Anna77

Nu har jag klarat en fredag och en lördag utan alkohol. Det har jag gjort förut när jag dagen innan varit riktigt bakis, men jag är ändå riktigt nöjd. Att vakna på morgonen utan baksmälla är en helt magisk känsla.Oron är nästa helg. Det som var bra igår att vi gick på bio, det blev något annat att göra på kvällen. Tack för alla fina svar på mitt första inlägg här❤️. Det känns som ett otroligt stöd ??. Kram och ha en fin söndag

Anna77

En annan sak...hur gör jag när jag skriver när i forumet? Det blir så konstigt, kan skriva en överskrift men inte något meddelade under... ja ni ser ju själva?‍♂️?. Ska öva lite men, sorry om det blir lite konstigt nu i början ?

Vad skönt du inte druckit denna fredag o lördag. Samma här! Var så less på att dricka så det går fortfarande bra?

Under ämne hamnar den första raden i själva kommentaren om du inte skriver in ett ämne i ämnesraden. Du kan välja att redigera om du inte blir nöjd efter att du skickat dessutom.
Men det kan ju kvitta hur det ser ut, ös på bara?
Fin söndag till dig med! Kram

Välkommen Anna,
Och grattis till nykter helg.
Jag är nu igenom min sjätte helg, och jag provar mig fortfarande fram. Har kommit på att det är skönt att bryta middagen lite tidigare, dvs har inte tålamod/ro att bara sitta kvar, som tidigare (dvs dricka mer)
Igår gick det riktigt bra! Vi får lära om lite i taget. Och känslan att vakna pigg på söndagen är ju oslagbar, men svårt att visualisera när suget mot vin sätter in framför brasan på lördagskvällen.
Vi är många i samma sits här. Kram.