Fibblan

Läget?
Du svarade ju i min tråd sist, och jag skrev lite till dig där också, men ville ändå bara titta in till dig och säga hej??!
Jag har inlett min femdagarsfasta nu ju, och det är väldigt motigt just nu kan jag säga..?. I bästa fall blir det 3 här med. Försöker tänka nu att klarar jag idag, så har jag bara imorgon också..!
Hursomhelst, oavsett när det blir läge för ditt kit, så hoppas jag det är bra med dig och att du kan känna dig nöjd och tillfreds med också hur du förhåller dig till alkoholen?!
Stor kram
/Fibblan,?

Hej fina du! Ville bara kolla hur det är med dig!
Imorgon startar jag mitt lopp igen... skam den som ger sig! Saknat dig!

Kram PimPim ?

Gott nytt år till alla nya o gamla kära vänner ??
Jag velar o vet inte vad jag tänker egentligen, ingen katastrof mer än att jag tycker det blev lite för mycket vin under julledigheten o en del för mycket under hösten. Fixade ungefär tre månader i början av 2019 enkelt som en plätt! Ytterligare tre veckor efter sommaren, så vet att jag kan...
Eller första veckan på julledigheten blev det lite för mycket vin i min smak - sen var det tre vita dagar - en vin kväll o sen tredje dagen vitt idag. Vet inte om jag sporras eller stressas av att räkna dagar o har inget klart mål med hur länge vitt isåfall. Har mina funderingar men vill inte göra mig besviken ? o ingen annan heller för den delen!
Är egentligen mäkta stolt över mig själv som inte drack en droppe på nyårsaftonen. Hade bestämt mig först sen började hjärnan fundera men det är ju att fira in ett nytt årtionde?? So what kom jag fram till - jag firar det med alkoholfritt bubbel i glaset som smakade toppen! Kroppen o knoppen tackade mig igår ??
Styrkekramar till den som behöver ??

Hej Lennis och tack för titt i min tråd! Jag har skummat din tråd nu och ser att frågan om föraldraskap till NPF-barn har diskuterats har också. Jag ar faktiskt från djupet av mitt hjarta tacksam över att finna fler som ar i liknande sits som jag. Det ar så oerhört utmanande med dessa barn så går det inte att beskriva för någon utomstående. Nu tar jag tag i frågan om min standiga och lågintensiva oro via hab kris- och samtalsstöd. Den ska jag borra djupt i för jag ser den som en jatteviktig trigger för mig. Heja dig som inte ger upp! Beundransvärt, Kram!

Fibblan

Heja dig Lennis?!
Klart vi ska vara stolta - som fan?! Vi valde att vara nyktra på den dag när till och med de som spottar i glaset dricker..?!
Alkoholfritt bubbel är faktiskt toppen! På riktigt, säger jag lite förvånat. Tog den som fått bäst i test och vart inte besviken ?!
God fortsättning ✨!
Kram!
/Fibblan ?.

Nu kan vi stampa i takt, som Pingvinerna i Happy feet, iallafall när kroppen återställt sig då man känner mer lycka och eufori, fast den kan infinner sig fortare när man ta sig en svängom ?

Kram PimPim?

Hejar rop o uppmuntran är alltid kul ??
Idag har varit en jobbig stressig dag på jobbet såååå mycket att göra denna o nästa vecka! Den lilla rösten tyckte att lite vin kanske inte skulle skada? JO det skulle det! Har bokat in ett träningspass i morgon bitti vid 8 istället känns verkligen som inte jag men vaddå kan bli ?!!
Jätte bebis syndromet har drabbat oss under dagen med när jag var borta ? vad är det med män o deras förkylningar ?? han hävdar att det fanns massa forskning som stödde att män faktiskt blev mycket sjukare när dom blev sjuka ??
Spännande!! Sa har du helt missat ironin bakom reklamen? Han muttrade lite o är sååå dålig nu ?
Aja då är väl tv:n min ikväll ingen hockey då inte ?? inget ont som inte har något gott med sig ?
Ha en riktigt fin o härlig fredagkväll! Klickar in dag 4 idag (eller ja snart slut).
Skickar styrkekramar till den som behöver!! ?? det gör vi alla för vi är såna kämpar (jag med ? på mig själv med!

Fibblan

Ja, han får ta hand om sig och så tar du hand om dig☺️! Och det gör du med råge! Träningspass 08 på morgonen - nu snackar vi sunda livet here we come?!
Ingen träning för mig, men väl Lokapimplande istället för vinpimplande i soffan ikväll?! Och egentligen finns det inget bättre än morgonträning. Bara svårt att få det att hända tillräckligt ofta. Minns känslan dock..?!
Den känslan man har med sig resten av dagen är 100 ggr bättre än ett rus i ett glas..
Checkar ut en nykter dag 4 tillsammans med dig ☑️ !
Kram!
/Fibblan ?.

Ska tänka på dig kl 8:00 (om jag är vaken då) ? Hurtbullan där!
Önskar jag hade haft sån energi. Jag har fullt upp med huvudvärken och att få sömn nu...

Kram PimPim?

Började dagen med ett halvtimmes lugnt pass på gymet o en halv timme rodd efter det. Det är verkligen inte jag men tänkte att alla kan bättra sig ?
Inget nyårslöfte eller så för då skulle det säkert falera utan gör det för att man mår bra av det. Mår bra av träning mår inte bra av vin enkel matematik behövs ingen Einstein där inte ?
En hel öppen dag att fylla inget planerat utan tar det som det kommer. Jo en sak står på agendan tvätta bilen men annars blankt papper! Skönt!! En sak vet jag att den inte ska innehålla o det är vin! När bolaget stänger idag är butiken stängd för helgen slutdiskuterat med hjärnan ? långledig helg där hjärnan får vila o ta igen sig riktigt - ja hela kroppen för den delen! Känns riktigt riktigt bra!
Kramar till den som behöver o en till mig själv med ??

....när man är långledig??
Inte ha allt planerat så effektivt utan lämna lite plats för det där spontana som kan komma ...eller inte...
Då gör man ingenting och det är också viktigt.
Reflektera, filosofera och njuta av stillheten och lugnet inom dig.

Bra att systemet är stängt i två dagar nu, ibland behövs det en kickstart för att förändra sitt intag av alkohol.
Kämpa på Lennis, jag tror på dig ??
Kram ?

Eller 8 av 9. Känns bra sovit riktigt gott i natt som en stock. Har tyvärr lite jobb jag måste göra idag ? hoppas en timme eller så räcker. Sen då? Sambon brukar säga att min adhd hjärna väcks till liv framåt dagen o då ska allt göras samtidigt ? kanske lite så. Tror seriöst att alla människor har en släng av (minst) adhd annars skulle vi inte komma upp på morgonen utan ligga kvar. Har lite tankar vad man kan fylla dagen med (sambon är lyckligt ovetande än haha ?
Först jobb sen annat! Hittade ett recept på en ostkaka som jag tänkte göra yngste sonen är barnsligt förtjust i ostkaka minns när man var liten att det kändes som det var ganska billigt att köpa - det är det verkligen inte nu! Lite pyssel var det i receptet så lär ta tid...blir det en hit kanske jag ångrar mig om det är för mycket bök ??
Ha en härlig lugn söndag härliga vänner! Styrkekramar till den som behöver!! ??

Ha en fantastisk fin söndag! Här skiner solen och jag har precis gått 6 km med vovven sen blir det träning i eftermiddag! Kraaam

Fibblan

Jag tror som du, att vi alla har en släng av lite av varje..?! Min man brukar säga att med mig är det alltid NU eller DIREKT som gäller..?. Blev det någon ostkaka? Spännande o höra hur den blev och hur komplicerat det ev visade sig vara?. Köper ibland, men håller med om att det dyrt och inte alls som förr, och hemmagjort brukar smaka bäst, vad gäller det mesta?!
Och så plötsligt fick vi en söndag till..?.
Så jag önskar dig ännu en skön söndag ☀️!
Kram!
/Fibblan ?.

Extra söndagen har varit bara fin! Skönt att få en extra dag ledigt!! Agendan idag då shoppat en del, skjutsat äldste sonen till sin pappa - den lille vägrar o är bara där varannan helg. Förstår honom det är verkligen inte smidigt att ta sig till skolan där pappan valt att bosätta sig...
Ostkakan blev toppenbra ?? hittade småländsk ostkaka i ICA appen ja lite pyssel var det ? men betyget av yngste sonen gjorde det värt allt besvär ❤️ Det var den godaste efterrätten han ätit någon gång ❤️ Bara den får en att kunna göra den igen ?
Middag snart sen blir det lite soffhäng o se om dom kan visa något på dumburken idag...inte för stort hopp men kanske något...
En vecka idag - 7 dagar eller 9 av 10!! Nu tuffar vi på ?? kramar till den som behöver ??

Kände viss stress irritation kryp ? i kroppen när jag kom hem från jobbet idag. Extremt stressig period på året nu så behövs sätt att koppla av o koppla ner - det jobbar jag med nu. Glad ivarjefall att jag bestämt att jag skulle köra ett pass på gymet o sen ytterligare en halvtimme kondis i form av roddmaskin. Mådde klart mycket bättre när jag kom hem ??
Lessons learned motion funkar för kryp stress o ångest. Måste leta alla sätt o komma ihåg som funkar att stressa ner på. Ja man behöver inte vara någon Einstein för att veta att motion skapar lugn o ro - men man måste pressa sig dit lite i början innan det kanske kan bli en rutin ?? hoppas komma dit!
Hoppas o tror att jag kommer sova gott i natt ?? Behöver all sömn jag kan för att orka prestera på max de närmsta veckorna. Tänkte mig inte att köra den närmsta vägen till avslappning utan leta nytt! O nya sätt! Styrkekramar till den som behöver! O en liten klapp på axeln till mig själv som kom iväg idag till gymet!!??