Så tungt

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Lynx68
Så tungt
Lynx68
Så tungt

Har idag haft så mycket tunga tankar. Har en kär vän som är på hospice. 63 år gammal... Hon är den femte sedan november som är på väg bort från jorden livet. Har tänkt kanske är jag den sjätte. 😢 Igår hade jag ett samtal med min an om det skulle hända. Jag är mest rädd om honom... Usch faan. Men så stärkt av mitt livs bästa beslut att om det så vore så är mina sista år hälsosamma. Jag har valt bort alkoholen.

Rosette
Hej Lynx68!

Det var ett tag sedan du startade denna tråd, du berättar att du hade en dålig dag med mycket tunga tankar. En vän till som är sjuk och är på väg att dö, mycket sorg för dig. Mitt i allt detta har du tagit beslut att jobba med dina egna alkoholvanor, starkt.

Jag ser att du har flera trådar här och kanske fortsätter du i dem, du gör såklart som du vill med det!

Hoppas du hittar stöd och värme här på forumet!

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Lynx68
Fortfarande tungt

Brottas med mycket. Mest med mig själv. Vara eller icke vara. Försöker hålla ihop för mina allra närmaste, för jobbet. Jag har alltid gjort mitt bästa för allt och alla på min egen bekostnad. Vem bryr sig om mig, frågan är nog mest vem släpper jag in... genom den mur som jag byggt runt omkring mig. Vet inte själv vad, vem jag är rädd för? Jag är nog mest rädd för mig själv, de tankar jag har, rädd för att andra ska se min svaghet. Jag är inte stark, jag är inte glad, jag är inte trygg... Jag är lyckligt lottad att ha en oerhört kär man som är mitt allt, han som bär mig... Men är jag honom värd???