Min tråd "Längs den krokiga vägen" läser jag ibland när jag ser tillbaka på mitt skitliv de senaste åren. Jag har snart varit nykter i två år. Jag mår bra och känner mindre och mindre att alkoholen är något jag saknar. Har bytt arbetsplats men är fortfarande lärare. Är tillbaka på min gamla arbetsplats. Trivs bra än så länge och eleverna tycker jag är en kanonbra lärare så jobbet känns bra. Min bitterhet försöker jag lägga bakom mig och jag tänker ofta på karma. Är man elak slår det tillbaka. Till er som dricker eller funderar på att börja igen för att ni tror ni klara det. Gör inte det. Kommer sluta med en dikeskörning.

Ha en bra helg därute.

Önskar er lycka till. Så skönt att läsa att du möter allt det ofattbart jobbiga nykter. Den finaste gåvan du kan ge din son.

Kram

Allt har gått prima. Vi är hemma med vår son. Rehabiliteringen har gått bra och de var fantastiska i Linköping. Operationen tog 5h sedan låga jag inne på NIVA (neurologiska intensivvårdsavd.) i 19h det var en tuff tid att se sin son ta sig igenom smärtan med tårar rinnande. Men som sagt vilken fantastisk personal.

Åh så skönt! Pusta ut nu.
Och skönt att du är nykter. Du har klarat många prövningar nykter nu... tänk om du inte hade slutat dricka. Det går ju inte att klara av den här typen av situationer om man dricker... kan vara värt att reflektera över och känna stolthet för.

Så skönt att allt gått bra och håller med Sisyfos, vilken hjälte du är// kram Strulan ?❤️?

Mitt arbete håller på att ta knäcken på mig. Att vara lärare ja det kan vara jättekul men alla behov som ploppar upp som man ska reda i det funkar inte. Suget att fly har ökat men det kommer inte ske för det blir ju inte bättre för det men mentalt slutkörd är man.

Många lärare verkar ha det jobbigt.Du kanske ska se dig om efter annat jobb? Eller annan skola..Har en närstående som också är lärare..Han har bytt skola 2 gånger för att man lastade på dom friska lärarna mer lektioner pga sjukskrivna kolleger..Det är brist på lärare i dom flesta kommuner, så guldläge för att byta skola..Jättetrist att du är slutkörd..Sjukskrivning kanske?