Magge

Efter helgen så nådde jag botten, har kontaktat en bekant som ska följa med mig på mitt första möte på AA imorgon. Något som jag har tänkt på länge men alltid hittat ursäkter till varför mitt drickande blir som det blir men nu är ursäkterna slut och jag har insett att jag behöver hjälp, hur jag ska tänka och gå vidare i mitt nya kapitel i livet. Någon mer som är ny i AA eller planerar att gå?

/Magge

DetGårBättre

Jag har gått en del på AA senaste åren och gör fortfarande. Hade dock ett längre uppehåll ett tag och det slutade som det gjorde. Men jag tycker AA ofta är bra. Trevlig gemenskap framför allt, sen får man sålla och ta det man vill och tror på och övrigt som sägs kan man ju låta vara därhän.

Mycket handlar dock om att "hamna" i rätt grupp så man trivs. För det är (stor) skillnad mellan de olika grupperna!

Magge

Efter mitt första AA möte, att få sitta tyst, lyssna på alla i gruppens delningar och få min första medalj var en upplevelse. Upplevde värme, kärlek och förståelse att min botten är ingen annans botten, man kan bara gå till sig själv och man kan bli den bästa versionen av sig själv men man får det inte gratis. Jag känner att jag vill gå på ett AA möte till och hoppas jag känner så efter andra, tredje och tionde... Så känner du för att prova eller bara tänkt tanken? GÖR DET! kärlek och styrkekramar till er alla

Vi måste alla hitta vårt sätt, och du verkar ha hittat ditt sätt ? Underbart! Är så glad för din skull. Keep up the good work!

Västligvind

Härligt Magge! ❤️

Vad underbart för dig! Att välkomnas med värme och förståelse. Du kanske hittar några nya vänner på köpet också ?

Allt gott!