NoTime2BeSad

"JA, DU ÄR ALKOHOLIST"! Du är ingen som har kontroll på ditt drickande.... Det var orden jag tänkte den där morgonen jag vaknade upp bakfull för 6 morgonen i rad.

Sagt & gjort. Ingen idé att försöka förneka, ljuga eller blunda för problemet. Nu är det bara fortsätta se framåt & slåss emot suget efter starkdryck. Men den fighten tar jag gärna!
Det som skrämmer mig är att försöka bygga upp de spillror av livet som jag lyckats rasera. Relationen med barnen & sluta vara en besvikelse för dom.
Det är där min stora kamp ligger! Utan alkohol har jag bevisat för mig själv att jag klarar av utan större bekymmer nu. Varit helt vit I en månad & det har inte varit så svårt för jag är envis & har bestämt mig!

Känner mig stark i mitt beslut, men rädd för att jag förstört relationen med mina barn för alltid.

Grattis till ett väl fattat beslut, och välkommen hit. Ge barnen litet tid. De behöver se att du verkligen är nykter och fortsätter vara nykter. Kärleken barn känner gentemot sina föräldrar är något så otroligt seglivat. Ett barn slutar aldrig hoppas på sin förälder. Hur många gånger föräldern än sviker. Jag ser det ofta i mitt yrke. Det är hjärtekrossande i de fall då det inte finns något lyckligt slut. Du skapar nu ett lyckligt slut för er. Tilliten kommer tillbaka och relationer läks, tids nog. Dina barn har inte slutat hoppas. De vågar bara inte tro på vad de ser än.