Anonym 21523

Jösses
Har fått reda på att den som berätta överdrivet. Han hade inte hållt på med en annan tjej, men känner i alla fall samma, att han är inget att ha mer.
Jag har sagt att de som händer med andra har varken han eller jag med o göra framöver. Jag sa att jag vill inte veta om nåt sånt händer utan det är hans sak, o lika så om det är att jag gör något med någon annan.

Jag har haft två underbara dagar med vänner och kunnat känt mig fri :)

Anonym 21523

Skriver av mig

Hade tanken på att skulle de va taskigt att vara med en man efter mitt ex. Nu menar jag inte bli tillsammans utan ses ibland?
Varför skulle de va taskigt frågar jag mig, kan inte jag få gå vidare och göra det jag bestämt för!?? vill jag träffa en man och va intim de har inte han eller någon annan med att göra

Tror de är vanligt att känna så i början. Att på något sätt få dåligt samvete, som tankar som fy va elakt och respektlöst gentemot mitt ex.

Andra tankar kommer med. neeej du är singel troja! Ingen kan säga du gör fel, du har inge förpliktelser gentemot någon än dig själv. Gör vad du vill nu och tänk inte att det är något fel.
Det är väl tusen gånger bättre att vara med en annan man vid sånna lägen än att gå hem med ditt ex

Du kanske skulle vara själv?
Gå på dina samtal och ta de tomrum som uppstår i ditt liv att försöka läka.

Vi människor dör ju inte av attt vara utan sex.
Det kanske mer blir som att du dövar ditt dåliga mående.
Ungefär som att ta en rejäl sup.
Men det är bara mina tankar.

Och framför allt.
Jag känner igen dina tankegångar..

Tror som Ullabulla att det är bra om man hittar styrkan i sig själv, innan man get sig in i något nytt. Så tänker jag. Jag vill bli stark. Och tänka till så jag inte hamnar i samma slags förhållande igen.
Men det är ju ditt liv, dina beslut som gäller. Här ger vi bara råd vad vi tror är bäst.

Anonym 21523

Förstår er tanke, har också tänkt så.
Nu menar jag inte att gå in i en parrelation direkt, utan bara för att ha kul ?

Jag har inte haft några tårar på flera dagar, jag känner bara att allt går framåt. Dock är sömnen inte så stabil än, men det beror på att vara van vid att ha honom vid min sida. Det kommer så småningom förändras det med

Anonym 21523

Skriver av mig

Ännu en ljusare dag, det ända som fattas är bra sömn. Är alldeles för van fortfarande med att ha han här. Inge konstigt då vi sovit ihop i nästan tre år.

Vi har sets ute och för mig går det bra, och i natt hörde han o jag av varandra. Han skickar älskar dig, saknar dig, svårt o sova osv..
Jag klarar av det nu, men får se om det fortsätter då måste jag sätta ny gräns.

Han verkar gå o hoppas, klassiskt att fatta efteråt att missat en relation. Hans process verkar vara igång.

Jag ser bara framåt, om mig, träning, börjar kolla resor med andra, känner igen mina gamla sidor då jag levde själv och mådde bra

Anonym 21523

Skriver av mig

Jag har kunnat sovit inatt, flera timmar utan att vakna, känns ovant men bra.

Hoppas det fortsätter!

Anonym 21523

Skriver av mig

Har vart mycket olika känslor denna vecka som vart. Är nu på väg och ska arbeta vilket gör allt ännu lättare.
Dock sovit två dagar, inatt med mycket härjade drömmar. Inte konstigt då mycket händer i mitt liv nu..

Vi har kontakt fortfarande, och tyvärr trivs båda med det allt för mycket. Vi ses som bästa vänner. Dock INGET intimt skett. Jag saknar honom dock på det sättet och han saknar mig.
Jag vet hur andra tänker, hur orkar ni ses, bättre ni inte gör det på ett tag mm, men saken är den att vi vill umgås. Vi har så himla roligt ihop och ännu bättre nu när vi inte är ett par. Är det så fel !?
Nej tänker jag, meeen det kanske blir svårare att släppa känslorna!?
Men just nu vill vi ha det så här.

Anonym 21523

Oron är nästan helt borta nu, tänker tillbaka på alla de dagar jag var det och jag vart sviken då tex när vi var ett par och han inte hörde av sig nåt under en dag då jag var på resande fot! Hur sårad jag blev, då han lovade höra av sig, men " glömde" pga fylla....
O så höll det på varannan vecka.
ATT jag stog ut så länge, sa upp ett jobb pga det

Nu är det sådan skillnad o jag vill verkligen inte tillbaka till det helvetet.

Anonym 21523

Skriver av mig

Har sagt till mitt ex att han och jag bör träffa,andra nu om det kommer till det intima.
Jag var nervös när jag sa det till honom men nu efter så släppte något.

Han vill ändå vara min vän. Jag sa att det är till hjälp för att då är det ingen risk att han och jag går hem tillsammans ,någon gång framöver som är så lätt att göra, när man haft en lång relation ihop.

Han tyckte inte om att höra det men jag tyckte det var rätt att säga

Ju avslutat er relation. Då behöver du ju inte redovisa för honom vad du har för dig. Förstår själva känslan fast han har ju inte med att göra vad du gör och vise versa. Skönt och nyttigt att vara själv också när man precis har avslutat ett förhållande. Jag har varit helt själv i två år och jag lever och mår bra. Hoppas du inte tar illa upp, vill inte vara ofin bara min reflektion. Kram

Anonym 21523

Nejdå jag tar inte illa vid mig ?

Nej jag behöver inte alls berätta, men det uppstod en liten speciell situation mellan oss och då sa jag som jag gjorde. Han vill inte släppa mig sa han och då tryckte jag till lite för att på nåt sätt markera att gå vidare, finn någon annan du kan få en intim relation med osv. Jag har sagt till honom att jag tänker inte berätta va jag gör med andra osv, dock ville jag berätta att jag kommer ha intima relationer med andra, och inte honom längre.

Kram ?

Anonym 21523

Har krånglat till det ?

Har vart med en ( var bara för en kväll)
Ville väl markera för mig att jag är singel osv.

Nu har mitt ex frågat mig om det och jag kunde inte ljuga.
Han är besviken pga att det hände så fort inpå att vi slutade vår intima relationer trots vi inte var tillsammans och är tillsammans!

Jag vet inte vad jag ska tycka. Gjort Nåt fel? Alltid fel tidpunkt att vara med en efter sitt ex, spelar tydligen aldrig någon roll, alltid någon som tar illa upp, bli sårad mm. Han säger att han ändå älskar mig trots jag vart med någon annan. Jag sa att jag var det pga att han och jag skulle inte ses intimt något mer, att detta på nåt sätt skulle "hjälpa"

Visst att det var drastiskt, desperata försök. Men nu vart det så o nu ska jag stå i skamvrån. Varför egentligen? Är vi ihop? Nej, hade ja lovat mig bara till mitt ex, nej de va innan, o sen gick vi vidare med att säga att nu är vi med andra. Nu vart det jag som gick vidare först.

Mår inget bra nu, jag är förvirrad pga att han säger jag gjort fel, jag tycker inte det. Näääär ska jag få bestämma över mitt liv utan att någon ska komma med pekfingret

Du har rätten att bestämma över ditt liv NU! Ditt liv är ditt!

Relaterat till ditt ex: För mig när jag läser blir det väldigt oklart. Det är som om ni avslutat er relation och ändå är mycket intrasslade i varandra. Jag minns inte vad du sökt/haft för hjälp i ditt medberoende. Kan du söka hjälp för att göra dig fri?

Hans åsikter om hur du ska leva ditt liv kan du inte göra något åt. I synnerhet som du skriver att ni avslutat er relation.

I bästa välmening / mt

Jag känner igen mig i så mycket.
Ditt ex är beroende av alkohol vilket har pajat er relation.

Du har bara några veckor efter avslut,trots fortsatt kontakt haft ett engångsligg.
Jag tänker varför?

Vad fyller det för syfte att ha tillfälliga sexuella relationer för just dig?

Vilka behov får du tillfredsställda förutom de sexuella (förhoppningvis?)

Jag säger inte att du gjott fel eller att ditt ex har rätten att reagera eller styra dig.
Men när du hörde rykten för någon månad sen att han gjort något liknande så blev du upprörd.

Det gör ont vid avslut.
Banden är kvar även om man färnuftsmässigt gjort slut så är ju känslorna kvar.

Lägg dig i torrdocka troja.
Ta hand om dig själv och de känslor som uppstår av tomhet och saknad.
Tills de ebbar ut och försvinner.
Om du kan och förmår vill säga

från MT och Ullabulla. Ta hand om DIG nu. Du förtjänar att ha det bra och stabilt. När du tar hand om dig själv så känns inte eventuella "pekpinnar" så mycket för då är du trygg i dig själv och dina beslut. Tror som Ullabulla att torrdocka är bra för dig. Själv har jag avhållit mig totalt sen jag bröt upp från mitt förhållande. En tjej kompis utnämnde mig häromdagen till Guld-nunna" ?? Mår jättebra av det och när/om man sen väl går in i en relation kan det nog bli riktigt bra. Stå upp för dig själv nu Troja och bry dig om dig själv ♥️ Och om detta engångsligg nu inte kändes så bra i efterhand: låt inte det få dig att deppa och känna ånger. Se det som en viktig lärdom och gör annorlunda från nu och framåt. Kram

Clara

Han ska väl skita i vem du ligger med. Och det enklaste sättet att se till att det blir så är att inte berätta det för honom. Dessutom: Du kan inte förvänta dig "normala" reaktioner från honom, för han är inte frisk. Sluta tro att han ska skärpa sig, börja bete sig "normalt", börja bete sig som en vanlig kompis gentemot dig. Det kommer inte att hända, och du drar bara ut på det. Det finns inget sätt du kan bli fri från den här personen utan att ni blir ledsna/sårade/övergivna båda två. Den tiden får du bara lov att ta dig igenom, och det gör du INTE genom att lura dig själv att ni är "bästa vänner". Lek med dina andra kompisar ett tag nu.

Anonym 21523

Tack för era inlägg ??

Jag håller med er alla på olika sätt

Ja jag borde hålla en torka ett tag tills allt planat ut mer.
Och jag förstår hur ni menar med hans reaktion, att det är ju inget solsken över något sånt som att få höra att sitt ex vart med någon annan.

Men som sagt en torkeperiod skulle nog vara till sin rätta just nu. Har inte gjort något mera nu så det är väl bara att fortsätta hålla sånt ifrån mig ett tag.

?

i din tråd Troja.... Det är svårt att förstå vad som är så trevligt när ni är tillsammans.
Sen läser jag det första inlägget och ser att det snart är ett år sen du startade den här tråden. Jag vet inte om du brukar läsa bakåt i din egen tråd men fick tanken att föreslå det. Det är inte lätt att stiga ur och bryta sitt medberoende (ta makten över sig själv). Vi som skriver här vet det från insidan av oss själva. Många har stöd av att påminna sig om vad som var orsaken till att (försöka) avsluta en relation. Kanske du skulle hitta dina egna infallsvinklar om du tittar tillbaka?
I bästa välmening / mt

Anonym 21523

Jo jag brukar gå tillbaka ibland
Jag gjorde det för att vara där jag är nu.

Jag har kommit fram till att jag inte vill gå tillbaka till honom.

Alla vi som är här har haft trevligt med sina män och kvinnor. För mig så vänder jag mig hit för att skriva de dåliga om just honom och hur bråken uppstått och påverkat mig, och det har hjälpt mig att komma vidare trots vi ff är vänner.

Vi har en relation utanför alkoholen, pratar om allt mellan himmel och jord.

Alla vi har stannat kvar olika länge till våra män/ kvinnor
Jag ser inte mig själv som ett undantag.

Det är små steg till jag behöver ta men i det stora hela är jag helt ok idag.
Vi är inte tillsammans
Vi bor inte ihop
Vi är inte förlovade
Vi har ingen intim relation

??