Pete

Jag har ett liv bakom mig med saker som inte vill blekna. Hårda saker som jag gått hos PTSD- psyologer för att jobba med. Mitt problem är att jag nykter sover 2 timmar per natt med mardrömmar men plakat så får jag 6 timmar drömfritt. Iallafall vad jag upplever. Jag kvällskrökar så ofta jag kan men finner inget som helst nöje i att vara berusad. Ofta så tar jag en 75'a när alla sover, detta på oroväckande kort tid bara för att få sova. Har tänkt på den slutgiltiga lösningen men har saker jag inte kan smita ifrån. Vaffan gör man?

Alkoholen förstör din sömn. När du slocknar av alkohol får inte din hjärna den återhämtning den behöver för att ditt psykiska mående ska vara i balans.

Jag har varit precis i din sits. Skrev ett långt inlägg om just sömn i min tråd igår faktiskt.

Nykter i 12 veckor imorgon och min sömn har aldrig varit så här bra och stabil någonsin i mitt liv tror jag.

Kram ?

Så bra du kom hit?
Förstår verkligen du mår dåligt. Ingen bra karusell som du behöver komma ur. En 75:a är jättemycket, ta hjälp för att bli nykter? Särskilt som du har sådana tankar som du har.
Alkoholen är en falsk vän. Och som Andrahalvlek skriver är alkohol ingen bra lösning för varken sömn eller hälsa. Den skadar hjärnan och det psykiska måendet, du blir som en ny människa och kommer att sova så mycket bättre utan den.
Kram?