theresathor4@g…

Min man dricker mycket.
Han kan gå ut med kompisar kl sög 19 och komma hem kl 06 för att duscha, äta och gå till jobbet. Det här hänt många gånger. (Varför är man ens i ett sånt förhållande, är jag helt knäpp!)
Nu, precis som många andra gånger, gick han fredag kl 20 och nu är det lördag kl 18.. ingen gubbe i sikte..
Jag är gravid i vecka 24.
Varför är man ens så dum att man tror att det ska bli bättre.. när det är likadant hela tiden.. bättre och sämre perioder förstås men ändå.
Jag har iallafall slutat "städa undan" efter honom, inte städning utan att jag hittar inte på mer ursäkter för hans skull. Jag kommer vara ärlig mot mig själv och andra.

Li-Lo

Jag vill börja med att säga att du är inte knäpp! Bara det att du skriver här är ett starkt tecken på att du stannat upp och reflekterar över din situation. Jag gissar att du just nu funderar mycket på hur det ska bli för ditt barn. Och för hur det är för dig. Att du känner hopp är en fin egenskap samtidigt kan hopp förväxlas med att en gör saker som inte hjälper. Du är modig som formulerar insikten att det som varit fram till nu inte gör skillnad gällande din partners beteende. Vad tror du skulle kunna göra skillnad? För dig?

Jag hoppas att forumet och all den samlade erfarenheten som finns och erbjuds här kan bli hjälpsam för dig nu. Fortsätt gärna skriv!

Du är inte ensam.

Varma hälsningar Li-Lo
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet