Tess77

Söndag- ångest! Gråter när min man berättar hur jag betett mig när vi var ute i helgen. Ont i bakhuvudet för att jag ramlat.
Tänkt så många gånger- nu ska jag inte dricka så mycket, vill bara ha roligt. Men det slutar alltid med redig fylla och massa minnesluckor. JAG VILL INTE MER?

Du vill verkligen hitta andra sätt att förhålla dig till när det kommer till alkoholen. Nu i söndags vaknade du med ångest och tunga känslor efter hur helgen varit. Du skadar dig själv både fysiskt och psykiskt och vill inte utsätta dig för det här något mer. Du har tagit ett steg nu genom att starta en tråd här och berätta på ett ärligt sätt hur det är för dig. Starkt gjort! Att skriva såhär på ett forum och läsa hur det är för andra och kunna stötta varandra är det många som är hjälpta av.

Ibland kan det ta lite tid innan man får svar och man kan behöva skriva flera gånger för att ens tråd ska hamna så den syns igen.

Hoppas du hittar mycket här som blir hjälpsamt och berätta gärna mer hur det är för dig och vad du tänker att du vill ha för stöd om du bestämmer dig för en förändring!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Du har tagit ett första steg och hamnat på rätt plats när det gäller att diskutera kring alkoholen, utan fördömande och pekpinnar. Här finns det alltid någon som känner igen sig i någons A-problem eller dryckesmönster.

Hur mår du nu? Hoppas att ångesten lättat något.

Kram