Spenderar dagen på sjukhuset nu i väntan på operation för sonen. Men det viktigaste är att vi är tillsammans och ändå njuter av varje minut vi har.
Det är dem jag lever för nu och mannen hoppas jag verkligen de behåller länge så han får rätsida på sin hjärna. Den kan jag inte göra något åt.
Hoppas du får en härlig dag i solen, sitta i öl vid en husvägg med en bra bok är skönt för själen ?
☀️Azalea☀️

Tack för fina råd de ger.
Jag går på samtal 1 gång i månaden och det är bra. Hon gör så jag sträcker upp mig när jag kroknar i medberoende. Jag är så sjukt ovan vid att vara egoistisk och tänka på mig själv och det är svårt när han ringer och det är sååååå synd om honom och givetvis mitt fel att han sitter där han är.
Men det är som det är och han får begrunda sitt liv där.
Yoga laddade jag ner nu och ska prova nästa vecka. Verkar vara jättebra och min dotter skickade en övning för avslappning och öppning typ av bröstkorg så det ska jag också testa. Känns som jag behöver ta 1 timme per dag med avstängd telefon från alla och bara vara själv med mina övningar.
Ny vecka och nya tag?
Tack och ha en fin solig söndag☀️Azalea

Känner mig lite starkare nu igen. Vet inte riktigt varför men tappade totat fotfäste förra veckan.
Allt blev lite för överväldigande med skilsmässa, supande man, LVM drama och i detta dotterns flytt till andra sidan jordklotet.
Men jag har samlat ihop mig lite och ska försöka njuta lite av min egentid och ta det lite lugnt några dagar.
Oron ligger och bubblar under ytan då förhandlingarna i domstolen är på torsdag och då får jag veta om han blir fortsatt omhändertagen elker kommer hem igen.
Det är inget jag kan påverka och försöker bara tänka bort det.

Kram till er alla ?Azalea

Samma här, undrar hur det går för dig. Skönt att det lättat lite. Hoppas nu att han blir kvar och får hjälp.
Styrkekramar ?

Det låter som det börjar landa lite för dig. Skapa gärna en rutin där du får landa lite varje dag. Se på dina utmaningar som du klarat av och de som du klarar. Uppmärksamma gärna en sak som du är tacksam över och påminn dig om vad du har att vara tacksam över under de stunder som känns utmanande. Jag påminner mig själv varje dag vad jag har klarat så att jag klarar av det som känns tungt just nu. En dag i taget. Idag är jag tacksam för att solen skiner och att jag har tid att springa i skogen. Motion gör att jag klarar hantera stress och oro på ett bättre sätt. Yoga fungerar lika bra. Ta hand om dig!
Kram!

Det gjorde ont att krascha men känns skönt att det går att kravla sig upp ur hålet igen.
Oron kommer ligga under ytan såklart men just nu har jag stoppat undan den och fokuserar bara på jobbet, vänner och framför allt en extra lång helg som jag och dottern ska tömma hennes lägenhet på. Sorgligt men samtidigt så spännande för henne och jag gläds med henne♥️
Min pappa och hans " tjej" har bokat in oss på hotell i 3 nötter så vi kan ha det mysigt efter städning och rensning, är så tacksam. De ville vi skulle få en fin avslutning.
Jag försöker vara nöjd med mig själv över det jag är bra på och det jag genomför och ta en sak i taget istället som jag lätt gör: Måla fan på väggen.
Det blir lätt så när jag blir överväldigad över hur långt jag har kvar på vägen till ett riktigt liv.
Tack snälla ni för att ni finns???

InteMera

Hoppas det gått som du hoppades i domstolen idag! Processer i domstol är aldrig varken lätta eller roliga, oavsett vad det handlar om eller vilken sida av saken man sitter på! Klart du varit orolig och stressad inför det, hoppas det känns bättre nu när det är gjort! Hoppas också att din sons operation gick bra, lätt att allt fokus blir på pappan fastän sonen borde fokusera han också på att ta hand om sig själv!

Jag har inte orkat skriva så mycket här på sistone men följer er andra som förr, önskar dig Azalea och alla andra solsken på vägen, om så bara för en liten stund eller en dag att orka vara tacksam för och njuta av mitt i allt kaos!

Blade Runner

Hur gick det idag i domstolen? Har tänkt på dig.
Kram Blade Runner

Det visade sig att det var inte igår i domstolen. Tydligen nästa torsdag som jag trodde från början.
Det märks att hans hjärna inte riktigt är på plats gör han har ingen koll på något.
Så nu blir det 1 veckas oro och osäkerhet till innan jag vet vad som gäller.
Men tack allihop för ert stöd, det betyder oerhört mycket för mig.
Hoppas ni får en härlig helg och kanske till o med några solstrålar?
I helgen ska jsg ha barnen som ska vara centrum .
Kram Azalea?

Jag ser att du får vänta tills nästa torsdag på besked. Vad fint att du har en plan för att barnen får komma i centrum under helgen. Kan du tänka att du ska komma i centrum när helgen har passerat?
Jag väntar själv på ett beslut som påverkat mig en tid. Den väntan har skapat en yttre stress som faktiskt har gett upphov till en allergi. Jag blev påmind om hur illa jag upplevde allergier för många år sedan, det var en del akutbesök då och det drabbade halsen. Återigen blev jag påmind om att jag behöver ta hand om den yttre stressen, som angriper kroppen på olika sätt och när den gör det och signalerar "sluta stressa! - du kan ändå inte påverka beslutet eller tiden". Alltså, en anledning att bara stanna upp och ta hand om det så gott det bara går. Jag säger förstås detta till mig själv. Hur kan vi förhålla oss till det som vi inte kan påverka? Jo, jag (vi) kan ta en paus och meditera, andas, yoga, stilla oss själva, gå ut i naturen, träna, lyssna på musik, läsa i en bok och lyssna till våra behov. Kan vi omprioritera, skala av, gå och lägga sig tidigare och få mer sömn, eller finns det något annat en kan göra. Vi går på vår lilla upptäcktsfärd i livet och lär oss hela tiden. Hoppas att du och barnen får det riktigt mysigt tillsammans.
Kram

Blade Runner

Vad jobbigt. Men njut av det du planerat och försök lägga åt sidan det du ändå inte kan påverka. Det blir iallafall en veckas till lugn och det är ju bra :-). Kram och trevlig helg !
Blade Runner

Det är frustrerande att inte veta än men jag måste lägga det åt sidan nu i 4 dagar och bara fixa med att tömma lägenheten ät dottern. Det kommer att gå bra. Hon är så samstämmig med mig och vi mår alltid bra av att vara tillsammans. Det blir mycket arbete men vi har all tid kul så det kommer gå som en dans.
Hon var väldigt ledsen när jag kom till henne efter som en flytt så långt bort påverkar henne mycket.
Hon är ledsen över att pappa borde varot med i helgen och hjälpt till. Om allt varit som det skulle. Det är en sorg för henne och ibland pyser den över.
Så nu är det jag som måste vara stark och peppa och stärka henne.
Det är nog bättre imorgon igen.
Så himla tråkigt med din allergi, Självomhändertagande. Du verkar ha full koll på hur don kropp reagerar och det är bra eftersom du vet vad du kan göra för att få den att må bättre.
Det är konstigt hur allt hör ihop med stress som kan visa sig på så många konstiga sätt. Både kroppsligt och mentalt.
Hoppas du får en fridfull helg och kan ladda dina batterier ordentligt igen?
Bamsekram till dig också Blade Runner ? Ha det så fint i helgen
Azalea

Hej,
Hoppas att allt gått bra för dig och din dotter med att tömma lägenheten och visst skulle ni bo på hotell några nätter och få ha egentid tillsammans. Har tänkt på vad alla kämpar med sina "störande" moment i sina liv och så påminner jag mig själv om att jag tillåtit störande moment störa mig. Det är fint att bli påmind om att varje ny dag, varje nytt andetag ger en möjlighet att känna efter och att ta ett steg till något som är hjälpsamt för en själv. Allergin släppte för mig, då jag var tvungen att stanna upp och stressa av eller ta medicin varje dag. Stressa av gör jag bäst genom att vistas i skogen och bara vara och det gör något väldigt gott med en.
Kram till dig

Jag har inte varit så aktiv hör på flera dagar men min dotter har spenderat några dagar hos mig nu och det har känts fint. Hon flyttar till USA på tisdag så än har vi lite tid kvar tillsammans.
Jag försöker skjuta upp sorgen efter att inte kunna träffa henne så mycket sen och är rädd att jag bryter samman nästa vecka då hon far iväg.
Mannen blev äntligen döms i förvaltningsrätten till tvångsvård och det verkar gälla i c:a 6 månader. Fast nu tänker han överklaga och då kommer orosmomentet tillbaka igen.
Känns så himla skönt att han är i förvar och andra får ta hand om det nu.
Önskar er en fin söndag
?Azalea

InteMera

Hoppas du hade några fina dagar med dottern innan hon åkte. Hur mår du nu? Vill sända dig en vänskaplig hälsning med en påminnelse om att ta hand om dig själv nu i helgen, hoppas du kan hitta lite frid efter allt som varit och trots dotterns flytt.

Hej, jag har tänkt på dig och hoppas att du har det bra. Hur går det med yogan? Jag har kommit på att jag själv ska prova att gå till en ny yogastudio i veckan. Har blivit inspirerad av att skriva här och minns att du skulle gå på yoga. Jag har utövat det hemma en del, men det blir inte lika bra. Det hjälper så bra att skingra tankarna och även låta känslorna komma fram, för de känslor som behöver komma fram. Ta hand om dig extra mycket nu när din dotter har flyttat och tillåt känslorna komma. En kram från mig.

Det var underbart att vara de sista dagarna med henne. Men det var samtidigt då himla jobbigt att lämna henne vid stationen när hon åkte. Jag gläds så mycket för hennes skull men det är en sån saknad så det gör ont.
Det har gått rätt bra denna veckan och jag har hållt mig sysselsatt hela tiden men idag har jag en riktig svacka och känner mig så himla ensam. På något sätt strandsatt och övergiven. Då dumt egentligen.
Ska försöka komma ur den känslan och det blir nog bättre när jobbet startar igen. Då har jag fina vänner runt mig igen.
Håller med om att yoga är riktigt skönt. Det rensar tankarna och kroppen mår då väl av det. En väninna är snäll och vi gör det varje lunch efter en app och det fungerar fint.
Tack än en gång för att ni tänker på mig och för att ni finns där?
Azalea