Hej! Vad härligt att det går bra, grattis till en vecka! Starkt att berätta för din vän, och det känns ju väldigt skönt efteråt. Det där med minnesluckor känner jag så väl igen. Vet inte hur många gånger frugan och barnen har ropat i kör på morgonen ”Det där sa vi ju i går!”

Ha en bra (och nykter) vecka!

Grattis till första nyktra veckan, och grattis till att din sömn förbättrats! Upplevde samma sak efter en dryg vecka, och det var som att vinna högsta vinsten på lotto. Bra sömn är den bästa gåva man kan ge sig själv!

Andra nyktra veckan har passerat för mig, nu siktar vi vidare mot nästa nyktra helg ?

Heja oss!

En annan Anna

Och lycka till själv! Nu kämpar vi. För oss själva och våra barn! ❤️

En annan Anna

Än så länge går det helt okej...
Det är så många saker som är sköna att slippa... den eviga jakten på alkohol, att alltid känna att förråden (garderober, väskor) behöver vara fulla av A för att man ska kunna känna sig lugn. Jagandet runt bland stadens systembolag för att inte känna för mycket skam, försöka ha koll på vart man var sist och gången innan.
att vara enormt bakis på morgonen när man åker till jobbet. fy fan vad skönt det är att slippa. Ångesten över att barnen ser mig full och att glömma saker de berättat för mig. Så oerhört skönt att slippa!

Precis så, fokus och liksom tatuera in i hjärnan hur skönt det är med allt man slipper, och så fylla på med det man får. Heja dig!

Att på det sättet ”lista” fördelarna med nykterheten med jämna mellanrum tror jag jättemycket på!

Dag 19 för mig, och beslutet känns hugget i sten idag också ?

Först och främst BRA JOBBAT!!

Du har brutit ett skadligt mönster, den värsta tiden är över och du kommer att må bättre och bättre för varje dag som går.
Några små tips vill jag gärna få komma med.
Det här är en perfekt tid för att föröka skapa sig nya mönster, jag brukar rekommendera motion, men du väljer själv vad du mår bra av.
Och sen, fundera på om du kanske ska prata med dinna nära och kära(inte barnen) om problemet. Det finns en otrolig befrielse i att erkänna sitt problem. Och jag personligen upplevde att min läkning började efter mitt erkännande.

Jag tackar så mycket för att du skriver så ärligt, det berör mig verkligen.

Mvh Bo