Tack ❤️
Det där med att älska sig själv är nog det absolut svåraste! Jag var så himla ensam innan jag träffade min särbo och det är väl därför jag inte lämnar jag är livrädd att bli helt ensam! Och nu i Corona tider är det ju ännu värre, dom få jag känner är livrädda att träffas!

Har iaf vart på mitt medberoende samtal idag.... det ger mig insikter!

Stor kram ❤️

Tror min gubbe resonerar som dig! Han är mer sig själv med alkohol än utan.

Men är du säker din tjej tycker det?

Jag tror inte ens min ser sig som elak.... han är full och gör sina saker för han tycker nog i sin fulla skalle att jag ska ”straffas” över saker jag inte ens vet vad jag gjort!

Kram på dig!

Har ni nån beroende mottagning? Där finns det kunnit folk som vet hur man kan stötta!

Stor kram

Skriver lite för att kunna gå tillbaka sen och reflektera!

Det jag kommit fram till i mina möten är att jag är livrädd för att bli ensam! Och tyvärr nu i Corona tider är man ju mer ensam än någonsin och det tror jag min alkis tycker är bra’ ( jag kan givetvis inte veta detta) men han svarar knappt på sms och det känns som han straffar mig! Och för vad kan jag bara fantisera om.

Jag börjar bli förbannad nu och det är bara bra! Jag känner ju att jag fan är mer ensam med honom än utan! För är jag ensam ensam behöver jag iaf inte fundera vad jag gjort för fel osv.

Jag skulle behöva mer social samvaro men just nu är det ju svårt för oss alla!

Försöker ringa fler folk iaf!

Kram på er alla o ta hand om er ❤️

Vic81

Hej "Kärringen". Jag har läst dina inlägg och känner igen mig så väl. Häromdagen bestämde jag mig för att skriva upp en sak varje dag om mig själv som jag tycker om. Det triggade igång mig och jag började gråta, jag insåg att jag hade svårt att hitta något. Jag är nedbruten av den alkoholistens beteende som jag har i mitt liv nu och har också haft det i familjen sedan barndomen. Utåt sett verkar jag ganska stark och självständig men har mycket att läka i relation till mig själv förstår jag. Jag är nu 39 år och inser att det här är något jag behöver jobba med hos mig själv för jag vill aldrig mer spendera en dag i det kaoset som det är att leva som medberoende mer.
Det är väl klart att vi har rätt att se om våra egna intressen istället för att bli illa behandlade av andra. Hoppas du hittar vänner som du kan prata med och känna dig trygg mer.
Kram på dig <3 och ta hand om dig!