Kanske inte lugnt o fint men fredagkväll ? har varit på fotbollsmatch med yngste sonen. Sen passade vi på att åka förbi maxi o handla förutom nyttiga saker även massa fikabröd (vi har sällan sånt hemma så nu har vi frossat o strax läggdax ??
Tack för alla pepp Fibblan o Knaskatten jag kommer somna gått o sova ännu bättre i natt ☁️☁️ Kram till er ??

Godsaker kan man få unna sig när man inte häller i sig flytande kalorier. Låter som en härlig kväll tycker jag!
Hoppas att du också har njutit av en fin (och nykter) lördag. ?

Fibblan

Ville bara önska dig en fin avslutning på denna vecka och en go början på nästa imorgon?!
Imorgon är jag tillbaka i jobb också..inte jättesugen men blir säkert bra..?.
Hoppas du mår väl?!
Kram
/Fibblan ?

Dag 17 o ny vecka i morgon - tredje veckan efter semestern ska väl gå det med ?
Haft en skön helg blandat med fotbollsmatcher för sonen, skogspromenader med kantarell plockning, lite knalla i affärer o lite annat pyssel. Det den inte innehållit är vindrickande!! ❤️❤️
Kommer vakna pigg o alert i knopp o kropp i morgon precis som hela helgen ??
Styrkekramar till den som behöver ??

Vilken fantastisk helg! Vill också ut i skogen och plocka kantareller. Mmmmm!
Vad bra vi är som klarat det så galant. Dag 17! Wiiiihoo!
Jobb i morgon är förstås inte lika lockande som ledighet, men hoppas att det ändå blir bra. Kram!

Fibblan

Hej vännen ?!
Om inte jag är fel på det är det 20 dagar i följd idag!
? BAM ✨!
Hur bra jobbat som helst? - heja dig!
Stabil som ett berg! Så uppfattar jag dig nu! Stark och övertygande?!

Fortsätt håll i detta!
Stor kram ?!
/Fibblan ?

Ingenting absolut ingenting har funkat idag. Skulle haft utvecklingssamtal med ena sonen det blev inställt då läraren satt fast i bilköer. Sen till jobbet o fick ta av komptiden.
Kollade frånvaro på skolan för äldste sonen som jag tjatat tre gånger på i morse att han skulle upp (ljög o sa att han började 10:30 - egentligen kl 9...
Förbannad ledsen besviken skrivit arga mess till pappan att jag kastar ut sonen (18) lyssnar inte på några regler städar inte sitt rum uppe halva natten går för sent till skolan o får frånvaro. Gör absolut inget här hemma mer än att sitta på sociala medier o prata med Molgan vänner i USA o gud vet var. Säger man något får man ett hånleende tillbaka ?? nu är jag arg! Förbaske mej att han åker till sin pappa nästa vecka (där får han lära sig veta hut)! Jag är för snäll...men det finns gränser även för mig.
Men jag ska inte dricka vin idag. Inte idag.
Behöver styrka snälla någon ge mig ??

Fibblan

..just det du behöver: ???!
Fast vi pratar om mental styrka förstås och jag förstår att du efterfrågar det nu, för det du beskriver låter väldigt prövande..
Så bra att du i samma veva som frustrationen och besvikelsen gör sitt intåg, direkt får fatt i din beslutsamhet att låta bli vinet. För det är ju just när såna här jobbig känslor seglar upp som a-?, står där listigt, lismande och lovar lindrig..
Men du/vi är smartare och starkare än
den???! Och det är ju helt adekvata känslor du känner! Klart du blir förbannad, ledsen, besviken. Hade jag också blivit.
Klart att du har dina gränser! Bra du lyssnar på dem!
Och även om inte han förstår det nu, gynnar det honom också i förlängningen, tänker jag..?
Styrkekramar ?❤️?!
/Fibblan ?

Jag vet! Söner kan vara hemska i den åldern och man tror man ska bli tokig!
Men det är som att hälla vatten på en gås att bli arg för de lyssnar inte ändå.
Ta ett djupt andetag och låtsas som det är någon annans barn (ett knep som jag använde med lyckat resultat ibland)
Då kan det hända att ditt sätt att behandla/bemöta honom blir en överraskning för honom och får honom att reagera...och gör som du vill...

Det kostar inget att försöka?
Lycka till?

Kramar
???

Att skriva av sig känns lite bättre o lite medlidande med ?!! Ja man kan verkligen bli tokig ibland...ska testa knepet att låtsas att han är någon annans son o hur jag ska kommunicera med honom då ?
Nästa vecka ska han bo hos pappan - han anser att jag har kastat ut honom men försökte förklara att det är för hans bästa o för att jag älskar honom. Du förstår nog när du blir äldre sa jag att jag bara gjorde det av kärlek...återstår att se men känner att jag behöver lite lugnare o få distans till det o det är det enda sättet jag kommer på.
i morgon ska jag o sambon på kryssning har fått resan i present o trodde man kunde förlänga tiden men nu gick det inte mer så blir en resa i morgon. Eftersom det är ett försenat firande av min jämna födelsedag så känns det lite avsnoppat att inte dricka vin. Vilket jag kommer göra. Har även fy fy fy på mig köpt en flaska till i kväll...vet inte hur jag tänkte eller tänker men så blev det. Tänkte se denna helg som en helg i festens tecken innan jag kommer igen på söndag för att fortsätta mina dagar utan vin. Ledsen om jag gör någon besviken - mitt fina härliga gäng jag kommer tillbaka! Barnen är hos pappan hela helgen vilket de inte varit på evigheter sen så blir en helg för mig o sambon o utan barn för en gångs skull. Ska njuta o känns som jag behöver det här innan jag kan på allvar komma tillbaka igen. Har inga stora grejer inplanerat nästkommande helger ja några tjejträffar men då är det så enkelt qtt köra o gör gärna det. Försöker jag försvara inför mig själv eller vad gör jag? Skulle gärna ha en obruten svit men kan tydligen inte bättre...men känner mig inte som en sämre människa för det. Söndag är jag tillbaka igen! Dag 1 eller dag 24-2 hur man vill se det då...
Kramar o styrka till den som behöver ??

Det här med söner som inte städar, inte hjälper till etc etc. För att inte tala om hur arg man blir när de får bestämma själva över sin närvaro i skolan. Det där är galet tycker jag. Fattar PRECIS på EXAKTEN vad du menar. Jag har tre söner så jösses vad jag tjatat, nu fyller minstingen 18 i november och ja vi får se hur han förhåller sig.

Ha en himla trevlig kryssning! Gör det som känns rätt för dig, det har jag gjort nu. Ska ta hjälp av programmet här och göra en omstart. Känns bra nu! Kraaam

Jobbigt med sonen! Förstår att det är frustrerande. Bra att du känner efter vad du behöver!

Angående vin och födelsedagar... Jag förstår hur du tänker (det gör vi ju alla härinne) men försöker själv ställa om tänket till att jag ska fira och unna genom att vara nykter istället. Hoppas att du hoppar tillbaka på tåget igen! Stor kram! ?

Fibblan

Hoppas det blev en riktigt mysig helg! Det blev det säkert?! Och troligtvis inte hemma ännu.
Jag ville bara säga med att jag förstår hur du resonerade innan trippen..jag hade förmodligen tänkt likadant, även om jag skulle önska att jag tänkt som Knaskatten föreslog.. Har också en grej om ett par veckor, som jag skulle behöva bolla kring..?, men jag tar det i min tråd sen☺️.
Nåväl, huvudsaken är att du för din del kan känna dig nöjd och som sagt. De nyktra dagarna bakom dig är ju heller inte bortspolade för att du nu tog det här beslutet?! Det viktigaste är ju bryta snabbt igen, så man inte hamnar in i en massa vidare förhandlingar..

Ny dag idag?!
Vitt fr.o.m nu igen! (?)
Oavsett, hejar på dig?!
Kram
/Fibblan ?

Var en superskön kryssning bara njöt av att inte ha några måsten. Blev ganska lugnt faktiskt vi satt o tittade på folk som absolut inte tog det lugnt...herregud! Kändes absolut som vi tog det lagom o inte för mycket ? tog pyttelite på däck på hemvägen så blir dag 1 i morgon garanterat o utan minsta tvekan. Sen kör jag min resa vidare igen. Stämmer så bra alla har sin resa o sitt bagage med sig. Egentligen är jag inte orolig för att göra en sån här liten avstickare vet att mitt mål pekar framåt sen igen. Känns som jag har bra koll o vet vart jag vill så i morgon går min resa vidare. Har mina dagar i bagaget o dom känns bra ? känns bra att ha dom! Kramar till er alla kämpar! I morgon kör jag igen (på två sätt ?

Att du mår bra och är nöjd med resan är ju det viktigaste.
Man behöver ha avkoppling från vardagen ibland.
Nu kör vi vidare?️???

Kramar
???

Bara du vet hur du tar dig fram på bästa sätt. Kul att kryssningen blev lyckad och att du kände att alkoholen inte tog över.

Kram till dig

På det igen, bara! Skönt att ni hade en fin resa och att det blev lugnt och avkopplande.
??