Sofia

Vad modigt av dig att du överväger att komma till träffen i februari och trotsa ångest för nya sociala sammanhang och en lång och dyr resa. Det känns viktigt och spännande för dig och kan vara värt prövningarna. Anmäler dig gör du på vår mejl kontakt@alkoholhjalpen.se, så att vi kan samla alla anmälningar på ett och samma ställe, men än så länge finns ju gott om tid kvar att fundera.
Allt gott!
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Jag kommer! Ska bli så kul!

1a jan 2020 har jag varit alkoholfri 1år!!! Tack vare ert program o gemenskapen i forumen. Den första tiden, veckorna, var värst. Slutade även snusa i februar, det var mycket!!! svårare.
Tack!!! För att ni finns.

Nu är det självklart för mig att leva utan alkohol. Var på julfest igår och funderade en stund på om jag skulle dricka lite "ett glas gör ju inget". Men jag vet ju var det slutar. Idag vaknar jag pigg och utvilad efter en festkväll. Det hände ju aldrig med alkohol.

Måttligajag

Hoppas ångesten håller sig i schack bara. Jag vet att det är för alla, även för oss som förändrar vårt drickande och inte slutar, men jag är ändå rädd att få kritik för det valet ?

siggestardust69

Hej AF
Jag tycker det ska bli hur lattjo som helst, få se alla sköna beroendepersonligheter IRL. Ska vara nykter såinihelvete och mingla med er hållandes en stor cola zero.
Fridens liljor
Kram Sigge

att så många anmäler sig! Nykter nu sedan 42 dagar, och det känns självklart vilket jag är så tacksam för. Har köpt tågbiljett och hyrt hotell, så allt ska vara krattat för att jag ska dyka upp på träffen:-) Ha ett bra nytt år alla! /Fenix

Till vitutanvin och Fenix, så bra kämpat!

Jag ska verkligen försöka komma på träffen och jag hoppas då få veta vem som är vem. Man gör sej en bild som sällan stämmer:).

santorini att du är på väg, saknade dig förra året så hoppas det blir av i år. Tack Mrx för grattis, ja just nu känns det väldigt bra att vara alkoholfri. Ska om någon dag påbörja min viktresa nedåt och det är också spännande. /Fenix

Men jag är inte en människa som gillar sociala sammanhang och har svårt att föra en flytande konversation med personer jag inte känner.
Men det här känns enklare, vi alla sitter ändå i samma båt på ett eller annat sätt.
Jag ska försöka

Jag förstår att ni tycker det känns läskigt med träffen. Jag var på min första träff förra året. Tvekade att åka ända in det sista att åka. Efteråt var jag väldigt tacksam för att jag tog mod till mig och vågade åka till träffen. Fick nya krafter när jag träffade alla andra människor i samma situation. Det fanns inga krav eller måsten. Allt bara flöt på.

Allterbra

Jag kommer :)
Edit: nu har jag anmält mig, så nu är det bokat och klart.

med spänning fram emot årets paradnummer i videoväg på hur man kryper uppför backen till forumträffen :-)))

Är nyfiken på hur man ska presentera sig på träffen? Hur gjorde ni sist? Med nicknames eller era riktiga?

Och Adde; du får jättegärna förklara poängen i ditt inlägg...jag förstår att det kanske är ett internt skämt? men eftersom jag är en nyfiken person så...
Kram ?

förra året lade tjejerna som syns här i inläggen ibland, upp en kul film om hur vägen till Forumträffen uppe på berget ser ut från hållplatsen nere vid bergets fot :-)) Nu väntar jag ivrigt på årets film :-))

Jag presenterade mig med mitt nick OCH mitt riktiga förnam så fick folk välja vilket de vill använda. Men det är ju helt upp till var och en hur man vill göra !