Slår sönder saker

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Cay881
Slår sönder saker
Cay881
Min kille är världens

Min kille är världens underbaraste.Han gör allt för mig verkligen. Vi har varit ihop i snart 3 år och under den perioden har han väl ett par gånger tagit några glas för mycket men inget speciellt har hänt förutom att han sluddrat och kanske gråtit och varit lite dryg. Nu dock de senaste två helgerna och i skrivande stund så har han fått i sig en del vin (vi är bara hemma och ser på film och brukar annars kunna ta ett litet glas var bara sen inget mer) och vaknat upp mitt i natten och börjat slå och smälla i dörrar och slagit sönder saker på toaletten och i hans sovrum (vi är särbos) jag har gått dit för att fråga vad som står på men han verkar inte riktigt vara vid medvetandet. Det är som att han går i sömnen. Sen går han efter utbrottet och lägger sig och sover . Nån gång kom han och gav mig en puss efter och gick sen och la sig . Som sagt han har aldrig varit fysisk mot mig men jag blir givetvis rädd av att vakna upp mitt i natten av att nån plötsligt smäller i dörrar osv. Jag känner dessutom att såna här saker trots att han annars är underbar gör mig avtänd 😔 Har verkligen tappat suget av att älska med honom. Är det någon som känner igen det här konstiga fenomenet att vakna upp mitt i natten och börja slå saker. Jag kan tillägga att han går igenom en tuff vårdnadstvist om sin son så han har kanske mycket ilska inombords men det är för mig ändå en gåta varför man beter sig såhär. Tacksam om någon kunde flika in här med någon vettig input. Vad gör man :-(

Sisyfos
Funderingar

Vad säger han själv när du beskriver hans beteende på morgonen?
Beroende på hur mycket ni druckit så har han kanske en mycket hög berusningsgrad när han vaknar på natten. Jag kommer från de andra sidorna och kan känna igen mig i att jag, om jag har druckit mycket på kvällen, när jag vaknar på natten inte har samma kontroll som annars, Inte så att jag slår sönder saker, men jag kan gå upp och fortsätta att dricka, vilket ofta är oerhört korkat. Kombinationen nästan sovande och alkohol är inte bra helt enkelt. Vet du hur mycket han dricker när ni inte ses?
Om han ligger i en vårdnadstvist kanske han har börjat medicinera med alkohol. Det finns kanske nån anledning till att ni den här helgen drack mer vin än vanligt. Var det hans förslag?
Tycker att ni ska hoppa över vin när ni är tillsammans ett tag.

Cay881
Hmmm

Jag väntar just nu på att han ska vakna och se toalettsitsen som ligger helt sönderslagen på golvet. Förra gången han var uppe och smällde i dörrar berättade jag det dagen efter men han mindes ingenting vilket jag tycker är skrämmande. Vad gällde alkoholvanor när vi inte ses så tror jag inte han dricker så mkt då. Vi brukar inte ses så mycket i veckorna då han är chef på ett företag och jobbar långa dagar men då dricker han inte. Jag har bara svårt att förstå vart den här aggressionen på fyllan kommer ifrån. Om den här riktats mot mig någon gång så har han mer blivit otrevlig i tonen och försökt provocera fram nåt tjaffs typ. Jag tycker det är nog så tröttsamt. Jag ligger här nu och har sovit så sjukt dåligt pga av hans beteende En helg då jag själv behöver sova ut pga myckdt ansträngande jobb jag själv har . Sen blir det den här spärren jag känner inte för att gå till hans säng och gosa efter såna här utspel.... varför kan de inte förstå hur mycket det här skadar relationen!!!