HI

Jag får gåshud. Vilket steg! Heja dig! ??

Känslan när kroppen och knoppen säger samma sak. Power.

Ut och skrik Ronjas vårskrik på ditt nästa skogbad. ??

HI

Som du beskriver. Du kanske inte ser dem själv för de kommer så fort och helt plötsligt så naturligt eftersom knoppen och kroppen sa samma sak. ?????
Du sätter upp flera gränser åt olika håll.
Gemensamma vänner. Dig själv. Ditt ex.

Njut av resan och försök hålla känslan i minnet för framtiden när det kommer tyngre och mörkare dagar. Tvivel.

Kärlek!
❤️

Jag för min del älskar att gå ut i skymningen och jag tänker på dikten - det är vackrast när det skymmer all den kärlek himlen rymmer ligger samlad i ett dunkelt ljus ........... så ångra inte att du inte gick ut i dagsljus eller gör både och. Du verkar må bra självomhändertagande. Accepterat det förflutna, nöjd med nuet och hopp för framtiden är det inte det man kallar lycka. Du är verkligen en tillgång här i forumet. Tack ❤

Att veta vad som är bäst för en men åndå inte göra det. Undrar hur det skulle vara om alla gjorde "rätt" dvs det som är bra för en. För det lilla barnet gör vi så, men vad händer sen - när slutar vi med det? Tänker inte, spånar bara lite. När kraven ökar börjar vi ersätta det vi inte kan ge, genom att t.ex. ge godis som tröst. Hitta på något roligt när man är ledsen och vad säger vi då - fel att vara ledsen . Jag t.ex. tror jag skulle må bra av att meditera, vet det t.o.m. Finns utrymme för det har t.o.m. en meditationskudde, men jag gör det inte. Vet inte om det beror på att jag inte vill möta dom känslor jag kanske skulle komma i kontakt med. En sak vet jag och det handlar inte om förnuftet utan känslor precis som vid missbruk. Alla normalbegåvade vet ju att man ska vara försiktig med alkoholen. Det skulle vara intressant om man bara gjorde det som var bra för en. Så kommer en dum tanke jag vet - det skulle vara tråkigt, men det tror jag egentligen inte på. Tycker du verkar göra det som är bra för dig och då kommer en knasig tanke till - att du bara vågar. Vad jag menar med det får jag fundera på.

Så skönt att kunna gå ut i naturen med sin namma och vad skönt för henne att ha dig.

Medberoende en sjukdom jo stämmer verkligen. Det är riktigt hemskt och som du säger man vet inte vad man går miste om.

Väldigt viktigt att se sin roll i sammanhanget. Varför väljer jag att bli medberoende - en obekväm fråga att ställa sig. Kan se mig själv och att det funnits och kanske fortfarande finns en oförmåga att leva livet fullt ut och då är det lätt att välja att bli medberoende. Då slipper man ansvaret för sitt eget liv och kan behålla drömarna om hur det skulle kunna vara, utan att göra något för att förverkliga det och därmed riskera att misslyckas. Vår del i det hela är inte så ädel som vi kanske gärna vill tro.

Den bästa dagen i ditt liv behåll den djupt inom dig och det kommer fler .......................................

Att vara någon man inte är kan nog vara detsamma, men sedan kommer ju beroendet som bryter ner personen. Att dagdrömma är nog naturligt om inte för alla så för väldigt många och det brukar inte få några allvarliga konsekvenser.

Ditt ex drack nästan varje dag under alla era år tillsammans och då undrar jag - har du överhuvudtaget känt honom? Har han varit tillgänglig som person?

Jag är lugn för jag har inget att förlora tänkvärda ord. Som Janis Joplin sjunger "freedom just an other word for nothing left to loose". Kanske är det just avsaknaden av rädslan som är så berfriande.

Ja det är en speciell tid med corona. Lite sciencefiction, ett litet virus raserar hela samhällen, maktlösheten. Det enda vi vet är att det här kommer att ha stora konsekvenser för vårt samhälle och troligen behöver vi det. På något sätt känns det skönt tycker jag, att inte kunna planera framtiden Att endast leva en dag i taget är naturligt nu inget man behöver eftersträva. Skönt att höra ifrån dig självomhändertagande.