Åh FinaLisa, så KLOK du är! Så bra och starkt att hälla ut alkohol och se till att det blir lättare att hålla sig på rätt spår. Vilken klippa du är. ❤️❤️❤️
Så tråkigt med din son! Men hoppas att han tar emot hjälpen han får och kommer in på samma spår som du. Skickar många kramar och mycket kärlek!

Varma styrkekramar till dig Fina Lisa ?? usch va tungt du har det just nu ??
Du är riktigt riktigt stark mitt i allt jobbigt!!
Kramar till dig o hoppas du får en fin dag trots allt ??

Fibblan

bra jobbat vännen?❤️?❤️!
Med allt?!
Det du gör nu, kommer att få ringar på vattnet även för din son. Jag känner det på mig?! Det bästa du kan göra är att fortsätta göra det du gör! Du visar du finns där och vart hjälpen finns att få. Samt föregår med ett fantastiskt gott exempel, genom att för egen del välja bort alkoholen! Bra gjort med glöggen??! Undanröj de risker som finns, är alltid ett smart drag, inte minst när oron kommer gnagande..
Du är bäst ???!
Varma kramar!
/Fibblan ?.

Jag förstår att du är orolig. Jag är inte förälder själv så får bara tänka mig hur det skulle kunna kännas men det viktigaste är ju kommunikationen angående det och att man finns där och du gör ju alla rätt och är så klok i ditt resonerande.

Stor kram ❤️

...ett bubbligt porlande, när man häller ut skiten! Starkt jobbat ??✨

Det är nog så att man slutar aldrig oroa sig över sina barn oavsett? Och jag tror att han känner sån trygghet i dig, därför berättar han och det är ju bättre att du får höra det från honom än från någon annan. Den relationen är viktig ?

Ta hand om dig nu!

Kram PimPim?

Stormenlilla ? och PimPim?
Ja, det är en utmaning att ha barn och det gamla talesättet; små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer, är väldigt sant ?
Men han är på G att söka hjälp har jag förstått. Och jag hoppas att det ska komma ut något bra i andra änden.

Själv hade jag 12 vita veckor bakom mig igår!!??? Grymt skönt!!?
Och fler ska det bli?

Kramar ???

Heja heja!! Ja du det stämmer små barn små bekymmer stora barn...varför tar man alltid på sig o fixar o grejar hela tiden som mamma...för att man vill deras allra bästa man fixar o grejar o styr o ställer sopar framför o bakom dom ? Puh! ?
Men han känner sig trygg med dig därför berättar han såklart det är så! Samtidigt som det kan vara jobbigt att höra så vill man såklart veta ändå...
Hoppas att han får den hjälpen han behöver så du kan slappna av lite! Passa på o försök att göra något för dig själv med träna promenad eller bara läsa en bok glo på dumburken eller vad som helst som du vill göra för att få en paus i verkligheten ? oavsett du gör det fantastiskt bra!! 12 veckor!!! Det är sjuuukt bra ?? grattis!! Kram kram

Fibblan

Heja dig FinaLisa ?!
Så fantastiskt bra gjort??!
Och en liten ljusglimt i tillvaron att han vill ta emot hjälp?!
Håller tummar och tår att det blir bra, för er bådas skull?!
Och skickar varma kramar ?!
/Fibblan ?.

Fibblan

..eller f.m, som det mer känns som nu, när man är uppe innan solen igen☺️!
Ville bara önska dig en fin dag❤️!
Kramar ?!
/Fibblan ?.

Fantastiska FinaLisa. Alltså, jag är så imponerad av hur du - trots jobbiga omständigheter - fixar nykterheten, men framför allt så himla glad för din skull. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på hur det har varit och hur du nu äntligen hittat rätt. Åh, vad du är värd detta. ?

Hoppas att det går bra för sonen. I vilket fall som helst är du en fin förebild nu.

Många kramar till dig

Jag känner en stabil nykter grund att stå på nu och det är väldigt skönt när det stormar runt omkring.
Häromdagen gick jag förbi Systembolaget utan att tänka på det förrän jag precis passerat...?
Vad gäller yngste sonen har han pratat med Respons, alkoholrådgivningen, och ska väl få en tid nästa vecka.
Den äldre sonen har fått en tid på Behandlingsgruppen i stadsdelen där han bor.
Ja, vi får väl se vad som händer framöver. Oavsett vad, så är jag övertygad om att inte dricka för jag inser att ingenting skulle bli bli bättre, bara värre.

Är också glad för din skull Vinäger ?
Tänk att det snart är två år sedan du svarade på mitt allra första inlägg här på forumet och jösses vad mycket kraft det gav mig ? ???

Tillsammans med din och alla andra fina supportrars hjälp här inne så har jag till slut hittat min inre styrka.
Är så otroligt tacksam ?
Kramar ???

Så starkt så otroligt starkt att du håller dig nykter när du har så mycket jobbigt runt dig❣️❣️
Helt sant att inget skulle göra något lättare att dricka något när man har så tufft runt sig! Kan tyckas så för stunden men inte efteråt!! Du känns otroligt stark o det gör mig sååå glad ?? skickar massa varma kramar till dig tror du behöver det ??

Varma kramar är alltid välkomna, de skapar glädje och förhöjd livskänsla ?
Och det är så himla sant att ingenting som är jobbigt blir bättre av alkohol!
Och mitt nya citat som jag läste hos Fröet: "Avhållsamhet är enklare än måttfullhet"
Sov gott och dröm vackra drömmar???????????

Och så himla glad för din skull. Tänk att du hittade rätt till slut vad gäller nykterheten. Hittade lugnet och den naturliga övertygelsen.

Självklart lider jag med dig och din situation vad gäller dina söner. Hur gamla barnen än blir finns oron för dem kvar. Åtminstone till viss del. Hoppas att du orkar hitta ljusglimtar i ditt eget liv. För att orka hjälpa andra behöver vi må bra själva.

Hoppas att allt ordnar sig till det bästa.

Du är bra!

Kram till dig ?

Fibblan

God f.m fina vän!
Jag blir också rörd. Tagen och berörd av din resa??! Vaknade med tacksamhet idag och samtidigt med ngt slags litet vemod. Kanske har jag börjat få in ett lite större perspektiv, en vidare blick, både på hur det kunde gått om jag fortsatt och vad som väntar i framtiden, nu när jag äntligen är beredd och leva och möta den, helt utan sinnesförvridande substanser..
Är så glad för din skull och känner sån värme och stolthet å din vägnar. Du är så bra FinaLisa ?! Modig och stark ???! Och som jag sagt innan, för det är klart att det här med sonen (sönerna) tar på dig.. Men nu när du möter bekymrena med ett rent sinne och fri från begär, finns alla förutsättningar för att det blir en resa på rätt håll för er alla.??❤️. Håller alla tummar och tår för att han tar emot hjälpen nu, som sagt. Oavsett, är du världens bästa mamma ❤️!
Heja dig, du gör det så bra???!
Stor kram?!
/Fibblan ?.