Förlorad själ

Jo det kommer nog bli rätt "tufft" för honom. Ännu en grej att sy på offerkoftan. Ush är så trött på denna offer rollen. Man måste forma och skapa ett bra liv för sig själv. Och visst alla kan hamna snett i livet men det gäller att ta sig i kragen då. Dom spydiga komentarerna är vardagsmat här. Väljer att inte ta åt mig och jag vet vad som är sant och inte sant gör det du med. Att jag hitta hit betyder mkt för mig med. Att få skriva av sig och att få stöd av er som är i samma sits. Tänkte först att detta är inget för mig eftersom min kille inte har alkohol problem med hittade inget drog forum som var så här bra så fick börja skriva här.. ja som sagt nu är det lungt killen röker cannabis om dagarna nu och är seg/snurrig/glömsk. Aja tänker att det är ju bättre än att han inte trycker i sig piller som tidigare för pillermissbrukare är så oberäkniga. Man vet aldrig hur snett det slår i skallen.. låt han röka sönder sin hjärna så han blir dement vid 40 år. Orkar inte bry mig ? jag ser fram emot flytten. Kram ?

sessi

Min särbo håller inte bara på med alkohol, utan också andra droger. Misstänker att han har börjat igen. Jag finns här för dig, om du behöver prata ur dig dina känslor♥️.

Förlorad själ

Jasså okej.. är ni fortfarande tillsammans trots att ni är särbos? Lämnade du honom.? Fint av dig att skriva så jag uppskattar det. Finns många eldsjälar här ?