tycker också att du ska flytta över din del av pengarna till ett eget konto ! Han måste ju ta ansvar för sitt liv.

Hej från mig som kämpar på andra sidan. Det bästa du kan göra för att hjälpa både din man och dig själv är att flytta över ALLA pengar till ditt konto och låta honom landa hårt. Så länge det finns pengar kommer han fortsätta att vara det oansvariga kräk han är. Lycka till med allt och massor med kramar från mig.

Han kom ju hem igen så småningom efter typ 10500 kr...
Det är ofantliga pengar att bränna på hotell och sprit i min värld. Jag blir så trött och arg.
Tyvärr få är jag för mesig för att ta alla pengarna i förvar men det är nog egentligen klokt som du föreslår Nystart.
Jag är sjukt orolig över huset, som han bor kvar i. Det är ju mitt också och nlir inte räkningarna betalda så blir det ännu mer trubbel. Har en sån himla stress över detta hela tiden.
Ikväll åkte jag och hans syster dit för att se då sllt var ok. Han har inte svarat elker lämnat några livstecken på 2 dagar.
Vi hittar honom helt nerblodad i sängen. Han har nog ramlat och fått näsblod plus några hack här o h där. Jag skojar inte om att det var säkert lver 1 liter blid på golvet jämte sängen. Alltså på riktigt. Både intrikat och i då tjocka högar så det flöt under hon kan ovanpå.
Vi och hans föräldrar fick torka upp och sanera hela sovrummet och få av alla kläder. Totalt nerblodad.
Äbdå fattar han inte att alkoholen förstör hans liv.
Vad ska jag göra? Känner mig totalt maktlös och samtidigt skuldkänslor för att bara åka därifrån igen till min lägenhet. Fy vilket liv .
Hoppas innerligt att ni andra har det bättre.
Kram Azalea ?

Att inte tänka på det men det bubblar upp hela tiden. Det var så sjukt mycket blod att synen av det är svår att få bort.
Familj har varit där idag och han är väldigt konstig. Vet inte om han druckit eller om det är blodförlust.
Ska köra ut en sväng ikväll och kolla ihop med hans familj

Blade Runner

Vad du får vara med om och vad oerhört svårt det måste vara för dig att hålla distans och försöka släppa. Har hans anhöriga tagit honom till sjukhus?
Min fd man har ramlat och brutit fingrar och fot i fylla och slagit sönder ansikten vid några tillfällen och kissat ner sig och slagit sönder inredning i huset när han ramlat men inte på det dramatiska sätt som du varit med om. Vid tillfällen har han hallucinerat och det är obehagligt att hantera. Mitt i allt detta peppar du mig för att jag tagit mod till mig att lämna. Du är fantastisk !!!!! Stor kram Blade Runner

Du är faktiskt en stor inspiration för mig. Känns som vi är nära varandra och med samma dåliga erfarenheter så är du ett ljus som lyser i andra änden av tunneln.
Du klarade det och då ska jag också kunna det.
Kram tillbaka ???

Blade Runner

Magiskt att vi kan få stöd av varandra fast vi aldrig träffats ! Ha siktet inställt på horisonten så blir du inte sjösjuk i allt elände. Styrkekram och jag inbillar mig att något gott kommer ut på andra sidan.
Blade Runner

Nu har det gått till ännu en nivå.
Han har ju druckit i 1 månad i sträck inklusive trippen till Malmö.
Nu är han inte stark nog att ta sig till Systemet längre så i måndags upptäckte jag att han nu satsar
på T-Röd.....!!!!!!!
Han har druckit det sen dess och jag har inte hittat flaskdjävulen utan bara en tomflaska.
Idag hade det gått så långt då han var medvetslös när pappan kom dit så han hämtade mig.
Han vaknade till och tittade men kunde knappt prata och det var helt tom blick.
Så nu har jag skickat iväg honom med ambulansen så får vi se hur allt går.
Tempen var bara 35,7 och pulsen jättehög, typ 120.
Jag har inte ringt akuten för att kolla hur det går, på nåt sätt vill jag inte utan bara försöka släppa det.
Jag låter kanske känslokall men jag måste stänga av känslorna annars funkar jag inte. Livet går ju vidare och jag måste klara av att arbeta och leva trots allt.
Har någon av er erfarenhet av nån som dricker T-Röd ?? Vad kan hända i kroppen?
Kram till er alla och hoppas att er helg blir fin??

InteMera

Jisses den spiralen gick fort! Men du varken kan eller ska ta ansvar för honom, kanske ett sådant besök på akuten ens kan få honom att fatta allvaret? Du gör helt rätt som för din egen skull tar avstånd! Men T-röd...hur tänker man då?? Jag har ingen erfarenhet av vad som händer i kroppen men en magpumpning lär nog vara på sin plats om man inte är van att dricka det, för har förstått endel till och med vänjer sig vid att dricka just det trots att tillverkarna säger de tillsätter nån form av kräkmedel i det för att man inte ska kunna dricka sig berusad på det. Styrkekram till dig säger jag bara! t-röd ja jisses...

Men jisses, hjälp vad han har sjunkit fort. Känns som det inte finns någon spärr kvar.
Jag tycker du gör helt rätt. Tänk på dig. Du har ju ändå sett till att han kommer in till sjukhus. Nu får dom ta över.
Kram?

Så go du är?Tack o h tack detsamma.
Vi ska banne mej gå armkrok genom det här och klara det.
Min man blev utskickade från sjukhuset på kvällen så det blev taxi hem. Ringde såklart mig men jag ju de inte hämta honom.
Lugn helg men idag började terrorn med telefonsamtal sen självmord sms och sen hotfulla sms sen en liten psykos av något slag under förmiddagen att det varit inbrott i huset och mobil och plånbok var borta.
Helt snurrigt.....vid olika samtal yill mig om detta hade han haft 200 kr sen 20000 kr och ett tag var det uppe i 200 000 kr i plånboken. Totala fantasier så det var nog nån sorts psykos. På eftermiddagen kom han inte ihåg det.
Hu, vilken snärjig dag.
Sov sött och kram till dig ?Azalea

Blade Runner

vad dessa ”utbrott” tar på krafterna. Som du skriver går det inte alls att hänga med i svängarna och det är sorgligt att det tar så mycket energi från oss. Hur långa perioder brukar han dricka innan han gör ett uppehåll? Kan du bryta med honom under någon vecka helt? Be hans anhöriga kolla upp honom? Jag har blockat numret till ex mannen så att mobilen inte konstant vibrerar med sms, för mig känns det oerhört skönt att slippa ta smocka efter smocka. Nu är mobilen inte blockad men när han börjar med sms igen så blockar jag igen i ett par dagar. Min man eller exman ska jag väl kalla honom tappade sin plånbok i fyllan för någon månad sedan och sedan tappade han mobilen förra veckan men lyckades hitta allt igen efter några dagar men vilket kaos det var när han inte hade sin telefon och vilka verbala smockor jag och barnen fick under några timmar när han krävde att få våra telefoner men sedan var för full för att ringa på dem och bara snurrade till allt. Kram kram Blade Runner

Att vara uppkopplad och anträffbar hela tiden när det passar dom är jobbigt. I mitt fall är det så men under hans perioder svara han aldrig i telefon oavsett vem som ringer. Så jag svarar faktiskt bara när jag har lust nu. Jag har inte kommit så långt att jag vågat blockera numret än, har kanske inte riktigt kunnat släppa kontrollen ;(
Fast jag har lämnat över nöstan ....all koll på hans familj nu. Det är dom som kör och kollar hur han mår så det känns faktiskt skönt att ha tagit ett steg tillbaka.
Fast den lilla kontrollanten har ju ändå för kontakt med dom så jag vet vad som händer och hur han mår. Så svårt att bara klippa av allt ändå.
Och när det är akuta lägen så ringer de mig då jag får styra upp det. Då släppt det har jag ju inte.....
Men en liten bit i taget tänker jag, hopoas jag gör rätt bara.
Hoppas du inte får för mycket telefonterror nu
Kram Azalea?