Elena94

Söndagkväll. Börjar närma sig midnatt. Har varit uttråkad hela dagen och vill inget annat än ta ett glas vin. Har försökt sova för att sova bort det men kan inte. Känner även de negativa känslorna som kryper sig närmare och som jag vet alkohol kan driva bort för en stund...

Dummamej

Jag har druckit idag. Jag har sambo och två små barn. Så jävla dumt. Massa ångest och känner mej som en jävla looser. Hoppa vinet så slipper du det!!

De första dagarna kan vara knepiga men det blir bättre. För mig har raska promenader hjälpt, att driva bort den krypande oron/ångesten. På natten lyssnar jag på poddar om jag inte kan sova. Att läsa här är också bra stöd för fortsatt nykterhet.
Heja dig!

Piazza Duomo

Men jag vet att det är svårt. Hoppas att du kunde sova, jag har sovit ett par timmar och är mkt trött, men det brukar bli bättre när jag kommer till jobbet. I bland är jag så trött att jag tror jag ska gå i bitar, men varje dag i nykterhet, känns som en vinst, även om det ibland är lite deppigt. Idag är en deppigt, regnig dag. Men om du kämpar så kämpar jag. Lycka till! Här på forumet kämpar vi tillsammans utan fördömanden.

Elena94

Är verkligen när jag är uttråkad som suget kommer som mest. Då som det känns att äsh, kan väl ta mig ett glas. Måste hitta saker att göra istället, men samtidigt är det svårt. För när väl tanken på att ta sig ett glas har dykt upp i mitt huvud släpper den inte i första taget. Och just nu känner jag det så desperat att jag väl får ta och göra en av de sakerna jag tycker allra minst om, för kan inte komma på något annat vettigt. Städa...