Lilun

Är det några fler härinne som medicinerar med Campral eller liknande? Jag började äta det igår, har inte känt av någon direkt skillnad ännu, någon som vet om det ska verka på en gång eller om det kanske tar ett tag?

Du har kommit hit och hunnit starta ett par trådar, bra gjort! Du har även börjar medicinera med campral och frågar lite efter andras erfarenheter. Bra idé! Ibland kan det ta lite tid innan man får svar och man kan behöva skriva flera gånger. Om du vill berätta gärna lite mer vart efter vad du känner och hur det går så kanske flera kan skriva om de känner igen sig eller liknande.

Kan nog vara så att det ofta kan variera ganska mycket mellan personer, vilka som upplever att det är hjälpsamt och vilka som inte tycker det men oavsett är det ju skönt och bra oftast att höra lite om andras erfarenheter.

Önskar dig en fin vecka!

Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Jag har inte tagit medicin för att sluta. Men berätta gärna hur det går! Skriv gärna av dig här. Det i sig är en hjälp och forumets medlemmar är ett fantastiskt stöd.
Välkommen!
??‍♀️?

Jag åt medicinen ett år eller så. Tyckte att det hjälpte, men det tog lite tid innan den började fungera. För mig var den en bra hjälp att samla nyktra dagar. Jag började äta dom ungefär när jag slutade och har inte druckit sen dess. Nu har det gått 525 dagar enligt appen. Campralen har jag inte ätit sen i september/oktober 2019 och jag mår som en miljon?

Mvh

Lilun

Härligt att höra och grattis till alla dina dagar=) jag tror jag känner att campralen hjälper lite nu, men är svårt att veta om det är den eller om det är viljan. Hursomhelst så är det ju bra=)

Lilun

Tack så mycket=) har varit nykter en vecka nu och ätit medicinen i 5 dagar, vet inte riktigt ännu om den hjälper, vissa eftermiddagar smyger sig suget på men jag vill verkligen låta bli och det har jag gjort, men tankarna är fortfarande där hela tiden och medicinen skulle ju även hjälpa med det, så det kan ju vara så att medicinen tar någon/några veckor att börja verka ?

Kanske du kan stå ut första tiden, hoppas att medicinen kan stötta dig med suget snart! Den är värst de första veckorna tycker jag.
Såhär 58 dagar i nykterheten kan jag säga att det blir bättre! Livet blir lättare utan alkohol även om man först tror att man förlorar något. Tvärtom! Vi vinner en massa! Insikterna kommer!
?