Hej alla!
Jag är tillbaka. Jag har varit nykter i två dagar. Detta ska bli den tredje. I tisdags gick jag på mitt första AA-möte. Jag var så tveksam in i det sista. Men sen beslutade jag mig i sista stund för att åka. Vilken tur att jag gjorde det. Det var väl ca 12-15 personer där och alla såg helt normala ut. Man skulle aldrig kunna tro att någon utav dessa män/kvinnor haft problem med alkohol/narkotika. Jag blev så varmt välkomnad! Mötet kändes så bra att jag ser fram mot nästa tisdag och då vill jag kunna säga att jag firar en veckas nykterhet. Det har väl aldrig hänt i mitt vuxna liv... Innan jag åkte till mötet sa jag till familjen att jag skulle till kyrkan på meditation. Men efteråt kände jag att jag ska ju vara stolt, inte skämmas, för att jag varit där så jag berättade var jag varit dagen efter.
Igår var jag på onsdagsmässa i samma kyrka. Jag kände att jag behövde lite andlig spis.
Allt gott till er alla!

Femina

? ?

Idag fick jag beskedet att jag inte gått vidare i rekryteringen till jobbet inom kyrkan. Vad ska man säga? Jag fick ju inte ens träffa dem. Jag hade ju bara Skype intervju med rekryteringsbyrån. ?

Strax ska jag iväg och hämta svärmor. Jag har bokat läkartid åt henne på Vårdcentralen idag efter att nyligen upptäckt hur hennes fötter/tånaglar ser ut... Inte undra på att hon har svårt och ont att gå! Ja, då gör jag ju lite nytta. ?

Femina

Igår var ingen bra dag. Många bäckar små...

Idag har jag varit hos min frissa (som jag känt i 38 år) och blivit ompysslad i 3,5 timmar (min permanent tar lite tid). Förutom att håret fått ett lyft är det rena terapin att få lätta sitt hjärta! Både lite skratt och gråt. Vi känner ju varandra väl efter alla dessa år. Nu känns allting aningen bättre! ?

Femina

Idag ska jag skjutsa svärmor till fotvården. Då får jag vara till nytta & glädje igen. ?

Det var många år sedan vi firade Valborg men bara för att det inte går i år så saknar jag det. Vi får hälsa våren välkommen i våra hjärtan! ?

Så stark du känns just nu, Femina. Är så glad för din skull. Du är verkligen värd att få vara alkoholfri nu,så länge som du har kämpat.

Kram till dig

Femina

Inget virus kan hindra våren att komma, fåglarna att sjunga och naturen att grönska! ?

Just idag känns det mer som november utanför mitt fönster men det vet jag ju är tillfälligt och övergående. Precis som livet utan A känns. För varje dag som våren nalkas runt omkring mig nalkas även en ny vår utan A inom mig. Och med den hopp om nytt liv, nya möjligheter. ???

Våren och naturen segrar över coronaviruset ?

På samma sätt segra vi över alkoholens bojor. Snart firar vi tre månader Femina ❤️ Riktigt bra av oss!

Kram ?

Femina

Skickar här en liten lördagshälsning till er alla med förhoppningen att ni är rädda om er och tar hand om varandra. ?

Du utstrålar mera lugn nu och dina inlägg andas hoppfullhet. Hoppas att det får fortsätta så. ?

Kram

Femina

Idag var jag på en fin gudstjänst igen. ?

Bakade muffins som vi tog med hem till svärmor på fika. Hon känner sig ensam nu så vi får göra vad vi kan för att underlätta och pigga upp henne lite. ☕?

Femina

Sonens sista praktikvecka. Nästa vecka får jag sovmorgon! ??

Ikväll har jag varit på möte igen. Luften går ur mig och sinnesro infinner sig redan när jag slår mig ned i lokalen. Känns fint. ?

Femina

? ?

Jag har börjat läsa "Stora Boken" igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Den är lika bra varje gång. Ju längre jag kommer i min egen nykterhet, ju mer talar boken till mig. Jag förstår budskapet mer. Jag börjar längta till att starta stegarbetet med min nya sponsor. Hoppas hon har tid för mig snart. ?

Femina

Hipp, hipp, hurra.... för mig! Idag firar jag åttio nyktra dagar och just nu går det som en dans på rosor! Lekande lätt (med en och annan tagg på vägen). ??