sessi

Min särbo hade besök igår av sin arbetsgivare och några till igår förmiddag, nu är mitt nummer blockerat och han är inte hemma.
Kan han ha få åkt in på behandlingshem så snabbt.

om besökarna har förberett ihop med ett behandlingshem så kan det gå så snabbt. Jag hade en behandlingskompis som satt vid sitt skrivbord en kväll för att göra kontorsarbete och hade radat upp några starköl att stärka sig med när en från behandlingshemmet och 2 bekanta bara ramlade in och ställde krav ! Han sa själv att det kändes skönt att nån äntligen lyssnade på honom och följde med efter bara nån timmes snack. Han fick ligga på tillnyktringen under tillsyn av en nattvakt och betade sen av sina 4 veckor utan protester.
Släpp honom nu och lita på att han har det bra !
Och är det ett 12-stegshem så kan det ingå en familjevecka som du kanske kan utnyttja gratis ! Om det gör det : Åk på den !!

Sofia

Det låter som att du funderar mycket just nu på vad som egentligen har hänt med din särbo, men han har blockerat ditt nummer så du kan inte få veta det från honom. Du har lagt märke till att hans lägenhet har varit släckt sedan soc var där. En fundering som jag får i det här läget är om det är möjligt för dig att släppa taget litegrann, släppa lite på kontrollen, nu när du inte kan påverka något. Att rikta fokus de närmaste dagarna mot vad som får dig att må bra, oavsett vad din särbo håller hus och håller på med? Om du bara ser till dig själv, vad vill du lägga din tid på? Som sagt, bara ett par tankar från min sida, jag vet inte om det var hjälpsamt för dig. Det lät bara lite tungt att vara så fokuserad på hur det går för honom, när det är så svårt att få reda på. Av någon anledning vill han inte ha kontakt just nu och det känns kanske jobbigt att behöva acceptera.
Trevlig helg!
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

sessi

Jag har accepterat det. Många frågar vart han har tagit vägen. Jag vet inte vad jag ska svara. Om han har dumpat mig så vill jag att han säger det, så jag kan söka vidare.

att en diskussion om er relation är att rekommendera just nu...Du får nog helt enkelt fatta beslut efter hur du känner...

sessi

Jag väntar ut honom. Han var sådan här förra året också. Just nu går det inte att prata med honom.
Han är inte på behandlingshem, såg honom komma ut från systemet idag.
Jag tar inga beslut just nu, utan försöker samla kraft.
Jag loggar inte in här så ofta, på grund av att jag tycker det är jobbigt att läsa alla inlägg om missbruk. Behöver tänka på annat