Den listan ska jag plita ner eller fota rättare sagt! Alltså...jag säger bara alltså...du är grym Fibblan, jag kan inte sluta tjata om det. Du peppar och sprider glädje och kämpar. Heja Dig! Jag sitter fortfarande längst bak i vagnen trots att jag inte druckit någon alkohol på några dagar har jag ingen plan på hur jag ska avancera framåt! Kraaam på dig och ha en fin dag!

Fibblan

Tack FinaLisa, Stormenlilla och Pellis för era fina ord och hejarrop ?! Blir alldeles varm i hjärtat, och med stöd som detta, blir jag än mer taggad på att fortsätta på samma spår ?!
Ni kan aldrig gissa hur jag firade min 1 månad av nykterhet imorse..
...?
Jag "unnade" mig att släpa iväg mig till gymmet INNAN jobbet idag..!! ???
Detta är ngt jag bara drömt om tidigare att jag skulle greja.. (har inte hänt de senaste 10 åren iaf..)
Och det kändes verkligen som en seger??! Nu kanske detta inte kommer bli nya vardagen precis..?,
men det kändes helt fantastiskt efteråt ?!
Haft sådan energi och känt mig så glad och nöjd och positiv hela dagen, så ja, det gav faktiskt mersmak..?!

Tacksam för allt gott jag gör för mig nu och för er som finns där och stöttar?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

Fibblan

..kommer jag garanterat att göra..☺️?.
Men först ska jag kika in till dig också?! Hoppas du också haft en fin dag!
Kram!
/Fibblan ?.

Lingon1svart

Tack för att du delat och delar med dig av din resa. Som nybörjare i mitt förändringsarbete ger det mig sådant hopp om att jag kan klara det här också. Att läsa hur du ramlat, ställt dig upp igen och fajtats för att hitta din väg framåt är så imponerande fint.

Varmt grattis till dina 30+ dagar i frihet!

Fibblan

För att du tar dig tid att dela med dig av dessa positiva rader till mig ?! Vad härligt att jag med min brokiga väg, kan vara en källa till inspiration ??!
Klart att du också kan då ?!
Och precis som du säger, det handlar inte om att aldrig falla, utan att resa sig, när/om man gör det!
Lära sig av sina misstag, och successivt tvätta bort illusionen om att alkohol är något givande..! Det sistnämnda, har varit avgörande för mig nu?! Kom inte ihåg i vems tråd jag skrev det nu, men minns mina egna ord med eftertryck. En polett som trillat ner, och som ligger där och skramlar runt, mest var dag nuförtiden ?!
VIN passar ALDRIG in på vad JAG BEHÖVER!
Tack för grattis
och lyckönskningar på din resa ?!
Kram
/Fibblan ?.

Fibblan

Not..?.
Konstaterar att november är en väldigt mörk och kall månad..hua ?. Packat med mig träningskläder dock, så det blir en sväng inom gymmet efter jobb idag?! Där blir man ju varm..?.
Ha en fin fredag kära forumvänner?!
Kram
/Fibblan ?.

Fibblan

Tänkt vad häftigt ändå, vad som kan komma av en månads nykterhet.. Gym istället för ett glas vin efter veckans jobb?! Det här med att unna sig, har fått helt annan innebörd..?
Kram
/Fibblan ?.

Visst är det kul att överraska sig själv?
Ikväll får du unna dig något gott att äta och dricka ? (utan alkohol såklart men det visste vi ju redan?)
Ha en riktigt go fredag?
Kram ?

Att kunna orka träna. Inte känna att man är bakis och skruttig. Det är verkligen det bästa sättet att belöna sig på, göra så att kroppen mår bra och motarbeta ångest. Mår alltid så bra när jag tränar och så tänker jag på hur otroligt dåligt man mår istället när man är bakis. Du tar så bra steg hela tiden och GRYM DU ÄR som har fixat en månad nu, det är riktigt fint ❤️

Fibblan

För pepp och stärkande ord?!
Man är ju inte mer än människa..och det är från och till ett ganska ansträngande jobb det här, att hålla nykterheten. Även om det är "enklare" denna gång, så är det inte enkelt.
Träning har tidigare varit en stor del i mitt liv, så det är ett gott tecken att jag nu så sakteliga börjar plocka tillbaka det..?.

Dagsformen idag kunde dock varit bättre. Vaknade med huvudvärk och förkylning
på G..?. Det här skulle kunna vara en trigger. För "en vanlig människa", ligger väl alkohol som längst bort på vad man är sugen på då. Men jag som tidigare haft det som ett sätt att orka lite till och köra över mig själv och kroppens signaler, får lite sug utav detta. Sjukt men sant. Men som vi konstaterat förr. Detta är BARA EN TANKE, en KÄNSLA, som är en rest från förr. Inget jag varken behöver eller vill agera på.
Här är det jag som styr ???!
Också mkt andra känslor i omlopp just idag. Men jag kommer att ta mig igenom även denna dag nykter. För min skull. Och för mina barn.

Önskar er alla en fin lördag ?!
Kram
/Fibblan ?.

Varje gång jag går in och läser blir jag så glad över att du fortsätter din nykterhet. Den börjar kännas naturlig nu, det vi mest av allt vill uppnå, antar jag. Visst, det är en bit kvar att vandra, men du gör det så bra. Känner mig stolt över dig, fina forumvän. ?

Ha en fortsatt skön helg. Kram kram

Jag förstår verkligen att det inte är enkelt, men man beundrar din starka vilja. ❤️ Tänk vad skönt att du kan satsa på träningen nu när du inte är bakfull och mår dåligt. Byta ut det dåliga mot det bra!

Tråkigt att du är sjuk. Strongt att du har vita månaden bakom och fått bra tankar som vänder från att vilja till att tänka att du inte vill egentligen. Det är ju den där urkraften man vill kunna ha för att styra begäret. Man har dåliga dagar och när man känner och tänker mycket är det lätt att känna att ett glas vore skönt. Men blir ju ofta för många i såna lägen. Hoppas att resten av dagen har blivit lite bättre ❤️

Kram

Hoppas du inte är alltför sjuk idag. En vanlig förkylning går väl an men det är värre med influensa.
Feber är ju skitjobbigt att ha, jag blir helt utslagen vid 38 grader.
Men hursomhelst så önskar jag dig en fin söndag oavsett om den blir snorig..?
Kramar ???

Fibblan

Argh.. så tråkigt, så jobbigt ?. Feber. Blir precis som du där. Helt utslagen. Frustrerande är det. För jag har så mkt som skulle bli gjort innan jobbveckan idag. Men blir ju ändå inge jobb imorgon om jag mår så här..
Nåväl, nykter är jag ☺️.

Önskar dig en fin dag ?!
Kram
/Fibblan ?.

Du får härda ut, du är stark och är snart på benen igen. Men börja inte träna för tidigt. Det kan vara farligt så ta det lugnt ?.
Kramar ???