Timetostop

Nu har det gått 90 dagar tror jag sedan jag bestämde mig att ändra mitt drickande. Jag har varit helt nykter hela tiden. Har gått ut o varit på restaurang o barer där sällskapen drack men jag valde alkofri öl. Har fått en massa frågor: varför? Är du gravid? Jag köpte extra vin för dig ska du inte dricka ett glas? Och sedan har jag också blivit kallad en party pooper för att jag ville inte dricka och var inte gravid. Jag var rasande, minst sagt.

Men nu undrar jag vad ska hända? Det var aldrig tänken att jag skulle vara nykter för evigt. Jag ville bara sluta dricka så mycket. Jag har pratat med en läkare o vi har bestämt att jag få dricka max 2 drink per dagen/ Max fyra per vecka. Men jag kände mig att jag ville köra 90 dagar nykter först för det rekommenderas av nykterprogrammet jag kör.

Men Det känns nu fel att dricka... Som om det vore något dåligt. Som jag sviker mig själv o andra runt omkring. Jag är nästan rädd att dricka något nu.

Någon annan som har känt så? Var gjorde du isf?

Det är ju jättebra att du klarat 90 dagar!!?
Men varför ska du lyssna på andra människor om detta? Du ska lyssna på din egen röst.
Det fanns väl en anledning till att du sökte hjälp för att förändra ditt alkoholintag?
Jag hade gått på mina egna känslor och inte brytt mig om vad andra tycker och tänker. Det är ju din kropp och ditt mående som är viktigast!
Stå på dig och gör ingenting förrän du är verkligen säker på att det känns helt rätt.
Kan rekommendera Mirabelles tråd som också hade målet 3 månader men fortsatte hålla sig helt nykter då hon mådde mycket bättre av det.
Lycka till ?
Kram ??