OMG vilken vecka förra veckan. Känslorna var upp och ned. Jag grät så mycket hela veckan. Till slut en explosion. Sen gråt igen. Jag grät så mycket i helgen från djupet av mitt innersta. Tårarna flödade ut. Till slut kände jag bara lättnad. Jag grät utan att vara ledsen. Själen rensades. Kanske sen jag var hos homeopat och fick några småflaskor att droppa på tungan varje dag. Han sa att dropparna var för rensning av lever och känslomässig stagnation. Jag trodde väl inte att det på riktigt skulle visa sig, så starkt och så fort, om det nu är det som är anledningen till känslostormarna. Nån med erfarenhet av homeopati?
Nu efter mår jag bra. Känner mig lugn och helt himla OK!
(hjälp vad jag känner mig neurotisk)

Droppar för känslomässig stagnation som bokstavligt talat öppnar tårkanalerna vidöppna som vattenfall. Mäktigt!

Och det är inte farligt att gråta. Tvärtom. Under många, många år har jag helt tappat förmågan att gråta. Och det är svinjobbbigt för då vänds liksom gråten inåt. Den behöver komma ut.

Alkohol och musik har hjälpt mig att gråta de senaste åren när trycket inombords har blivit lite för påtagligt. Jag kanske ska gå till en homeopat och be att få ”gråtdroppar” istället ?

Kram ?

Jag har snurrat och fajtats med det här alko-monstret i flera år. Försökt sluta och fallit tillbaka.
Idag har jag fått vara ifred från monstret i 146 dagar. Det trodde jag inte. Jag dricker inte alkohol. Himlars, vilken resa. Jag vill gå vidare! Stanna i nuet. Men vidare i friheten!?

Helt otroligt med 146 dagar ? så glad för din skull JoYo. 61 dagar för mig och julängre tid som går desto mer säker blir jag i nykterheten.

Tack detsamma Wasabi! Superbra med 61 dagar! Fortsätt så! Lugnt och bestämt! Det finns bara ett sätt: nyktert!
?

Tänkte byta forum, till livet utan alkohol. Jag vill inte förändra mitt drickande. Jag vill fortsätta nykter.
Tack kära medkämpar! Ni är ovärdeliga! Ni har stöttat mig mer än ni kanske anar. Fortsätt nyktert! Vi ses i ”det vidare livet”, livet utan alkohol!
??‍♀️?

Vi ses väl på den ”andra sidan” så småningom. Tack för allt pepp, stöd och heja. Önskar dig så fina dagar framåt. Kram! ??