Ja då har man supit bort sin partner. Har druckit konstant typ varje dag under en väldigt lång tid. Ekonomin är i kras har flera skulder. Köper öl fast jag inte har råd med det. Köper saker på nätet och oftast då när man är onykter och inte har koll på läget. Har fått så många chanser av min sambo att vi skall fortsätta bo ihop. Kärleken mellan oss finns inte längre. Vi har två fantastiska barn tillsammans. Den ena tyr sig väldigt mycket till mig och den andra till mamman. Tycker samtidigt att hon spelar ut honom mot mig. Jag når inte fram till honom.
Nu har vi bestämt att vi skall flytta isär. Jag accepterar beslutet men är så himla rädd för att jag skall sitta i min lägenhet när jag inte har barnen och bara dricka. Det här är min andra dag på min nya nyktra dag. Jag vill inte lova mig själv eller någon annan men jag vill verkligen sluta dricka.

Jag vet inte om detta är rätt sak att säga men jag gör det ändå. Helt krasst låter det som det skulle kunna vara kört om du inte tar den chans du har nu att sluta dricka. Och scenariot att sitta hemma och dricka när du inte har barnen finns det en enda person som bestämmer över. Och det är du själv.
I det här forumet finns stöd, erfarenheter och värme som man knappt känner att man är förtjänt av. Men så är det. Ta vara på det och möjligheten att du och dina barn kan få ett fint liv. Skriv och läs här. Ta en dag i taget. Ha tillförsikt, vi är inte gjorda för att dricka vi är gjorda för att leva livet som det är.
Heja dig.