pc33968

Hade tyvärr en liten mörk period av mitt liv ikväll (aldrig skrivit här förut) sen så är det svårt o veta om det är en seriös sida) skit samma, satt hemma idag 8 öl senare, varför leva, alla ska ju dö, så varför dra ut på det? brukar inte va så negativ, men ibland...vill inte längre (har familj, men jävligt svårt o prata om det)

Ibland tar det negativa över i ens liv. Det är bara att gilla läget. Det var possitivt att du skrev här på forumet. Här inne är det högt i tak och fin stämning. Vi stödjer och hjälper varandra genom att dela med oss av våra funderingar.
/Mrx

Vad vill du göra med ditt liv? Viljan är så viktig om du vill förändra något i ditt liv. Att få viljan kan vara den svåraste biten.

Välkommen, här kan du, pc33968 få mycket stöd och hjälp.
Jag har hängt här i snart två år och mitt liv har förändrats tack vare forumet och alla fina hjälpsamma medmänniskor hör inne.
Så läs runt bland trådarna och skriv gärna själv så kommer du snart in i gemenskapen?
Kram ?

Lingon1svart

Välkommen?
Läs i trådarna, gör programmet o börja logga ditt drickande, skriv här i din tråd. Allt hjälper en att sortera tankar o beteenden och hjälper en i förlängningen att jobba med de förändringar en vill göra i sitt liv för att må bättre.

Hoppas att du mår bättre idag?