skordo72

Hej. Har ofta läst här på forumet, men aldrig skrivit själv.
Jag bara känner att jag måste skriva nu, för nu har det eskalerat så långt att jag är rädd att dö. På riktigt.
Har inte jobbat på två veckor, förutom några timmar i torsdags och fredags, efter att ha lyckats hålla upp så jag blåste noll på morgnarna då.
Men har supit hela helgen nu. Är livrädd för abstinensen och kramper osv. Samt att jag får abstinens fast jag blåser över 1 promille.... Fy farao. Har aldrig nånsin mått så här dåligt av A. Och aldrig varit så beroende som jag är nu.
Har varit inlagd för avgiftning tidigare men då har det inte varit så här illa.
Skit samma, om jag inte grejar att blåsa noll i morgon måste jag nog lägga in mig iaf.
Det är inte rätvist mot min dotter och anhöriga det jag håller på med liksom. Bättre ta chansen och bli avgiftad först och främst, sen lösa andra problem.
Så resonerar jag med mig själv iaf…. Nåvon som tycker annorlunda?
Någon som har erfarenhet av avgiftning via primärvården?

Li-Lo

Du undrar om någon tycker annorlunda, jag tycker som du men vill ändå skriva en rad. Hoppas det är okej.

Du håller på att ta ett tufft och viktigt beslut: Alkohol ska inte längre få skada dig! Det är förståligt att du är rädd nu men kanske också lite lättad? Du har satt ord på det, här och du är redo att ge dig själv en positiv förändring. Du resonerar så klokt när du skriver att du tar ett steg i taget och att du är beredd att låta vården göra det de är bra på.

Fortsätt gärna skriv här oavsett vilka beslut du tar nu. Du har varit här ett tag men jag passar på att säga varmt välkommen nu.

Li-Lo
Alkoholhjälpen

Det kommer att bli bättre. Du vill ju, då kommer det att gå tillslut. Jättebra att du skriver här på forumet. Försök tänka att du skriver här varje dag som en dagbok. Det hjälper och folk peppar. Medicinering kanske inte funkat förr om du provat men annars är ju det en jättebra start?

Kram till dig!