Lilleman

Det kan jag förstå, har varit rökare o vet att själva tanken försvinner till slut ?
Skulle inte existera att jag röker men klankar inte ner på dom som gör det då jag vet hur besvärligt det var att sluta ?
Sen har jag förvalt svar om någon ska bjuda cigg: nej tack jag känner mig lite förkyld!
O choklad är ju en ganska harmlös last ändå om det inte blir kubikvis förstås ?

Ja i vi ska nog vara glada att alla event o fester blir inställda i år. nästan lite vårat år ändå. Det ger oss en möjlighet att slippa utsätta oss för situationer o platser där vi normalt hade kommit på fel tankar ?

Jo jag förstår precis, jag tänker inte heller redovisa för folk, iaf dom som tjatar o dricker. Utan dom får helt acceptera att jag inte dricker helt enkelt.
Men det brukar tyvärr ibland komma till det ändå, o det är helt riktigt av dig. Som jag sagt innan så brukar jag ta upp min hälsa så får dom dåligt samvete ?

Har bara varit öppen med några vänner men så sa min bror några väl valda ord oxå åt mig. Lägg av med ölen o börja jobba så ska du se att allt löser sig. Så visst, nog vet dom o dom som säger något bryr sig.

Lilleman

Varit en fin helg!
Gjort en massa trots tröttmössan legat på.
Ätit gott o umgåtts med vänner!
Känts väldigt bra i det stora hela.
Inget alkoholsug, fast jag var förbi några överförfriskade vänner.

Snart en ny vecka på gång o nya möjligheter ?

Lilleman

Kan man lägga bakom sig nykter ?
Det är väldigt skönt att bara kunna ta sig upp tidigt o fånga dagen eller vad man ska säga. Iaf ha möjligheten att ta sig ut o göra saker utan alkohol kvar i kroppen.

Men börjar tänka på en sak, denna trötthet ligger kvar, lite yrsel, ljudkänslighet, koncentrationssvårighet börjar va lite väl jobbig.
Kanske man gått och blivit lite utmattad? Efter år av lite sömn mycket arbete! O alkohol varje gång kroppen egentligen skulle behövt vila ?

För vill minnas att man kände sig väldigt normal eller bra med någon öl innanför västen.
Lite skrämmande tanke men det är ju sant.

Men har gett mig fan på att nykter ska vara mitt normaltillstånd, då ska jag må absolut bäst. Men just nu är man lite uppgiven. Får hoppas det kommer snart.

För detta är en av orsakerna att man börjat dricka igen förr! Det har gått 2 veckor o tålamodet har tagit slut plus att ångesten funnits där...

Men denna gång har jag ingen ångest ?

Lilleman

Tiden flyger fram nu!
Äntligen har värmen oxå kommit ?
Varit ute på landet o gjort en massa på mina projekt!

Energin börjar komma tillbaka nu o stressen har lagt sig pass så man kan ta en lutare på eftermiddagen när man är trött ?

Mest märker jag att man orkar göra en massa.

Som sagt var ute på landet men mina syskon kom dit o drack så jag gjorde färdigt mitt o åkte till staden igen. Gjorde inget det, haft en fin helg ändå ?

Så nu är det bara fortsätta på i samma spår ?
Lite ölsug har jag haft ändå, speciellt när det var varmt o man uträttat en hemskt massa saker på en dag så hade man Gärna fått belöna sig men icket, blev Loka hallon istället ?

Stort grattis till tre nyktra veckor! Skönt att du börjat få energi. Den är verkligen påtaglig i början, sannolikt för att kontrasten är så stor.

Samtidigt är tröttheten också påtaglig så man får gasa och bromsa växelvis liksom.

Efter 15 veckor känner jag mig inte lika energisk. Borde dammsugat och putsat fönster, vikt och lagt in tvätt i garderoberna. Orka. Det springer inte ifrån mig tyvärr.

Samtidigt har jag planterat om x antal krukväxter och vandrat i tre timmar idag - det glömmer jag nästan bort. Vore nästan konstigt om jag orkade dammsuga också.

Keep up the good work!

Kram ?

Lilleman

Ja du verkar ha det fullt upp Andrahalvlek ? det är ju så att man ibland kan dra på måsten! Men det brukar jämna ut sig ?

Fortsatt nykter nu!
Går hos läkaren nu varje gång jag har tid så kanske alla krämpor löser sig ??

Lilleman

Ja så har det gått ett litet tag igen!
Drack några öl i ett svagt ögonblick i helgen, var varmt, men när jag väl kände av ruset la Jag ner direkt.
Tänkte endast på vad min gode vän sagt åt mig, dom är ölen är faktiskt goda men fyllan är inget att ha o så tänker jag oxå.

Så kanske man skulle alltid ha med sig alkoholfritt när andra börjar dricka runt i kring en, för det var så nu igen o givetvis blir man bjuden!

Nå väl, lite dåligt samvete har man men egentligen är det väl ingen skada skedd. Kunde iaf kontrollera mig att det inte blev en 5 dagars fest. Lite trött dagen efter men glad över mig själv som sagt, ingen ångest tack o lov ?

Men så är det, det går upp o ner med allt verkligen. Gått uppåt i 6 veckor så kom det en svacka! Onödig svacka eftersom det har annars gått så bra i livet med en del andra saker förutom avhållsamheten till alkohol.

Sommaren kanske blir riktigt bra ändå ? Fått igång min glassätarbil nu oxå o den går inte att köra om man dricker!

Försöker ha mer egentid så det inte blir dricka, Det fungerar jättebra! Jag kanske inte gör så mycket om dagarna men känner att inte vill vara den som dricker i min ensamhet ?

Jättebra idé att ha med sig alkoholfri öl. Utbudet blir bara bättre och bättre ? Gott är det också! Och du behöver inte känna dig lika ”avvikande”.

Glassätarbil?

Kram ?

Lilleman

Ja det har du rätt i Andra Halvlek ??
Jag har en vetaranbil som jag ställt i ordning under 2 års tid som jag brukar fara iväg o köpa glass med när det är fint väder ?