Hej! Jag har varit nykter i 10 dagar :) Förstår ni grejen att lilla jag inte har druckit på 10 dar. Jag som drack titt som tätt för att liva upp stämningen lite. Har hattat jättelänge och tänkt att jag ska vara nykter ett tag men tyvärr har det inte blivit så. Men nu har jag klarat flera dagar och det är stort för mig. Är samtidigt rädd att jag ska åka dit igen för 10 dagar är ju inte 3 månader. Har varit inne här varje dag och läst. Men har lite svårigheter och hitta de nya kommentaren. Och att skriva här men jag lär mig väl ;) För jag kommer hänga här en stund framöver :)

JohanK

Underbart att höra!!
Hoppas att dina 10 dagar mångdubblas!!

Jag är också på dag tio och det känns så skönt! Har också velat fixa guldkant med ett glas alltför ofta, och just nu fattar jag inte ens varför, jag gillade inte att bli full, bara vägen dit, så det var ett ständigt parerande som ofta misslyckades och så drack jag 10 glas vin istället för två som jag tänkt. Man får väl vara beredd på att det kommer svackor, men än så länge mest lättnad och glädje att ha bestämt mig. Lycka till, hoppas höra mer från dig!

Femina

Grattis till 10 dagar! Det är en fantastisk början. Sen är det "bara" en dag i taget som gäller. ?

Grattis både Nytid och Kennie till era 10 nyktra dagar! Det värsta har ni bakom er - nu kan ni lägga mer krut på att skaffa er nya sundare vanor.

Och lyssna inte på alkoholdjävulen! Snart börjar hen viska i ert öra ”så lätt det gick, du har nog inte alkoholproblem, ett glas kan du nog ta.” Be hen dra åt pipsvängen!

Jag har en topp 3-lista med fyllesynder i skallen att ta till för att få tyst på alkoholdjävulen. ”Nähä du, kommer du ihåg...”

Ja jag har lite problem När jag ska kommentera : ) Men det jag vill ha sagt är att jag blev jätteglad när jag läste era hejarop ?Har skjutit upp att vara nykter länge nog nu ?Känns så bra idag med dag 11 ?

Grattis till era 11 dagar! Grymt bra kämpat. Det är kul att ha en medkämpe som startade
resan på samma dag, det ger lite extra krydda.?

Kennie, ett hett tips är att (om du vill) starta en egen tråd, så blir det enklare att "hänga med".

Kram