Nyx

Hej,
Detta är en fråga till er som genomgått avvänjning i Halland.
Hur har ni gått till väga och vilket behandlingshem hamnade ni på? Vem ska man kontakta? Jag är beroende av alkohol och kan inte sluta själv. Jag har försökt. Är rädd att drabbas av delirium så jag måste söka mig via vården på något sätt. Men enligt landstingets hemsida verkar det bara finnas psyk som alternativ i några dagar, och det kommer inte hjälpa. Jag behöver en mer omfattande behandling. Är det någon som har några förslag? Hyfsat uppgiven för tillfället.

Nyx

En komplettering som är viktig i sammanhanget. Jag har varit på psyk en vecka för några år sen och fick då antabus men i övrigt ingen hjälp. Inget samtalsstöd, ingenting. Ingen hjälp för mina sömnproblem som är grunden till allt. Hela upplevelsen där var hemsk. Efter några veckor med antabus märkte jag att jag är en sådan person som kan dricka på antabus. Det påverkade mig inte alls. Jag slutade såklart med antabus för det gjorde ingen skillnad. Bad min husläkare att få naltrexon istället men de vägrade skriva ut det.

Winter80

Hej, har du fått tag på något ställe? Vilken del av Halland bor du? Jag bor i norra Halland, vilket gör att jag kommer kunna söka hjälp lättare i göteborg