Hej alla!
Jag är tillbaka. Jag har varit nykter i två dagar. Detta ska bli den tredje. I tisdags gick jag på mitt första AA-möte. Jag var så tveksam in i det sista. Men sen beslutade jag mig i sista stund för att åka. Vilken tur att jag gjorde det. Det var väl ca 12-15 personer där och alla såg helt normala ut. Man skulle aldrig kunna tro att någon utav dessa män/kvinnor haft problem med alkohol/narkotika. Jag blev så varmt välkomnad! Mötet kändes så bra att jag ser fram mot nästa tisdag och då vill jag kunna säga att jag firar en veckas nykterhet. Det har väl aldrig hänt i mitt vuxna liv... Innan jag åkte till mötet sa jag till familjen att jag skulle till kyrkan på meditation. Men efteråt kände jag att jag ska ju vara stolt, inte skämmas, för att jag varit där så jag berättade var jag varit dagen efter.
Igår var jag på onsdagsmässa i samma kyrka. Jag kände att jag behövde lite andlig spis.
Allt gott till er alla!

Femina

Varit på dagens högmässa. Bakat sockerkaksmuffins. Fördriver tiden med SVTPlay. Firar två veckor idag. Hoppas jag gör det för sista gången. ?

Femina

Idag dansade jag i en, för mig, ny kyrka. Jag har alltid tyckt om att besöka kyrkor. Jag tycker alla är vackra, på sitt sätt. Ofta föredrar jag det enkla framför det pampiga, pråliga. Att dessutom få dansa i kyrkorummet ger en annan känsla. Man får liksom inta rummet, äga utrymmet, ta plats med hela sin kropp och själ. ?

Femina

Nyss hemkommen från en arbetsintervju. Extremt sugen på vin!! Jobbigt. Många känslor som kommer upp nu... Så många att jag inte ens orkar försöka förklara alltihop. Vill ha vin! Nu! Fan, Fan, Fan... ?

Ojoj! Ajaj! Förstår det jobbiga!
Men kan du lägga dig en stund och gosa med katterna?
Eller lägga dig i badet alternativt ta en dusch?
Allt för att avleda ?!!!
Styrkekramar ??? till dig Femina ???

Femina

Jag tog mig genom suget, grät lite och gick på möte. Bra beslut. Tack #FinaLisa och #mulletant ?

Femina

Så heter AA gruppen jag går till på torsdagar.

Idag har varit en fin vanlig dag. Skjutsade dottern tidigt. ?Tog Musse & Kalle till veterinären för vaccin. ??Hälsade på min mamma. Lagade crepes till middag och åkte på möte efteråt. Gårdagen var en tillfällig dipp men idag är jag förstås tacksam att jag inte föll för frestelsen att dricka A.

Nu dricker jag kaffe och tänker titta på TV4 Play. ☕
Vanligt är bäst! ?

Femina

Idag åkte jag på fredagsfrid igen i kyrkan. Härlig vårsol som lyser idag! ☀️
Snart ska jag åka iväg till Sigtuna och spendera närmaste dygnet med min Livsstegsgrupp. Vi kommer nog ha ett fullspäckat program ikväll och imorgon tillsammans. Det ska bli kul! ?

Femina

Har spenderat senaste dygnet med elva stycken härliga kvinnor i Sigtuna där vi har pilgrimsvandrat, yogat lite, ätit gott, druckit bubbelvatten men framför allt haft workshop i "Write Your Self", ett slags terapeutiskt skrivande. Det har varit roligt men intensivt! ?

Femina

Idag har jag varit på högmässa och direkt därefter halvdagsretreat med fokus på meditation enligt za-zen. ?‍♀️

Idag får vi kvinnor ge varandra lite extra uppskattning. ?

Firar tre nyktra veckor idag! ?

Femina

Ikväll har jag varit med en grupp och besökt Teosofiska samfundet. Teosoferna ser till andlighetens kärna, vad alla religioner har gemensamt. Kärlek & sanning. Kan kännas lite flummigt men var intressant. Nu är jag jättetrött efter utflykten till stan såhär på kvällen. ?

Femina

Idag deltog jag i en kortare mässa vid lunchtid.

Nu ikväll följde dottern med till kyrkan och dansade Heliga Danser för första gången. Jag är jätteglad att hon ville följa med! Att hon visar intresse och är öppen för att prova på! Jag såg när hon dansade att hon är "mammas flicka". Hon hade känsla för dansen! Tacksam. ?

Femina

Idag var jag på lunchkonsert i en för mig ny kyrka. Begåvade barn/ungdomar från Lilla Akademien som sjöng och spelade. ????

Nu, nyss hemkommen från ett underbart möte. Vilken tur att vi har varandra! ??