Igår misslyckades jag

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Mojran
Igår misslyckades jag
Mojran
Jag har varit nykter sedan

Jag har varit nykter sedan den 27/2. Det här inte varit någon dans på rosor men oftast har jag varit nöjd med och mår bra av mitt beslut. Sommaren har dock varit jobbig. Semester har medfört att jag har varit runt väldigt många som har druckit. Jag har dock klarat det men igår var jag hemma och sjuk och föll dit. Nu har jag sådan ångest för vad jag har gjort. Skulle vilja spola tillbaka tiden

Piazza Duomo
Var snäll och stolt

Hej! Du ska vara snäll mot dig själv och stolt över att du varit nykter sedan 27 februari. Det är GRYMT bra gjort. Jag förstår att du har ångest. Jag har varit nykter i två dagar och tycker det är bra, så förstå hur duktig du är. Känner mig lite maktlös inför din förtvivlan, och skulle vilja hjälpa dig. Jag tänker, att du ska minnas de allra bästa dagarna sedan du fattade ditt modiga och viktiga beslut - surfa på dem. Minns dem, gotta dig i dem och känn stolthet. Så på ett sätt är din idé att spola tillbaka tiden inte så dum. Försök att ge de goda och lyckliga minnena en chans att föra dig upp till ytan. Då kommer du att inse och förstå att du är grymt duktig, modig, och jag hoppas att ska inse att du kan känna dig stolt över dig själv. KRAM!

Mojran
Tack!

Tack för din fina komentar Piazza. Hoppas att du lyckas bra med din nykterhet och att du slipper återfall! Jag ska försöka göra som du råder mig och komma ihåg hur bra jag mådde under våren. Men jag tror att det även är bra att minnas hur dåligt jag mår just nu och att återfallet definitivt inte värt värt det.

Piazza Duomo
Så rätt

Naturligtvis är det så, att minnet av det jobbiga och svåra också kan vara till en hjälp. Så klokt.

Ensam1984
Låt inte din hjärna börja

Låt inte din hjärna börja tänka dumma tankar nu. Du testade, fick ångest. Då vet du det :)

Det tar inte bort alla de dagar du varit nykter, de har säkert gjort både din kropp, din själ och din omgivning så mycket nyttigt. Ett snedsteg förstör inte och tar inte bort det.

Kram

Mojran
Tack ensam 1984! Jag har

Tack ensam 1984! Jag har tänkt mycket det senaste dygnet och nu tar jag nya tag. Ska försöka se framåt och fortsätta kämpa. A kan verkligen förstöra mycket. Jag mår i alla fall mycket bätte idag och har inget sug alls efter att dricka:)

Mirabelle G-S
Så nu vet du det. Alkohol ger

Så nu vet du det. Alkohol ger bara ångest och ånger. Nu kan du ticka i check på den rutan och fortsätta din nyktra vandring 😊 Jösses, nykter sedan februari... Det är sjukt bra! Fortsätt så 😊