Ingen fara, detta fixar du! Det gäller bara att härda ut de första dygnen.
Du kommer inte ångra dig.

Heja! ❤️

Du klarar det. Tänk i bilder hur det blir när du klarat en dag. Vaknar stark vacker och orubbligt beslutsam och mår bra.
Är du sugen på att dricka så tänk på det negativa med drickandet.
Kör bara! Gör det för dig själv och din familj.
Klart du fixar det??

Snart där! Du fixar detta, och du, det är bra att få insikt om var man har ”hamnat” även om det är väldigt smärtsamt. En del kommer aldrig dit. Bra där, och ta en dag i taget bara. Eller en timme i taget. Det går det med.Heja dig!

April

Det gick sådär.. men bara ett par glas vin. Och har bestämt mig för att vara lite snällare mot mig själv när det blir bakslag så det känns ändå ok. Har läst mycket på forumet idag och det har verkligen stärkt mig att läsa om alla som gjort slut med a och lever nya liv!
Ska nog vänta med att räkna dagar till jag går och lägger mig, inte ta ut vinsten i förskott typ.
Jag känner mig redo men det här med att jobba hemma är ju inte idealt. Taskig tajming kan man tycka men jag kan inte hålla på längre. Tack igen ni underbara själar för omtanke och support och sköt om er i dessa uschliga tider?

Det är stor skillnad på att vilja sluta dricka och verkligen bestämma sig. Låt beslutet mogna fram, och låt det ta den tid som behövs.

Två boktips:
”Tänka klart” av Annie Grace
”Skål! Ta mig fan” av Torbjörn Åberg

Den sista finns som ljudbok på Storytel. Den första finns också där, men på engelska. Jag beställde den första boken på nätet för 89 kr. Den andra lyssnar jag på, om och om igen ?

April

Står på inköpslistan nu!
har en mer "administrativ" fråga. Har lite svårt att hålla koll på trådar jag läst och såg att man kunde lägga till som favoriter. Men hur får jag fram de jag valt??