Fredde

Tack för dina ord dom värmer ? ja detta forum är bra på alla sätt och man kan både hjälpa andra å själv få hjälp. Har varit här inne förut men det var ett tag sedan. Hur ser din situation ut?

Välkommen tillbaka. Bra att du tar tag i A-beroendet ännu en gång. Så länge man inte ger upp finns det hopp.

Lycka till!

Kram

Välkommen till forumet igen! Idag är det dag 1, för mej. Jag hoppas också på många vita dagar framöver. Skam den ger sej..! ?? Kram

Fredde

För era värmade och fina ord Vinäger och Manda ? Hoppas ni själva mår bra och att ni inte heller ger upp hoppet för så länge man har det så kan man skymta ljuset i horisonten ? Dag 6 utan alkohol jippi ? Kram på er??

Fredde

Idag har jag varit vit i 1 vecka :) Dessa dagar har mitt mående gått upp å ner för ena dagen har jag mått bra och nästa dag så har jag haft ångest och värk i kroppen osv men det är väl naturligt och en reaktion från kroppen som rensar ut giftet och läker sig själv.

Har jag också emellanåt. Jag lurar mej själv att tro att det är träningsvärk ibland men jag har varken tränat mer eller mindre så det är nog som du skrev, att det är giftet som påverkar kroppen. Jag besväras även av nattliga svettningar och det är säkert giftet som kroppen gör sej av med. Men det brukar ge med sej efter några nätter. Dag 7 för min del nu. Känns bra både kropp och själ just nu.
Hoppas du haft en fin helg. ?Kram

Fredde

Hoppas allt är bra med dig och att du samlat på dig många vita dagar ? Själv tog jag ett beslut på nyårsafton att förändra och minska mitt drickande och jag drack inget alls på 1 månad och det är jag glad och tacksam för ? Efter en nykter månad så drack jag några öl och det var inga problem. Nu har jag inte tagit en droppe på snart 2 veckor och jag känner mig starkare i mig själv och känner att alkoholen inte styr mig och jag känner inget tvång att dricka längre och det känns så skönt. Ha det så bra ??