör jag med, men det viktiga är att inte släppa målet. Du gav mig tröst när jag drack mer än vad jag hade tänkt. Det värmde och gav mig stöd. Jag hoppas att jag kan ge dig detsamma.