Vintunnan

Nu har det börjat märkas på jobbet. Sjukdagarna blir fler o fler.
Snart ryker jag dit.
Jag skakar så mkt så att jag knappt kan skriva på tangentbordet ibland. Och det är liksom mitt jobb..
Har försökt så många gånger men fixar aldrig det trots att jag vet att jag sabbar hela mitt liv. Jag vill bara skrika rätt ut.

Jag gick hem idag igen, skakar, svettas, försöker äta, spyr. Röda ögon, röd i hela huvet. En riktig jävla alkis. Super, däckar, super, däckar..

Långt där inne finns jag, nu måste jag ut.
Vill definitivt inte lägga in mig, det skulle vara så förnedrande. Sticker min man så brakar allt. Jag hoppas SÅ att han vill kämpa med mig.

Ring Vc och be om hjälp, man behöver inte lägga in sig för att få hjälp. Jag väntade tills jag blev kallad till företagsläkaren, det blev min räddning.
Många kramar// Strulan ??❤️

Sofia

Vad fint att du har startat din första tråd, i ett läge där dina alkoholvanor börjar skapa problem för dig i arbetslivet - sjukdagarna ökar och det märks på dig, med skakningar, röda ögon, svettningar m.m. Vad starkt av dig att du nu vill ta tag i det här och hitta tillbaka till ditt riktiga jag! Hoppas att forumet här kan vara till hjälp och stöd för dig i din väg mot förändring. Du har försökt flera gånger tidigare men återfallit. Du ska veta att du inte är ensam om den upplevelsen och faktiskt att det inte behöver betyda någonting för dina chanser att lyckas nu! Det är väldigt vanligt att man testar att förändra sitt drickande många gånger innan man hittar det sätt som fungerar för en, som ger en hållbar förändring. Du vill inte lägga in dig, skriver du, men som Strulan skriver finns det många olika sätt att ta emot hjälp.
Vad tror du skulle kunna bli hjälpsamt för dig nu, mer än stöd från din make?
Varma hälsningar,
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Lider så enormt mycket med dig ❤️ Det kunde vara jag, om jag inte lyckas hejda den skenande hästen nu känner jag.

Ensam är inte stark. Använd forumet för att ventilera dina tankar - bakåt, nutid, framtid. Älta, älta, älta. Skriv för din egen skull i första hand, för att liksom få tankarna på pränt. Och ta en dag i taget.

Vi kämpar ihop!

Kram ❤️